Hamileyim ve az daha dayak yiyordum kocam olacak adamdan!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi ben size siz hatalısınız diyeceğim...
ama ben hamileyim diyeceksiniz...
özel ilgi alaka görmek için mi hamilesiniz, değilsiniz..
işte ona göre davranın...

canım cicim yasemincim bence sen hamilelikten bu kadar hassas olmuşsun...adamın suçu yok bende regl olacağım zaman ahan senin gibi kocamı çileden çıkarıyorum...sonra bi düşünüyorum kendimden utanıyorum valla.
sakin ol...erkekler gereksiz kıskançlıktan,gereksiz nazdan nefret ediyor...
herşeyi dozunda yap ki ikinizde rahat edin..

'Başkalarına olan kızgınlığımızı pasifliğimiz yüzünden' ne anlayamadım ben :uhm:

Cnm bu kadar insan aynı şeyi söylüyosa durup bi, bende mi hata o halde diye neden düşünmüyosun..

Bu kadar tepki vermeni anlayamadım. Ama sen bilirsin o zaman valla ben dicek bişey bulamadım :1ninca:

Kusura bakma arkadasim ama senin yaptigin simariklik, baska bir sey degil. Hamileligini kullaniyorsun ve esini kendi abimle, ailenle kiyasliyorsun.

Adamcagiz uyuya kalmis, sen uyandirinca ne yapsaydi? Kalkip limonunu kendin alsaydin...

Aklim almiyor bazi seylere...
sorry!

kusura bakma ama burda kım kıme kızdıysa acık yureklılıkle söyleyebılecek kapasıteye sahıp kımsenın senden sınır cıkartmak gıbı bı sorunu olamaz bence ......
bıraz herseyı unutup gözlerini dört acıpta yazılanları anlamak isteseydın zaten hersey senın için daha kolay olabılırdı ama bazı ınsanlar wardır at gözlükleriyle dolasırlar gözlüğün etrafındakı hiç bir şeyı göremezler ......sanada hoşçakal..........

Valla canım benim arkadaşların ve benim ortak fikrim aynı çok ama çok abartmışsın.Haa eşinin başka çapkınlıklarını gördüysen çapkın biriyse o ayrı bir mesele.Ama öyle olsaydı eminim onlarıda paylaşırdın.Bence sende eşin gibi hiçbirşey olmamış gibi davran.Ve kendini birazda geliştir.Yoksa bunu geçiştirir yarın başka sebepler ararsın eşinle tartışacak.

yasemin90 da büyüyecek ablaları şimdi gerçekler acı geldi sarsıldı ben karnındaki miniğe acıyorum. tabi bir de kocasına...

ya ne adama acıyorum yasemin ne de sana..zavallı minik bilinçsiz bir ana babanın kurbanı olarak zorlu bir hayat bekliyor kendisini..

kuzum eski iletilerini hatırlıyorum evliliğim erkenmi olu ay acaba kocamı seviyormuyum bilmiyorum.sen ne yaptığını bilmiyorsun ki?.hooopp üstüne çocuk,19 yaş ergenlik çağıdır ya..bu yaşta koca neyin nesi-hiç birşey bilmeden üstüne birde çocuk...

ikide birde adama aldatmaktan bahsetme..durduk yere birşeyin aklına karpuz kabuğu düşürür gibi...

en az senin kadar hamileyim bende.
senin gibi gebelik hormonu beni böyle yaptı naparsın.
ben de yoktan yere saldırıveriyorum işte aynı sen gibi, karşımda da seni buldum.

ama teşşekürlerini tabi ki de geri çevirmeyip kabul edeceğim.
neyse sana da hoşçakal, yolun açık olsun..

çok saçmalamışsın her yazında ve çok şımarıkça çok çocukca
anlamakda çok zorlanıyorum özellikle gebelik için 2 senedir canla başla emek veren hasret çeken biri olarak
inş. bende anlarım bu hamilelik psikolojijnin arkasına saklanmayı
yazık yaa bi şey diyemiyorum
sanırım yaş 19
tüm sorun yaş da arkadaşlar
anladınız siz onu

ağzına sağlık diyorum ve bu sözlerin altına imzamı atıyorum :1closedeyes:

arkadaşlar bence sorun yaşıyla ilgili değil.bu arrkadaşı ailesi çok şımarmış el üstünde tutulmuş evlenene kadar fatura yatırmışmıdır acaba şimdi hayatın zorluklarını gördü eşine saldırıyo.ben 17imde evlendim 18de anne oldum şimdi ikinci kızım kucağıumda ama hayat erkrn olgunlaştırdı beni yavrularıma en iyi şekilde annelik yaptığğıma inanıyorumyani yaşla alakası yok görmediği bir hayata atılmış sadece ailesine yaptığı kaprisleri eşine yapmaya çalşıyo zavallı adam valla helal olsun adama sabırına.

yasemin allahaşkına bize sinirli diyorsun ama sakin bir zamanında gel yine oku şu yazılanları...hep bir derdim var köşesine yazıyorsun allahaşkına.bu genç yaşta dertleri zevk mi edindin kendine nedir hastalık hastaları gibi..evde oturuyorsan çocuk gelişimi ile ilgili 2 kitap oku kardeşim ya!.bu hayatı bilinçli olarak seçtin o zaman arkasında dur!burda senden yaş ve tecrübe olarak büyük bu kadar insan aynı anda şeyi söylüyorsa eğer demekki kendini düzeltmen gerekir...

