- Konu Sahibi parmak_cocuk
-
5 yıl diyorsun ya,işte o beş yılı bekleyip çocuk yapan çok az.5 ay sonra hamile kalmaya çalışıyorlar.zaten adamın kanı bozuksa bir iki senede ne halt olduğu çıkıyor ortaya.konu sahibi arkadaşımız için demiyorum,ne kadarlık evli onu da bilmiyorum amacım yeni evlenen arkadaşlarımıza bir tavsiye sadece.
şu erkeklere evlendiğiniz gibi çocuk yapmayın,evliliğin sorumluluğu ve üstüne bebek erkeklerin bünyesi kaldırmıyor.bir kaç sene bekleyin,bakın eşiniz bu duruma hazırmı?sadece bayanlar kendilerini hazır hissedince çocuk yapıyor,eşinize sorun buna hazırmı?bu adamdan koca olurmu,baba olur mu bi bakın.sonra hayal kırıklığına uğramayın.hiçbirşeyin garantisi yok biliyorum ama yinede bir şeyleri ölçüp tartmanın da zararı yok.
bence ailenizden birine bu durumu anlatın,ben olsam sülalemin bütün erkeklerini toplar kulağını çektirir,gözünü korkuturdum yok öle tv seyredip ta..k keyfi yapmak.
şu erkeklere evlendiğiniz gibi çocuk yapmayın,evliliğin sorumluluğu ve üstüne bebek erkeklerin bünyesi kaldırmıyor.bir kaç sene bekleyin,bakın eşiniz bu duruma hazırmı?sadece bayanlar kendilerini hazır hissedince çocuk yapıyor,eşinize sorun buna hazırmı?bu adamdan koca olurmu,baba olur mu bi bakın.sonra hayal kırıklığına uğramayın.hiçbirşeyin garantisi yok biliyorum ama yinede bir şeyleri ölçüp tartmanın da zararı yok.
bence ailenizden birine bu durumu anlatın,ben olsam sülalemin bütün erkeklerini toplar kulağını çektirir,gözünü korkuturdum yok öle tv seyredip ta..k keyfi yapmak.
Arkadaşlar yazdıklarınız fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Aslında hala kafam karışık çok birşey netleşmedi ama artık bi karar vermem gerekiyor. Dün gece yatakta ona ben bunları hazmedemeyeceğim ayrılacağım dedim. Aradan biraz zaman geçti ve bizimki rahat rahat horlaya horlaya uyudu. Bende uyandırdım verdim yastığını eline git salonda uyu senin bu rahatlığını ve seni yanımda görmek istemiyorum dedim. Gitti yattı ve uyudu.Ben tabi yine sabaha kadar uykusuz...
Yok ben bunun rahatlığını kaldıramayacağım. Burnu sürtsün istiyorum bakarım eğer burnu sürtmüyor hala umursamıyor ozamanda anında dava açarım.
Şimdi şu konuda fikir istiyorum. Nasıl yapmalıyım? Onu evden gönderip ailemi çağırıp mı anlatmalıyım durumu? yoksa pılımı pırtımı toplayıp ben mi gideyim. Bana elimde valizle baba evine dönmek çok zor geliyor. Sonuçta burası benim evim... Hatalı olanda ben değilim...
Bana ona çektirebilmem için tavsiyelerde bulunun lütfen onunda canı yansın istiyorum...
sen bu adamı affederek onun kucağına bebeğini vererek onu ödüllendirmiş olmıycak mısın? çocuğum için çocuğum için diyosun ya o senin çocuğunu 1 gram düşünmüyo!! düşünseydi eğer ne o kadını bulurdu ne gelir sana hoşlandım derdi ne de geceleri rahat rahat uyurdu! kusura bakma ama sende böyle taviz vericeksen onu affetmeyi kafana koymuşsan neden burda konuyu açıyosunki?
o senin bebeğin!! ona kendin bak artık! o adam ne o bebeği hak ediyo ne de seni! böyle babada koca da olmaz olsun yazıklar olsun!!!
o masum bebeğinin böyle adi bi babasına ihtiyacı yok! seninde yok! git annenin babanın yanına. onlar sana kucak açmıycak mı?? kayınpederinle kaynanana anlat! gitsinde oğullarının yüzlerine tükürsünler bi! onlarda sende tarafa çıkar sen merak etme! açıkta kalıcağına çocuğuna nasıl bakıcağını mı düşünüyosun? hiç düşünme! o pislik adamın cenabet elinden karnı doyucağına o çocuğun doymasın daha iyi! o masuma yazık en başta!
