Hamileyim ve az daha dayak yiyordum kocam olacak adamdan!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar arkadaşımızın psikolojisi bozulmuş

hamilelikle ilgili değil ya

tedavi olmalı yoksa kucağında bebeğinle bu iş biter canım
hangi adam dayanır buna

19 yaşındaymışsın .....
sewdiğin bir erkeklesin we kaçarak ewlenmişsin ......
üstelik ailenlede barışmışsın .......
we hamilesin.....
bence otur bı düşün hamile olmak için yıllarca caba harcayan ınsanları düşün we şükret bence kendi kendıne sarıp durucagına hayatı zından etmektense kendıne we eşine hatta bebegıne ..........

tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz sorusuna
--- sanmıyorum heralde gönlümce gençliğimi sürerdim demişsiniz

---eşim beni çok seviyor ama ona karşı olumsuz tavrım onu da etkilemeye başladı artık..
demişsiniz bır yerde ...

--- keşke seni tanımasaydım sevgili eşim....keşke tanımasaydım da evlenmeseydik

---bende 18 yaşinda evlendim ve hiç te pişman değilim demişsiniz

---hazırlamaz ama her sofra hazırlayışımda bana yardım eder demişsiniz bı yerde de eşinizin size yemek hazırlaması konusunda ne kdr güzel bu ....

---aslında o kızar ama ben hiç takmam ve kısa süre sonra unutur zaten..genellikle ben kapris yapan taraf olduğum için kızdığım zaman biraz bekler ve en çok 20 dk içinde yanıma gelir ve CADIIIIII diye güler ve barışırııızzzzz:icecream:ŞenizŞenizŞeniz:mymeka:
eşim ve ben bi bebeğimizin olmasını çok istyrz ama gerek benim yaşım..gerek se maddi durumumuz kafamı çok karıştırıyor

maddi durumumuzun da kısıtlı olmasına rağmen eşim ve ben bi bebeğimiz olsun çok istiyoruz.ama hem evimizin kira olması ,hem yaşımın küçük olması, hem okulum aklımı çok karıştırıyor.Ayrıca ben çalışıp eşime destek olmak ta istiyordum.

diye yazmışsınız bı cok yerde burda bana bı tutarsızlık warmış gibi geldi ......bence bu gecer siz eşinizi sewiyorsunuz ama hazır olmadıgınız bı anda cok sorumluluk yuklenmiş omuzunuza we acısınıda eşinizden cıkartmaya calışıyormussunuz gıbı geldi bıraz sabredın we herseyın yoluna gırecegını görürsünüz.....

Son düzenleme:
allah yardımcınız olsun
başka diyecek söz kalmamış

yasemin90
Papatya

Meslek: Öğrenci
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lise
Yaşadığınız Yer: ıstanbul
Kan Grubunuz: B Rh+ Giriş tarihi: Jan 2009

Hamileyim ve Ailemle başım dertte Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

19 yaşındayım ve 11 aylık evliyim.hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne hissedeceğimi şaşırdım3 haftalık hamileyim.henüz bebeğim çok küçük eşim çok sevindi aslında ama ben ailemin tepkısınden çok korkuyorum
dün anneme bahsettmn hamile olduğumdaan ve duymadığım hakaret kalmadı.yok utanmıyormuşmuyum ben 30 yaşında bekar ağbim varken hamile kalmaya..
bundan sonra düş yakamdan dedi..bir yanlış yaptın kaçarak 2. yanlışı yapma dedik sana dinlemedin ne halin varsa gör bundan sonra dedibabamla ağbimin tepkısınden çok korkuyorum.geceleri eşimle uyku uyuyamıyoruz.neden bu kadar önemsiyorum bilmiyorum ama çok kötüyüm.karnım ağrıyor süreklü strestten.kimbilir nasıl anlatıcak babamlara.benm ailem çok konuşan insanlardır.her fırsatta iğneleyici laf sokmadan durmuyorlardı.ben şimdi ne yapcm.yaşım çok mu küçük anlamıyorum..uzun yazdım özür dilerim ama ailemin tepkisinden sevinemyrz hiç.çok stresliyim bebeğime zarar verr mi bu.ne yapmm lazım bilmyrm nolur yardım vedin bana
.............................................................
ay bu yazıda senindi degil mi
şimdide aile gibi yok diyorsun
senin psikolojin bozuk kuzum

Hamile olmak demek,hertürlü naz ve kaprisi yapma konforunu yapma hakkına sahipsiniz demek değil.
Tamam zor bir süreç,hassas olabilirisiniz ama bu tutumunuza devam ederseniz eşinizi kendinizden soğutursunuz.
Biraz daha ince eleyip,sık dokuyarak davranın bence
Siz ne kadar zorlu bir dönemden geçiyorsanız,eşinizde babalık sürecine girdi oda zorlanıyordur mutlaka
Hep bana rab bana derseniz sıkılan taraf siz olursunuz sonunda

canım sana büyük tavsiyesi
evlilikde önce saygı ,sagı sevgiyi getirir
sen karşında kine saygı duyacaksın ki ,oda sana duysun
bu zaten zamanla sevgiyi pekiştirir bunu sakın aklından çıkarma emi canım
(yakında 19 .evlilik yıl dönümü kutlayacağız)

