hamileyim ve aldatıldım :(

Bende 8.5 aylık hamileyim..keşke bebeğin için dayan diyebilseydim..ama inan bu seni daha da yoracaktır..Biliyorum dışarıdan konuşması çok kolaydır böyle durumlarda..şuan bebeğini düşünmek ve dimdik ayakta durmak zorundasın evet ama sırf bebeğin için ömür boyu acı çekmek ne kadar doğru sence.? Her eve geç geldiğinde yine mi diyeceksin..her lafında başka şeyler arayıp durucak ve hiçbirşey olmasa bile ortada kendi kendini yıpratıp mutsuz olacaksın..Yanında bile yatarken acı çekeceksin..Şuan duygularını en uç noktada yaşadığını biliyorum kendimden de..inan ağlamamak için zor tuttum yazdıklarını okurken bile..Sana şöyle yada şöyle yap diyemem ama..Lütfen iyi düşün bebeğin için sağlam dimdik ayakta kal..!

aldatan erkeklerden nefret edıorum
madem aldatacaksın neden evlenıorsun arkadasım gıt
dısardakılerlen brlıkte ol
neden baskalrının canını yakıorsun sen
helede hamıle bırıne bu yapılırmı :(

Bazı arkadaşlarımızında dediği gibi eşinize ciddi olduğunuzu gösterin,ciddiyetinizi anlamazsa yine yapar yine yapar ve olayı çok normal,çok basit bir şeymiş gibi gösterir ve görmeye başlar.

sen bu adamı affederek onun kucağına bebeğini vererek onu ödüllendirmiş olmıycak mısın? çocuğum için çocuğum için diyosun ya o senin çocuğunu 1 gram düşünmüyo!! düşünseydi eğer ne o kadını bulurdu ne gelir sana hoşlandım derdi ne de geceleri rahat rahat uyurdu! kusura bakma ama sende böyle taviz vericeksen onu affetmeyi kafana koymuşsan neden burda konuyu açıyosunki?
o senin bebeğin!! ona kendin bak artık! o adam ne o bebeği hak ediyo ne de seni! böyle babada koca da olmaz olsun yazıklar olsun!!!
o masum bebeğinin böyle adi bi babasına ihtiyacı yok! seninde yok! git annenin babanın yanına. onlar sana kucak açmıycak mı?? kayınpederinle kaynanana anlat! gitsinde oğullarının yüzlerine tükürsünler bi! onlarda sende tarafa çıkar sen merak etme! açıkta kalıcağına çocuğuna nasıl bakıcağını mı düşünüyosun? hiç düşünme! o pislik adamın cenabet elinden karnı doyucağına o çocuğun doymasın daha iyi! o masuma yazık en başta!
sen hala o evde durmaya kocanın dibinde yatmaya devam edersen o rahat rahat uyumasına da her gün seni aldatmasına da devam eder mis gibi! 2 gün sonra çocuğun oldu mu da 2 gözyaşı döker affet diye sende hoopppp affediverirsin. hak ediyo mu??? seni bu halde bırakıp başka kadının koynuna girerek seni ve o masum bebeği hak ediyo mu???? kusura bakmayın ama mesajların içeriğini görseniz ne olacak? boyu posu devrilesice gelmiş hoşlanıyorum demiş zaten! boyut cinsellikten öteye çıkmış!! daha ne bekliyosunuz o kadın siz ve kocanız denicek herif üçünüz aynı evde yaşayıverin madem herkes herşeyi biliyo!
bu bu kadar basit mi! çek git. daha evde durman hata. adam bi tarafına kaşıya kaşıya film seyretsin sen köşe bucak ağla dertlen! o bebeğe yazık! dik dur. çek git. ne bebeği göster ne hayatına devam ettir. senin en ufacık bi açığında boynuzlamış zaten. bundan sonra müsamme göstersen kim bilir neler yapıcak! soysun utanmaz herif!! böyleleri insan bile değil!!
hayvanlar bile çocuğuna eşine sadık oluyo senin kocan olucak adama hayvan bile denmez!
aklını başına topla canım! bebeğim için affettim demek çok klişe olur artık. kaçıncı yüzyılda yaşıyosun. bi düşün sen aynı şeyi yapsaydın 3. sayfa haberlerinin başlığında görürdük seni ya döverdi ya öldürürdü!
duyulmadık görülmedik haberler değil bunlar. boşanmak boşanmamak senin kararın demekte diyemiycem polyanna polyanna. senide bebeğinide hak etmeyen o gavatı bırak gitsin! allah nasıl biliyosa öyle yapar onu zaten hiç bi işi düzgün gitmez o ufacık bebeğinin bile ahını aldı resmen! o sabi sübyanın!!! boşanmak için daha neyi bekliyceksin kusura bakma da?? o kadını eve getirmesini falan mı?
aklını başına topla.allah sabırlar versin.. bebeğine de sağlık sıhhat..

