- Konu Sahibi EU1
-
tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz sorusuna
--- sanmıyorum heralde gönlümce gençliğimi sürerdim demişsiniz
---eşim beni çok seviyor ama ona karşı olumsuz tavrım onu da etkilemeye başladı artık..
demişsiniz bır yerde ...
--- keşke seni tanımasaydım sevgili eşim....keşke tanımasaydım da evlenmeseydik
---bende 18 yaşinda evlendim ve hiç te pişman değilim demişsiniz
---hazırlamaz ama her sofra hazırlayışımda bana yardım eder demişsiniz bı yerde de eşinizin size yemek hazırlaması konusunda ne kdr güzel bu ....
---aslında o kızar ama ben hiç takmam ve kısa süre sonra unutur zaten..genellikle ben kapris yapan taraf olduğum için kızdığım zaman biraz bekler ve en çok 20 dk içinde yanıma gelir ve CADIIIIII diye güler ve barışırııızzzzz:icecream:ŞenizŞenizŞeniz:mymeka:
eşim ve ben bi bebeğimizin olmasını çok istyrz ama gerek benim yaşım..gerek se maddi durumumuz kafamı çok karıştırıyor
maddi durumumuzun da kısıtlı olmasına rağmen eşim ve ben bi bebeğimiz olsun çok istiyoruz.ama hem evimizin kira olması ,hem yaşımın küçük olması, hem okulum aklımı çok karıştırıyor.Ayrıca ben çalışıp eşime destek olmak ta istiyordum.
diye yazmışsınız bı cok yerde burda bana bı tutarsızlık warmış gibi geldi ......bence bu gecer siz eşinizi sewiyorsunuz ama hazır olmadıgınız bı anda cok sorumluluk yuklenmiş omuzunuza we acısınıda eşinizden cıkartmaya calışıyormussunuz gıbı geldi bıraz sabredın we herseyın yoluna gırecegını görürsünüz.....
Gelde anlat bunu şekerim herkezin ruh hali bir olsaydı bugün akıl hastaneleri olmazdı.Ben arkadaş haklı demiyorum ama bazı usluplar ofsayttt.Güzel güzel akıl vermek varken kızı daha çok üzüyorlar herkez sizin kadar akıllı olamayabilirbir parça hassas davranmışsın ama normal yani, o kadar da abartmamışsın bence... bunlara alışacak beyefendi kusura bakmasın.. eskidendi öyle noluyo sana lafları, ne olduğu gayet belli.. hamile kalınca insanın hormonları altüst oluyor, bütün denge değişiyor... her nimetin bir külfeti varmış, kocanın payına düşen de nazını çekmek lamı cimi yok valla!
Canım benim ya ayyy döverim ben o kocayı ne kadar anlayışsızmış.Fena oldum he kimbilir nasıl hissetmişsindir kendini.uffcnm öncelikle başlığı görür görmez şaşırdım ama konunu okuyunca tamamen hamilelik pisikolojisinden kaynaklanan basit bir durum olarak geldi bana.ben kızıma 4 aylık hamileydim eşimden dayak yedim senin eşin sadece seni sarsmış kendine gelmen için.bense saçımdan sürüklenip yatağa atıldım rabbim bebeğimi bana bağışladı çok korkmuştum bişey olucak diye.eşini uyandırıp limon istemişsin adam anlamadan ağlamaya başlamışsın.aşermişsin bir nevi ama biraz abartmışsın.benim canım karpuz çekmişti eşime söylemiştim neymiş efendim aşermek zenginlerin işiymiş ben aşerememzmişim.günlerce rüyalarıma girdi karpuz kokusu burnumdan gitmedi.bir gece rüyamda alıyorduk bir ısırık aldım ama onun tadı bütün damarlarıma işlemişti sanki.ağlayarak uyandım.yinede bişey diyemedim.kavgamız ailesi yüzündendi bizim.bence eşinin kıymetinin bil bebeğinide sıkıntıya sokarsın hem nasıl olurda lanet okuyabilirsin o allahın sana lütfettiği en güzel armağan.ona kavuşamayan okadar çok insan varki.ben hiçbir kavgamızda nerden beladan doğurdum çocuğunu vs demedim.bence biraz daha sakin ol.eşin senin kimse elinden alamaz ama sen böyle devam edersen adam kendi gider.birtek hamile sen değilsin ve bu bir hastalıkta değil.stresten uzak durmaya çalış kendi kendine stres yapma cnm.allah yardımcın olsun inş evladını sağlıcakla dünyaya getirirsin.sevgiler
Canım benim ya ayyy döverim ben o kocayı ne kadar anlayışsızmış.Fena oldum he kimbilir nasıl hissetmişsindir kendini.uff
:teselli:
yaşın daha 19 bu yaşta bunca dert kafamçokkarıştı
öteki konularına bi baktımm anaaaam dedimm:1shok:kapadım hemen sayfayı:bbo:
sen olmak zor zanaat
19 yaşındayım ve 11 aylık evliyim.hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne hissedeceğimi şaşırdım3 haftalık hamileyim.henüz bebeğim çok küçük eşim çok sevindi aslında ama ben ailemin tepkısınden çok korkuyorum
dün anneme bahsettmn hamile olduğumdaan ve duymadığım hakaret kalmadı.yok utanmıyormuşmuyum ben 30 yaşında bekar ağbim varken hamile kalmaya..
bundan sonra düş yakamdan dedi..bir yanlış yaptın kaçarak 2. yanlışı yapma dedik sana dinlemedin ne halin varsa gör bundan sonra dedibabamla ağbimin tepkısınden çok korkuyorum.geceleri eşimle uyku uyuyamıyoruz.neden bu kadar önemsiyorum bilmiyorum ama çok kötüyüm.karnım ağrıyor süreklü strestten.kimbilir nasıl anlatıcak babamlara.benm ailem çok konuşan insanlardır.her fırsatta iğneleyici laf sokmadan durmuyorlardı.ben şimdi ne yapcm.yaşım çok mu küçük anlamıyorum..uzun yazdım özür dilerim ama ailemin tepkisinden sevinemyrz hiç.çok stresliyim bebeğime zarar verr mi bu.ne yapmm lazım bilmyrm nolur yardım vedin bana
.................................................. ...........
ay bu yazıda senindi degil mi
şimdide aile gibi yok diyorsun
senin psikolojin bozuk kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?