hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

ben sadece seni sevdim diyor
yine kızacak olanlar olacak ama kadınla konuştuğumda da dedim ki yuvam yıkılacak mutlu felan gibisinden konuştum
sakıun böyle birşey yapma
siz zaten zor kavuştunuz kocan seni çok seviyor ona bunu yapamazsın bak ne güzel çocuğunuz da olacak yıkma yuvanı
,zaten biz konuşurken de hep seni anlatırdı felan dedi
bilmiyorum ya kınayanlar oluyor lütfen kırıcı olmayın inanın zaten çok kırgınım gönlüm kırık

Bu ne mezhebi genişlik yahu?
Neyse :47:

Arkadaşım siz olayı çözmüşsünüz de buradan istediğiniz ne?
Yani eşini affetmişsin, kadın da seni ikna etmiş.

Daha ne?

Bu ne mezhebi genişlik yahu?
Neyse :47:

Arkadaşım siz olayı çözmüşsünüz de buradan istediğiniz ne?
Yani eşini affetmişsin, kadın da seni ikna etmiş.

Daha ne?
Ona cevap vermiyor Angel.

Sordum biraz evvel ne yapmak istiyorsunuz diye,

arada bir yerde paylaşmak istiyorum ne var yani dedi.

Paylaşıyoruz bizlerde.

bu devirde kimseye güvenilmiyor ne yazık ki..ne yapmayı düşünüyorsun?kadınlar aldatılmak ve yalanlara maruz kalmaktansa yalnız olmayı tercih ederler bırakacak mısın?yoksa cocuğunun hatrına susacak mısın?

böyle bir olay yaşadınız ama hala kendi evinize gidip enine boyuna konuşmak yerine annenizin evinde kalıyorsunuz öylemi ? rutin hayata devam yani ?

ve annenizde bu senin imtihanın diye sizi sakinleştiriyor, kızını aldatan hemde yengesiyle aldatan o damadı hala evinde yedirip içiriyor ?

aman Allahım diyorum sadece :ssz: siz ailecek sakinsiniz anlaşıldı :27:

benim annem o herifi öyle bir imtihana sokardı ki ne kpssye benzer lgsye anasından emdiği süt burnundan gelirdi :ssz:

buarada babanız ne diyor bu duruma mrk ettim ? umarım oda " erkek adam yapar , üstüne gitme" falan demiyordur :ssz:

bu devirde kimseye güvenilmiyor ne yazık ki..ne yapmayı düşünüyorsun?kadınlar aldatılmak ve yalanlara maruz kalmaktansa yalnız olmayı tercih ederler bırakacak mısın?yoksa cocuğunun hatrına susacak mısın?

sadece zaten çocuğum için hatta bi ara yazmıştım kg verdim bu sebeplerden dedim çocuğuma birşey olduysa korkun benden
çok şükr olmadı
bi yandan diyorum hatta kendisine de diyorum böyle babası olacağına öldü demek daha doğru
bi yandan diyorum çocuğum için tek bi şans mı vermeliyim
muallaktayım affetmedim hayır zaten affedemem de

sadece zaten çocuğum için hatta bi ara yazmıştım kg verdim bu sebeplerden dedim çocuğuma birşey olduysa korkun benden
çok şükr olmadı
bi yandan diyorum hatta kendisine de diyorum böyle babası olacağına öldü demek daha doğru
bi yandan diyorum çocuğum için tek bi şans mı vermeliyim
muallaktayım affetmedim hayır zaten affedemem de

yazmayacaktım valla duramadım
dalga geçiyosun bizle
affedemezsen ananın evinde ne işi var adamın
yeter bee aman çok saçma.

Son düzenleme:
böyle bir olay yaşadınız ama hala kendi evinize gidip enine boyuna konuşmak yerine annenizin evinde kalıyorsunuz öylemi ? rutin hayata devam yani ?

ve annenizde bu senin imtihanın diye sizi sakinleştiriyor, kızını aldatan hemde yengesiyle aldatan o damadı hala evinde yedirip içiriyor ?

aman Allahım diyorum sadece :ssz: siz ailecek sakinsiniz anlaşıldı :27:

benim annem o herifi öyle bir imtihana sokardı ki ne kpssye benzer lgsye anasından emdiği süt burnundan gelirdi :ssz:

buarada babanız ne diyor bu duruma mrk ettim ? umarım oda " erkek adam yapar , üstüne gitme" falan demiyordur :ssz:

hayır tabi ki babam olsa bu kadar sakin karşılamaz bende sakin karşılamıyorum sadece kendimi ifade edemiyoırum sanırım :((

ayrıntıları hep atlamışım
ee o da orda küs bile değilsiniz yengeyede inanmışsınız madem artık söylenecek bişiy yok
siz böyle masumca mesela enişteyle mesajlaşsanız eminim eşinizde inanırdı cinsellik olmadığına (!)

vayy vayy okeye dördüncü aramak gibi bişey bu :27::35:

evett yine yeniden yineliyorumm

bana katılanlar varmıı bu konunun kapatılmasını istiyorumm

bayan eşini affetmiş zaten bizdende acillllllll yardım talebinde bulundu fakat yardım edecek bir yön yok ...

sonradan da ne yapabiliriz sizin için diyoruzzz

sadece paylaşmak istedimm ...diye cvp veriyorrr

e madem sadece paylaşmak istedinn ne diyeee merak uyandırıcı bır başlıkla konu actın vee taaaaaa bunca sayfa sürükledin olayı ben orayı anlamadım...

tamam arkadaşlarr ben ciddi ciddi soruyorum hepinizee...

bu kadın kafaya alıyor bizi

affetmiş zaten bizede laf söylemek düşmezzz

YÖNETİCİLERRR ARTIK YETER YAA KAPATIN ŞU KONUYU HARBİDEN BAYDI VE SIKTI ARTIK !!

bilmiyorum bence senin konun kadar uzatılmadı arkadaş konunun kapatılmasını isterse kapatılır. çok istemiyorsan bakmazsınız bile

ahlaksız bir babamın olmasından daha çok üzüleceğim bir şey varsa buna göz yuman sineye çeken bir anneye sahip olmaktır...

ama o çocuk doğduğunda ona herkes kendini mükemmel tanıtacağı için n e de olsa çocuk anlamaz! ya bir problem yok kof ailenin içinde ahlak timsali gibi yetiştirilir nasılsa!

[ı][sıze=3]
bilmiyorum bence senin konun kadar uzatılmadı arkadaş konunun kapatılmasını isterse kapatılır. çok istemiyorsan bakmazsınız bile

tabikide bakmak istemiyorum ama daha fazla enayi yerine konulmanızı istemıyorum
zaten benım konumda sakız gıbı uzamıstı ve bunu bın defa söylemıstım
gereğinide yaptım ve konumu kapattırdımm...

..........
Pekala ne dıyım 156 sayfa olana kadar dinleyin bu saçmalığıı
benım konum 156 SAYFAYDII...
.....
Iyi okumalar canım hepinizee....

Ne diyimm ben sizi düşündüm ama konu sahıbıne hak verıyorsanız ve konuya ınaıyorsanız buyrun yol sizin ister okuyun ister cvplayın ....

Allah'a emanet olun hepiniz...
[/sıze]
[/ı]​

Son düzenleme:
Back
X