her ne kadar sert yazmış olsanda inan yazdıkların tek tek kafama dank etti...
ben bebeğime her şekilde bakarım ailemde benim yanımda olur sonuna kadar. ama işte onları üzmek beni mahvediyor. Doğru söylüyorsun şimdi boşanmayacağım da ne zaman boşanacağım kadını eve getirdiği zaman mı?Onun ailesi biliyor herşeyi ama kimse tutupta yüzüne falan tükürmedi. Aaaa ne yaptın sen bilmem ne bakın çocuğunuz olacak iyi düşünün falan filan dediler sonrada evlerine çekildiler.Olan sadece bana ve bebeğime oldu.
Bu olayı ömür boyu unutamayacağımı biliyorum ona güvenemeyeceğimi ama şu cesareti bi kendimde bulabilsem ayrıldıktan sonra baba evinde nasıl olur hayatım bundan sonra nasıl şekillenir cesaret edemiyorum...yoksa boşanmak en doğru çözüm

ben bebeğime her şekilde bakarım ailemde benim yanımda olur sonuna kadar. ama işte onları üzmek beni mahvediyor. Doğru söylüyorsun şimdi boşanmayacağım da ne zaman boşanacağım kadını eve getirdiği zaman mı?Onun ailesi biliyor herşeyi ama kimse tutupta yüzüne falan tükürmedi. Aaaa ne yaptın sen bilmem ne bakın çocuğunuz olacak iyi düşünün falan filan dediler sonrada evlerine çekildiler.Olan sadece bana ve bebeğime oldu.
Bu olayı ömür boyu unutamayacağımı biliyorum ona güvenemeyeceğimi ama şu cesareti bi kendimde bulabilsem ayrıldıktan sonra baba evinde nasıl olur hayatım bundan sonra nasıl şekillenir cesaret edemiyorum...yoksa boşanmak en doğru çözüm

onları üzeceksin die sen 2 canlısın kendini ve en önemlisi bebeğini mi üzeceksin ama burda düşünülmesi gerek bir konu var doğuma az kalmış sen gitsen evden kıyamet kopacak belkide aileler huzursuzluklar bu sırada doğumun yaklaşıo olacak senin stressiz günler geçirmen gerekiyo
ama evde kalsan da hiç bir şey olmamş gibi devam edemezsnz bu durumun netleşmesi lazım bence aileside kendi gibi bence

allah yardımcın yardımcımız olsun canım..:(

ayrılığı göze alamasanda dava aç ciddiyetini anlasın zaten boşamıyolar hamilelik varsa ben öyle yapıcam...