cnm öncelikle başlığı görür görmez şaşırdım ama konunu okuyunca tamamen hamilelik pisikolojisinden kaynaklanan basit bir durum olarak geldi bana.ben kızıma 4 aylık hamileydim eşimden dayak yedim senin eşin sadece seni sarsmış kendine gelmen için.bense saçımdan sürüklenip yatağa atıldım rabbim bebeğimi bana bağışladı çok korkmuştum bişey olucak diye.eşini uyandırıp limon istemişsin adam anlamadan ağlamaya başlamışsın.aşermişsin bir nevi ama biraz abartmışsın.benim canım karpuz çekmişti eşime söylemiştim neymiş efendim aşermek zenginlerin işiymiş ben aşerememzmişim.günlerce rüyalarıma girdi karpuz kokusu burnumdan gitmedi.bir gece rüyamda alıyorduk bir ısırık aldım ama onun tadı bütün damarlarıma işlemişti sanki.ağlayarak uyandım.yinede bişey diyemedim.kavgamız ailesi yüzündendi bizim.bence eşinin kıymetinin bil bebeğinide sıkıntıya sokarsın hem nasıl olurda lanet okuyabilirsin o allahın sana lütfettiği en güzel armağan.ona kavuşamayan okadar çok insan varki.ben hiçbir kavgamızda nerden beladan doğurdum çocuğunu vs demedim.bence biraz daha sakin ol.eşin senin kimse elinden alamaz ama sen böyle devam edersen adam kendi gider.birtek hamile sen değilsin ve bu bir hastalıkta değil.stresten uzak durmaya çalış kendi kendine stres yapma cnm.allah yardımcın olsun inş evladını sağlıcakla dünyaya getirirsin.sevgiler

canım şöyle cevapları okuyordumda bunlar takıldı aklıma istersen benim konuma bir göz at ve gör ozaman sen nekadar şanslısın herşeyden önce seni seven bir eşin var.maddiyat ev kirası vs.vs. bunlar boş cnm insanın yüreğinde sevgi oldumu hiçbir şey koymaz insana benim eşime karşı hala sevgim var ne kadar kırsada.omuzlarına binen yük falanda yok o yükler zavallı eşinin omuzunda sen kendini prenses sanıyorsun galiba bence gözlerini biraz aç cnm.ve bak dünyada neler oluyor .bu dünya sadece senin etrafında dönmez bitanem.anne olucaksın ama ben çocuğuna acıyorum şimdiden.inş onu kucağına alınca düzelir bu tavırların:1hug:

Gelde anlat bunu şekerim herkezin ruh hali bir olsaydı bugün akıl hastaneleri olmazdı.Ben arkadaş haklı demiyorum ama bazı usluplar ofsayttt.Güzel güzel akıl vermek varken kızı daha çok üzüyorlar herkez sizin kadar akıllı olamayabilir

Canım benim ya ayyy döverim ben o kocayı ne kadar anlayışsızmış.Fena oldum he kimbilir nasıl hissetmişsindir kendini.uff
:teselli:

Canım benim ya ayyy döverim ben o kocayı ne kadar anlayışsızmış.Fena oldum he kimbilir nasıl hissetmişsindir kendini.uff
:teselli:

cnm sağolsun kocamda biraz hödüklük ve denyoluk vardır ve birtek bana söker bu denyoluklarıkaydirigubbakcemile3

ama daha çok küçüksün be canım....evlenmeye acelen neydi madem ailende iyiydi...koca mı yok allah aşkına sokklardaa

böyle oluyorsa hamilelik psikolojisi ..vay benim kocanın haline kafamçokkarıştı

yada sen cok abarttın ..

Son düzenleme:
Yaa arkadaşın bu durumunun hamilelikle alakası yok....
Genel olarak bir dengesizlik var...
Hem kaçıyor hem eşimi pek de sevmiyorum diyor
Eşimle mutsuzum ama ailele daha mutsuzdum iyo, sonra ailem olsa böyle mi yapardı hemen ne istediysen gider alırlardı aile gibisi cyok diyor....

Çocuk yaşta evliliği evcilik sanıp kaçıp evlenmişsiniz.... Bebek sahibi olmayı doktorculuk oynamak gibi sanıp hamile kalmışsınız.. Şimdi de ben mutlu değilim, kocamı sevmiyorum, ailemde de mutsuzdum..... vs vs
Herşeyden şikayet herşey herkes kötü....

Bence siz bir psikologa görünün...

ay bu yazıda senindi degil mi
şimdide aile gibi yok diyorsun
senin psikolojin bozuk kuzum

kesinlikle psikolojisi bozuk bu psikolojisye 9 ayı tamamlaman çok zor olur senin... Bence biraz kendini toparlamaya çalış.. Bebeğini düşün...

yasemin , seninki hamilelik psikoljisi değil bencede..

sen ilginin üzerinde olması için hamileliğini kullanıyorsun bence..

eşin ehliyete gidiyor, bayan varmı diye soruyorsun,

ayol adamı o zaman eve kilitle, tek gördüğü bayan sen olursun, sen de o da rahat eder böylelikle..

sana tek söyleyeceğim şey: şımarıksın...

allah kocana yardım etsin. adamın senden çok çekeceği var..

ama şunuda unutma: çek çek nereye kadar, en kalın halatlar bile birgün gelir kopar.

halatını inceltmeye başlıyorsun dikkkat derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…