sen hala o evde durmaya kocanın dibinde yatmaya devam edersen o rahat rahat uyumasına da her gün seni aldatmasına da devam eder mis gibi! 2 gün sonra çocuğun oldu mu da 2 gözyaşı döker affet diye sende hoopppp affediverirsin. hak ediyo mu??? seni bu halde bırakıp başka kadının koynuna girerek seni ve o masum bebeği hak ediyo mu???? kusura bakmayın ama mesajların içeriğini görseniz ne olacak? boyu posu devrilesice gelmiş hoşlanıyorum demiş zaten! boyut cinsellikten öteye çıkmış!! daha ne bekliyosunuz o kadın siz ve kocanız denicek herif üçünüz aynı evde yaşayıverin madem herkes herşeyi biliyo!
bu bu kadar basit mi! çek git. daha evde durman hata. adam bi tarafına kaşıya kaşıya film seyretsin sen köşe bucak ağla dertlen! o bebeğe yazık! dik dur. çek git. ne bebeği göster ne hayatına devam ettir. senin en ufacık bi açığında boynuzlamış zaten. bundan sonra müsamme göstersen kim bilir neler yapıcak! soysun utanmaz herif!! böyleleri insan bile değil!!
hayvanlar bile çocuğuna eşine sadık oluyo senin kocan olucak adama hayvan bile denmez!
aklını başına topla canım! bebeğim için affettim demek çok klişe olur artık. kaçıncı yüzyılda yaşıyosun. bi düşün sen aynı şeyi yapsaydın 3. sayfa haberlerinin başlığında görürdük seni ya döverdi ya öldürürdü!
duyulmadık görülmedik haberler değil bunlar. boşanmak boşanmamak senin kararın demekte diyemiycem polyanna polyanna. senide bebeğinide hak etmeyen o gavatı bırak gitsin! allah nasıl biliyosa öyle yapar onu zaten hiç bi işi düzgün gitmez o ufacık bebeğinin bile ahını aldı resmen! o sabi sübyanın!!! boşanmak için daha neyi bekliyceksin kusura bakma da?? o kadını eve getirmesini falan mı?
aklını başına topla.allah sabırlar versin.. bebeğine de sağlık sıhhat..
Arkadaşlar yazdıklarınız fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Aslında hala kafam karışık çok birşey netleşmedi ama artık bi karar vermem gerekiyor. Dün gece yatakta ona ben bunları hazmedemeyeceğim ayrılacağım dedim. Aradan biraz zaman geçti ve bizimki rahat rahat horlaya horlaya uyudu. Bende uyandırdım verdim yastığını eline git salonda uyu senin bu rahatlığını ve seni yanımda görmek istemiyorum dedim. Gitti yattı ve uyudu.Ben tabi yine sabaha kadar uykusuz...
Yok ben bunun rahatlığını kaldıramayacağım. Burnu sürtsün istiyorum bakarım eğer burnu sürtmüyor hala umursamıyor ozamanda anında dava açarım.
Şimdi şu konuda fikir istiyorum. Nasıl yapmalıyım? Onu evden gönderip ailemi çağırıp mı anlatmalıyım durumu? yoksa pılımı pırtımı toplayıp ben mi gideyim. Bana elimde valizle baba evine dönmek çok zor geliyor. Sonuçta burası benim evim... Hatalı olanda ben değilim...
Bana ona çektirebilmem için tavsiyelerde bulunun lütfen onunda canı yansın istiyorum...
Onu affetmek için kendinizle savaşmayın. Bırakın o yaptığıyla savaşıp kendisini affettirsin. Gerekirse ayrı kalın çünkü aynı çatı altında sadece konuşmayarak düzelmez sadece durumlara alışılır.
keşke şuan yazılara dökülebilicek kelimelerim olsaydı
sen onun çocuğunu taşı ve karşılığı aldatılmak olsun ayrıl diyemem sana ama iyi bir derse ihtiyacı var en azından şuan evden gitmesini söyle çocuğun doğduktan sonrada bir süre gösterme belki aklı başına gelir ama bilmiyorum allah yardımcın olsun
canım bunu yaptım böyle buldum zaten görüştüklerini
eşim turkcell hat kullanıyor şuan bu hattan bi görüşmeleri yok ama belkide başka hat aldı hala görüşüyor ya da görüşmüyor bilemiyorum işte güvenemiyorum.
Eşimin isteğiyle mesaj içeriği operatörden belki bulunabilir ama o böyle bir talepte bulunmaz. Bunu nasıl bulabilirim bilmiyorum çıldırıcam günlerdir yiyip içimiyorum uyumuyorum biliyorum çocuğum için kendime dikkat etmem lazım ama olmuyoooorrr
tamamen katılıyorum.
ama değinilmeyen bir nokta var. aldatılan taraf karşı tarafın kendini affettirmeye çalışmayacağından o kadar emin ki bari ben affedeyim diye zorluyor.
boyu posu devrilesice gelmiş hoşlanıyorum demiş zaten! boyut cinsellikten öteye çıkmış!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?