davulun sesi uzaktan hoş gelir ayrılmak yada ayrılmamak sana kalmış biz ne dersek sen kalbımının sesini dinleyeceksin çünkü şuanda duygusal bir dönemdesin.
ama çocuğun oldugunda onu kucaüına aldıgında hiç kimse senin için önemli olmayacak kocanmış annenmış babanmış tek önemli bebeğin olaccak .cocuğum yok böyle bir durumda yaşamadım allahta düşmanıma bile yaşatmasın.ama aynı benzer bir durum yaşamış bir arkdaşım var.hamilelik döneminde kocasının sürekli görüştüğü bir numarayı dökumanından buldu ve bir bayan çıktı eski iş arkadaşı birde msj yakaladı yanı benzer bir durum ama adam itiraf etmedi tabikide .konuyu kapattı ve bebbeği dogduktan sonra aynı biraz önce söylediğim duyguları hissetti ve evliği devam ediyor ama hep kafasında o soru acaba biri var mı hep güvensizlik sence bunu atabılırmısın hayatın boyunca güvenmediğin bir adamla olabılırmısın bunun cevabı sende .
evet babasız bir bebek büyütmek çok zor olabılır ama bunu yapan birçok insan var ve sen ilk olmayacaksın
şimdiden bir avazda doğurman dileğiyle doğuma kadar bu konuyu askıya al sineye çekme sadece askıya al bence bebeğin için bunu yap.

yasadigin olay gercekten aci.ama ne yapman gerektigini sen bileceksin.ben birine bosan derken onun vebalinin alindini dusunuyorum.yani kimseye diyemem kendi kardesim bosandi.ona bile fikir yurutup sunu yap demedim.nasilki iki kisinin y.odasi mahremse evlilikleride aynidir.tartip terazinin agir bastigi kefedekini yasaman gerekiyor.ama insallah bu olaydan bebegin ve sen en az aciyla cikarsin.istersen simdi dogumunu guclestirmemek adina karnini sev.inaniyorumki bebisin seni hissediyor.allaha emanet olun

çok üzüldüm heleki gebelik döneminde ben olsam afetmem çünkü kırılan bardak eskisi gibi olmaz ama bebekte var şimdi oda çok önemli ne seni nede o meleği haketmiyor bin pişman olsa bile ya ben hep bunu derim biz kadınlar öyle bişey yapsak anında çocuk demez kapıda buluruz ama erkekler başka gözleri hep dışarda inaşşall atlatırsın canım bebeğini düşün od aetkileniyordur şimdi yüce rabbbim yardımcın olsun

durumrunuza çok üzüldüm inanılmaz zor bir durum evet çalışıyormusunuz bilmiyorum ama önemi yok ayaklarınızın üzerinde durabilecek özgüveniniz varmı böyle büyük bir aşağılanmaya karşı kişilik olarak yapınız nasıldır sınırlarınız nedir önemli olan bu..

hayatta şöyle kadınlara işine gelen erkeklerin yaptığı gibi bir saygı besleyemiyorum açıkcası

kadın evliliği boyunca adam yerine koyulmaz danışılmaz kocası gider evin gelirini kendi verdiği kararlara göre oraya buraya harcar şu akrabaya bu tanıdığa hanıma sormaz gezer tozar gelir kadın hesap sormaz dayak yer çalıştığını benim param diyemez çocuklarını istediği standartlarda büyütemez akşam adam eve gelir kıyamet kopar terör eser ... içer kumar oynar aldatır ve bu kadın gelir 50-55 yaşınaaa

hepsine katlanmış yuvasını bozmamıştır ona saygısı olmayan bu adam ve diğerleri konuşurlar artık çünkü yaşlanıyorlardır... kadın gibi kadın yuvasını dağatmadı aferin güçlü kadın kadın dediğin çocuklarını sefil etmez işte ...

bu kadında böbürlenir akıl verir bide geline kıza amannn yuvanı bozma düzelir... düzelir tabiii adama yaşlanınca kim bakacak mecbur düzelir...