Eşini tahrik etmişsin canım kızsın sana diye, ayrıca hamileyken insanlar fazla hassas oluyormuş sanırım sen de öylesin. Biraz daha sabırlı ol ve anlamsız kaygılara (eşim beni aldatıyor mu diye )boğulma. Allah yardımcın olsun. Önünüzde bebişin ve eşinle daha nice uzun zamanlar var inşAllah. Güzel ve olumlu düşün. Unutma eşin de bir insan onun da tahammül sınırları var. a.s.

Edit: tehooo arkadaş gitmiş ben hala akıl veriyorum kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Arkadaş hem suçlu hem güçlü maşallah...

Bütün herkes yanlış arkadaş doğru, fazla söze hacet yok...

Arkadaşlarrr ,güzel paylaşımlar diliyorum,
tartışmadan uzak duralım,karşılıklı atışmalardan uzak duralım lütfen..
sevgiler...

Güzelim sen deki bu öfke neden.. Bak ne güzel anne olacaksın hamileliğini neden kendin ve eşinin burnundan getiriyorsun...
Üstelik burda herkez fikrini söylüyor sana, Çünkü sen açmışsın konunu ayrıca herkez seni pohpohlayacak diye bir ayrıcalık beklememlisin.. aealeştiriye açık değilsen neden derdini paylaşıyorsun onuda anlamdım ben..:sm_confused:

en yanlış insan kendini doğru sanan insandır. burda kımse seni yargılamadı tatlım, sana akıl verdi. sana iyilik yaptı. bıze davranışını sordun bızde gerçeklerı söyledık. eşini yada bizi, yada herkesi suçlu ilan ederek, doğruyu bulamazsın. insanları sev kendını duzelt canım.

yasemin eğer merak edipde dönersen ne yazmışlar die bak ben ne yazıyorum oku!!! yaş 19+hamilelik=hassas duygusal ama birazcık abartı var canm sen eşine davetiye vermişsin zaten gel beni sars die vs vs bide eşeğin aklına niye karpuz kabuğu düşürüyosunki kursta kız var mı? bu ne yaaaaa! olsa ne olurki? bende geçirdim hamilelik herşeye ağladım vs vs çok nazlandım eşime ama bu kadar olmadı.....hayatın daha başındasın gençsin evliliğini hayatını hamilileğini zehir etme ....canm biran önce kendini toplada eşin nerden evlendim demesin

Ben bu yoruma nedense hic ama hic sasirmadim...
Zaten farkli cevap verecek insan bu "sekilde" bir konu acmaz...konusunun basliginda esine hitap etme seklinden belli bu...
Dur canim; hata bizde... biz seni dogru yönlerdirmeye calismadik; hemen düzeltiyorum:
aaa öylemiiii, ah canim beniiiim; demek "o kocan olacak adam" seni sarsti heee; vah vahh vaahhh, vay adiiii herif; Alla kahretsin onu! Sormussun ya, "sacma mi davrandim?" diye... Yok canim olur mu hic; sen sonuna kadar haklisin canim; simdi yapman gereken su: hemen gidiyorsun o adi herifi tek celsede bosuyorsun...ardindan da hemen bebegini aldiriyorsun (hatta bosanmadan önce de olabilir bu; gec mec kalma da sakin!) ve sorunsuz özendigin lay lay lom bir hayati sürdürmeye basliyorsun...
Bak ne güzel öneri degil mi? Hayret birsey, nasilda seni haksiz yere suclamisiz anlamadim gitti...halbuki bastan söylememiz gereken buydu...
Hey Allah`im yaaaa...ne istiyorsun güzelim sen bizden?! Fikrimizi istedin söyledik; eee ne oluyor simdi bu tripler? Esine söktürdügünü sandigin tripler bize islemez!!! Yardim etmeye calistik; nankörlügün anlami yok!
Büyü artik büyü! 19 yasinda evlenmesini, kocayi biliyorsan evliligin yükünü (senin sandigin yükü!!! Gercek yükleri görünce anlarsin anyayi Konyayi!) de kaldirmasini bileceksin...daha önce actigin konularinda da cok tutarsizliklar var; yasini falan da bahane etme! Senin gibi 19 yasinda evlenipte ne olgun bayanlar var... bütün gün beyninde sacma sapan seyler kurup etrafa saracagina, biraz kitap oku da kendine gel, bilgilen, olgunlas...
Kendin icin yapmiyorsan bunu bari bebegin icin yap...yoksa yavrucak senin gibi yeterince olgunlasmamis bir annenin elinde dünyaya geldigine pisman olacak...
Kusura bakma, belki agir oldu...ama burada bunca insan sana degerli vakitlerini ayirip yardim etmeye calistilar; sirf sen o insanlarin yorumlarini begenmedin diye küstahca hakaret edip trip atamazsin...
Ama pardon, sen yaparsin; cünkü anladigim kadariyla senin en iyi yaptigin sey bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…