Hamileyim ve az daha dayak yiyordum kocam olacak adamdan!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1.Kaçarak evlenmişsiniz yani o zamanlar gözün aileni bile görmemiş, şimdi neden söyledikleri kafana takılıyor ki ta başından vermişsiniz zaten kararınızı
2.Bende hamileik geçirdim ama sizin kadar kapris yapmadım, arkadaşımında dediği gibi hamileliğinize mal etmeyin bu yaptığınız şımarıklığı. lmaz: Allah eşinize sabır versin (bi erkeğe acıyacağım hiç aklıma gelmezdi fisfisfis )
3.''Senide bebeğinide istemiyorum'' demişsiniz. Madem kocanızı istemiyordunuz neden kaçtınız ve ondan bebek yaptınız.O sizinde bebeğiniz lütfen o doğmamış yavruya lanet okumayın.Kucağınıza aldığınız zaman inşallah şu anki pisikolojinizden kurtulmuş olursunuz. :Saruboceq: Böyle devam ederseniz eğer doğduğu zaman bebeğede kötü davranacağınızı düşünüyorum. benneyaptımki
Bence pisikolojik yardım almalısınız en acilinden. kendinize ve bebeğinize zarar veriyorsunuz :umursamaz: ortada hiç birşey yokken...

tamam hamilesin anladıkta biraz kendine ve hormonlarına sahip çık
resmen adamın sınırını zorlamışsın ve kaşınmışsın
daha 7 ayın var allah sabır versin kocana kaydirigubbakcemile3

senin durumunun hamilelikle hiç alakası yok canım.
yaşın ne evlenmek nede anne olmak için uygun değil.hele psikolojin hiç değil.
çocuğunu doğurmakta kararlıysan -bu psikolojiyle çevrene yaptığın gibi ona da yazık edeceğini düşünüyorum - bir uzmandan yardım alman en iyisi..sana tavsiyem ailen yada eşine bu konuda yardıma ihtiyacın olduğunu söylemen.onlar seni zevkle götüreceklerdir zaten..
sağlıklı br ilişki yaşayıp sağlıklı çocuklar yetiştirmek istiyorsan önce senin sağlıklı olman gerek.erteleme derim ben

tamam hamilesin anladıkta biraz kendine ve hormonlarına sahip çık
resmen adamın sınırını zorlamışsın ve kaşınmışsın
daha 7 ayın var allah sabır versin kocana kaydirigubbakcemile3

Hamileliği kullanıyor gibime geldi. Ayrıca bol bol kapris var arkadaşta. Fazla naz aşık usandırır derler.

hepimiz hamilelik geçiriyoruz. hamilelik hastalık değildir bi süreçtir. son aylarda değişiklikler olur ama beu kadar değil. Hamileliği alet eip eşini ezen kullanam kadınları çok komik uluyorum açıkçası. şimdiden böyle olursa hamileliğin son zamanları ve bebek doğduğunda ne yapacaksnız merak ettim doğrusu.

off valla çok abartmışsın
gerçekten çok saçma davranmışsınn
eşine allah kolaylık versin

Hamilelik sürecinden insanlar hassas olabilir beklentileri vardır zaman zamn alıngan ve duygusal anlar yaşanır yanlız sizin yaptığınız abartılı eşiniz sizinle ilgilenmiş anlattığını kadarı ile bence tekrar düşünün
göreceksiniz eşinize haksızlık yaptığınızı biraz daha sakin ve sabırlı olun

[QUOTE=dün akşam ehlıyet kursundan geldi eşim saat 9 da.ben sordum sınıfta kız varmı vs diye konu ordan açıldı zaten.elimde olmadan sankı o kızlarla beni aldatıyrmuş hissine kapıldım

canım sorunu ben cevaplayım sürücü kursunda sekreterim kızlar oluyor mutlaka her dönemde hemde çok güzel kariyerli hatunlar gelip ehliyet alıyoo kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Hamile olduğun için sen abartmışsın..

Yok ehliyet kursunda kız var vs...

Kız erkek heryerde var, eşin ehliyet kursunda mı görüyor sadece kızı, çalıştığı yerde sokakta bilmem nerde kız yok mu hiç?

Bırak bunları...

Hamilelikte kadının ilgi beklentisi normalin 2-3 katına çıkar, duygusallaşır her moka ağlar..
Adam belki normal davranıyor ama sen bebek gibi naz yapmak ve onun da seni şımartmasını bekliyorsun ama karşında erkek denen varlık var unutma..:)

Bu arada canının istediği şeyleri de gidip alsın, o kadar da değil, kızarım sonra..

Dese bile bir yere kadar, biryerden sonra patlar adam, hamileysen hamilesin, dünyada doğurma özelliği olan tek kadın sen değilsin, herkes doğuruyor, yeeteeeer beaaaa Allaahhh allahh .. der vurur kapıyı gider alimallah..

Senin eşin de patlamış bence artık ''ne oluyor sana ya'' diye reflkes olarak sarstı belki seni..Yani hamileliği de koz olarak kullanıyorsan vazgeç.

canim hamileyken ilgi alaka beklemen normal,amaa sende biraz abartmissin yani.erkekler böyle triplerden fazlasiyla sikilirlar.ben iki hamileligimdede kendimi böyle durumlara düsürmemeye gayret ettim.sonucta hamilelik bir hastalik degil.canim limon istedi diyede uyuyan adami kaldirman sacma geldi bana.sanki birsey canin istemesi degilde,adami sinamissin gibi.böyle devam edersen temelli uzaklastirirsin kendinden.erkekler cogunlukta da hamileyken aldatiyorlarmis eslerini.dikkat et derim ben.

Arkadaşım hamileliği bırak bebeğin doğduktan sonra sen ne yapacaksın.Annelikte alınan yükün,sorumluluğun ve fedakarlığın hiç bir sınırı yok.Henüz 19 yaşındasın böyle bir karar aldın bari hakkını ver bebek doğduktan sonra bu bakış açınla onada iyi bakamıyacağına inanıyorum tabi umarım yanlış düşünüyorumdur doğumdan sonra aldığın yük ayrı lohusalık sendromu ayrı derttir birde senin duyguların fazla dalgalanıyor gibi geldi bana sağlam değilmiş gibi pskolojin tabi yaşınında çok ufak deneyimlerin az bebek içinde eşin içinde senin içinde zor bir süreç olacak gelecek günler aileni yönetecek kadar güçlü görmedim seni lütfen kendine gel bebeğini düşün anne olacağını anne olmanında hiçte o kadar kolay bir şey olmadığını.

başkalarına olan kızgınlığınızı pasifliğiniz yüzünden sadece yazdığı konulardan tanıdığınız birine yansıtıp sinirinizi çıkardığınız için hepinize teşekkür ederim.site içinin çoğunun sizin gibi sadece yargılamayı bilen insanlarla dolu olduğunu bilseydim asla kayıt olmazdım.hepiniz hoşçakalın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yok işte yani ne dersek diyelim algılam gücü yoksa olmuyor.Keşke burada sizin için yazılanları daha dikkatli değerlendirseydiniz hayatınızda bir ışık tutardı.

eleştiriye tahammülünüz yoksa yazmayın o zaman!!!
hatanızı söylüyoruz ki tekrarlayıp durduk yere huzurunuzu bozmayın

Biz bu hatayı hep yapıyoruz canım.
Halbuki herkese haklısın,böyle devam et demek en birinci görevimiz.
Bilemedik kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…