diyeceğim o ki eşime evlenirken şunu söyledim bazı hataların sıkıntıların olabilir düzelebileceği ve sevgimiz sürüğü müddetçe karşılık görebildiğim ölçüde katlanır uğraşır çabalarım amaaaaa aldatmayı asla affetmem bilesin bu benim kadınlığıma yapacağın en büyük hakaret bu hatayı yaptığında beni kaybedeceğini bilerek yap... kendi adıma asla affetmem ve hep şöyle dua ederim ALLAH karşıma getirsin haberim olsun..

bir not daha eşinize onsuz da aykta durabileceğiniz sinyalini evliliğiniz boyunca verin güçlü olduğunuzu 3 kuruşuna tamah etmeyecek kadar gururlu olduğunuzu bilsin hoşlarına gitmiyor evet ama ayaklarını denk almaları gerektiğini anlıyorlar

çocuğa gelince anne birçok fedakarlıkta bulunuyor ama bu öyle bir durum değil bence ziira babası da annesi kadar çocuğun mutlu ailede yetişmesi gerektiğini düşünmedikçe istediğiniz kadar yırtının olmaz

ben sert yazdım çünkü çok üzüldüm içim parçalandı. neler neler yapasım geldi o eşin olucak adama burdaki bi çok bayanında duyguları gibi. biz bile ne hale geldik senin adına nasıl üzüldük hepimiz destek olmaya çalıştık burdan.. senin üzüntünü kafandaki soru işaretlerini düşünemiyorum bile. affetme fikrin kafandan geçiyo diye ben sana da kızdım. hani öylesine bişey değil. yada kocan bu olaydan pişman olmuş değil. rahat.. belki pişman olsa. köpekler gibi yalvarsa o zaman hak vericem. bi anlık pişmanlığıymış sende etme yuvanı dağıtma belki diyebilirim..ama tavırlarıda böyleymiş.. üzüldüm ve kızdım bu yüzden sadece...
ailesi bile rahatmış baksana... adam ne ki ailesi ne olsun dimi.. tövbe tövbe ya...allahım insanlara akıl fikir ver..ailede sırtını sıvazlıcak oğullarının heralde maşallah diye!
doğuma az kalmış.. sen şimdi dava falan aç en olmadı.. git bi avukatla konuş. doğumdan sonra da dök düşün.inşallah en mutlu olucağın hiç zarar göremiyceğin bi karar verirsin..

Allah sabır versin,bir çıkış yolu,içini aydınlatacak bir ışık göndersin sana.İnşallah eşin yaptığı hatayı farkeder ve bir daha bu hataya düşmez.
Bu hepimizin başına gelebilecek bir durum malesef.Allah kötü niyetli insanları uzak tutsun,eşlerimizİ şeytanın şerrinden korusun.

Arkadaşlar bir çoğunuz bana kızacak belki yerimi diye ama malesef bence yeri.
Eğerki eşinizi yakaladığınız da boşanmayı kesin ama kesin olarak boşanmayı düşünmüyorsanız zorlamayın araştırmayın.
Çok okuyorum eşi aldatıp sonra ayrılmayıp yoluna devam eden olan güvene oluyor .Ve adamın kafasın da şöyle bir şey şekilleniyor demek ki aldatsam ayrılmayacak benden. Kaldıki o sizin sövmeleriniz bağırmalarınız onun vicdan azabı çekmesi falan bunlar zamanla geçicek şeyler.Bu kadar şeyi öğrenip tekrar aşağı oturmak aslın da bi yerde koz vermek istisnai durumlar hariç tabi. Canım bence aylık döküman falan araştırma evet iyi bi derse ihtiyacı var.Ama boşanmak kolay değil öyle heleki hamilesin ve doğum yapacaksın.

bana sorarsan canim bosanmayi dusunme hemen... unutmaki hic birsey tek tarafli degil.. belki dedigi gibi bi anlik bir hatadir.. tabiki kabuledilmesi oldukca zor bi durum ama ofkeyle oturupda zararla kalkma.. bence sen bu durumu kullanip onu omrunun sonuna kadar vicdan azabiyla kendine kole yapabilirsin.. umarim demek istediklerimi dogru anlatabilmisimdirr... allah yardimcin olsun

Etmeyin eylemeyin ark amacım erkekleri korumak falan değil ama .Ya bu kadın doğum yapacak boşanmış bir anne baba çocuğuyum bilirim nasıldır.
Anne baba evine dönmek kolaymı tekrar düzen kurmak kolaymı minnacık bi bebeyle onca yükü kaldırmak.Lohusa haldeyken bebeğinlemi ilgilenceksin boşanma ilemi uraşacaksın istersen aylarca surat as ama bu dönemi tek geçirme . Bana sorarsan iyi bi ders ver okkalı olsun .Ama bence boşanma yoluna gitme hemen.

bana sorarsan canim bosanmayi dusunme hemen... unutmaki hic birsey tek tarafli degil.. belki dedigi gibi bi anlik bir hatadir.. tabiki kabuledilmesi oldukca zor bi durum ama ofkeyle oturupda zararla kalkma.. bence sen bu durumu kullanip onu omrunun sonuna kadar vicdan azabiyla kendine kole yapabilirsin.. umarim demek istediklerimi dogru anlatabilmisimdirr... allah yardimcin olsun

hiçbirşey tek taraflı değil sen hamile halinle onun isteklerini karşılayamadın bak seninde hatan var eee erkek bu kanında var sonuçte dimi kontrol mekanizması yok sadece fiziksel ihtiyaçları ile yaşıyorlar ya bunlar ...

tabii durumu kullanabilirsin sürekli başına vur imalarda bulun aklına geldikçe ona çemkir tavır yap çocukda mutlu mesut birbirini seven bir ailede büyüsün

valla ben köle olanını duymadım ama kavganın gürültünün gırla gittiği kadının affedip bir türlü sindiremediği adamın da bir süre sonra eeehhh deyip artık boşvermiş yanlızca kağıtta kalan evlilikler görüyorum duyuyorum sıkça...

kusura bakmayın ama düşüncem budur....

Zaten erkeklerde bu düşünceden eminler, "hamile ve bebeğini bensiz doğurmaz, bana ihtiyacı var hiç terketmez. Bunuda biz onları tasdikliyoruz".. sizin en aciz zamanınızda bunu yapan erkeğe Babalık sıfatını yakıştırıyormusunuz yani ? Sizce Çocuğunuzun en aciz döneminde onun yanında olabilecek mi ? Çok zor bi durum ve ikilem.. Allah ıslah etsin. İlk ve son olsun inşallah.......Ama bunu Ailenize duyurun. Haberi olsun utansın. Ailenizin size sahip çıktığını görsün ayağını denk alsın....Bu arada sakın kendinize yüklenmeyin, ben hamileydim, sıkıntılarım vardı, onun ihtiyaçlarını karşılayamıyordum, Ona yetemiyordum, Zor günler geçiriyorduk, sakın ama sakın onu haklı görmeye çalışmayın. Biz sizin kocanız yaşamıyor bu durumu. Bu tamamen kişilik problemi.... Eşinizi haklı görebilmek için kendinizi aciz ve suçlu görüp suçu paylaşmayın..

Son düzenleme:

tatlım herkes gibi bende çok üzüldüm durumuna...seni tanımıyorum ama bence eşin ömrü baoyunca senin için neler yapsa bunu unutturmaz sana, aldatılmak çok kötü bişey eet ama hamileyken aldatılmak daha kötü..sen bu yapılanı ömrün boyunca unutmuycaksın hep içinde yangınlar olacak eeeeee neden hala düşünüyosun sende ona ömrü boyunca unutamayacağı bir acı yaşat bebeğinin doğumunda o olmasın görmesin bence, ailende eet üzülecek ama seni anlıycaklardır..boşanmasanda mutlaka süründürmelisin ki yaptığı hatayı anlasın seni bebeğini kaybetmekten korksun bidaha böyle bişey olmasın..

Back
X