- 28 Şubat 2023
- 29
- 8
- 16
- 27
- Konu Sahibi birazfazlapimpirikli
-
Çok üzüldüm.. başınız sağolsunRisk hiçbir zaman geçmiyor ki sadece azalıyor. Evet kayıplar genelde ilk 3 ayda oluyor ama doğumda bile evladını kaybeden anneler var. O yüzden risk hiç bitmiyor malesef. Enfeksiyon sebepli kesem patladı suyum geldi suyum bitince doğum başladı. Küçük olduğu içinde yaşamadı
Amin Allah razı olsun. Rabbim bu evladımı bağışlar inşallahÇok üzüldüm.. başınız sağolsun
Sağlıkla kucağınıza almanıza cok sevindim maaşallah kuzuyaHamileliğimin 6. Haftasında lekelenmem olmuştu kan uyuşmazlığımız vardı tam her şey birti rahatladım artık derken 34.haftada lekelenme ile uyandım yine bir sabah, hamileliğimde çok hareketliydim 37.haftaya kadar çalıştım hiç mide bulantım ağrım sızım bile olmadı ama 38. Haftada plasenta ayrılması sebebiyle genel anestezi ile acil sezaryen doğuma alındım yine bir mucize gibi bebeğimi sapasağlam kucağıma aldım yani uzun lafın kısası olacak olan oluyor durduramıyorsun tamamen şans kader işi sen kafanda milyon tane senaryo kursan da ne yaşayacaksan onu yaşıyorsun bu yüzden iyi düşün güzel düşün boş yere stres olma en önemli şey senin sağlığın ve huzurun sen iyi hissedeceksin ki bebeğin huzurlu ve sıhhatli olacak
İnşallah sen de alacaksın hiç stres olmaSağlıkla kucağınıza almanıza cok sevindim maaşallah kuzuya
İnşallah inşallahhhİnşallah sen de alacaksın hiç stres olma
Merhaba sizinle aynı durumu yaşadım ve çok üzgünüm hala korkularım var bende şimdi yeni gebeyim sizin süreç nasıl gdiiyor benimde kesen patladı suyum gelmişti oğlumu kaybettimRisk hiçbir zaman geçmiyor ki sadece azalıyor. Evet kayıplar genelde ilk 3 ayda oluyor ama doğumda bile evladını kaybeden anneler var. O yüzden risk hiç bitmiyor malesef. Enfeksiyon sebepli kesem patladı suyum geldi suyum bitince doğum başladı. Küçük olduğu içinde yaşamadı
Ne enfeksiyonu ? Yani tüm testleri yapalım diye hep doktoruma söylüyorum ama doktorlar bana çok rahat geliyor anlayamıyorumRisk hiçbir zaman geçmiyor ki sadece azalıyor. Evet kayıplar genelde ilk 3 ayda oluyor ama doğumda bile evladını kaybeden anneler var. O yüzden risk hiç bitmiyor malesef. Enfeksiyon sebepli kesem patladı suyum geldi suyum bitince doğum başladı. Küçük olduğu içinde yaşamadı
Ben malesef ikinci çocuğuda 17. Haftada kaybettimMerhaba sizinle aynı durumu yaşadım ve çok üzgünüm hala korkularım var bende şimdi yeni gebeyim sizin süreç nasıl gdiiyor benimde kesen patladı suyum gelmişti oğlumu kaybettim
Vajinal enfeksiyona dikkat edin. Yeşil akıntı gelirse özellikle risk. İdrar yolu enfeksiyonuna da dikkat edin. Ayda 1 kan idrar tahlili verip vajinal kültür verin mutlakaNe enfeksiyonu ? Yani tüm testleri yapalım diye hep doktoruma söylüyorum ama doktorlar bana çok rahat geliyor anlayamıyorum
Her ay normal idrar testi veriyorum ama o sonuçlara göre kültür istemiyorlar ama ben kendim gidip vericem artık kültür yarın da kontrolüm var kültür vermem gerekir mi diye de sorcam . Enfeksiyon benim en korktuğum şey Allah korusun.Vajinal enfeksiyona dikkat edin. Yeşil akıntı gelirse özellikle risk. İdrar yolu enfeksiyonuna da dikkat edin. Ayda 1 kan idrar tahlili verip vajinal kültür verin mutlaka
Çok üzüldüm su gelmesinden dolayı mi oldu tekrardanBen malesef ikinci çocuğuda 17. Haftada kaybettim
Evet yoğun kanamam vardı sonra su gelişi olduÇok üzüldüm su gelmesinden dolayı mi oldu tekrardan
Evet yoğun kanamam vardı sonra su gelişi oldu
Üzüldüm canım ama rabbim ne derse o olur hiç korkma nasibinde varsa her türlü olacak önlem alsan da almadan da progestan kullanmış mıydınEvet yoğun kanamam vardı sonra su gelişi oldu
Ben saldım kuzum zaten. 2 kere bebek kaybı bana ağır geldi şimdilik çocuk defterini kapattım ilerde nasipse olur değilse olmaz diyorum. Kullandım da su gelişinde peogestanın faydası yok malesefÜzüldüm canım ama rabbim ne derse o olur hiç korkma nasibinde varsa her türlü olacak önlem alsan da almadan da progestan kullanmış mıydın
Bende korkuyorum işte bende yeni kaldım ilk bebegimi işte şu gelişi oldu kaybettim bunda da olursa ne yaparım hiç bilmem şimdi daha beş haftaligim kahverengi kanama oluyor progestan verdiler daha bugün başladım bakalım ne olacak inan seni çok iyi anlarım daha ilk bebeğimin acısını unutamadım pskilojim çok bozukBen saldım kuzum zaten. 2 kere bebek kaybı bana ağır geldi şimdilik çocuk defterini kapattım ilerde nasipse olur değilse olmaz diyorum. Kullandım da su gelişinde peogestanın faydası yok malesef
Bu da sıkıntılı ilerliyor sankiBen saldım kuzum zaten. 2 kere bebek kaybı bana ağır geldi şimdilik çocuk defterini kapattım ilerde nasipse olur değilse olmaz diyorum. Kullandım da su gelişinde peogestanın faydası yok malesef
Rahim ağzında sorun var mı? Serklaj felan dendi mi? Kaçıncı haftada kaybettin?Bende korkuyorum işte bende yeni kaldım ilk bebegimi işte şu gelişi oldu kaybettim bunda da olursa ne yaparım hiç bilmem şimdi daha beş haftaligim kahverengi kanama oluyor progestan verdiler daha bugün başladım bakalım ne olacak inan seni çok iyi anlarım daha ilk bebeğimin acısını unutamadım pskilojim çok bozuk
Ben 16 haftada kaybetmiştim ama hiçbiri rahim ağzı demedi ozaman tabi su hiç kalmamıştı normal doğurdum sonrası kürtaj alındım parça var diye hepsi enfeskiyo olabilir kana bakıldı kanda o kadar düşük çıktı idrar istemediler tabi daha sonra kimisi yapısı çok ince olabiliyor denildi ufak kasilmada yırtılma yapabilir çok nadir bı durum yani şimdi yine gebeyim bu seferde leke geliyor onceki gebeligimde de olmuştu leke ama 10 haftalrda başlamıştı bu daha yolun başında böyle bakalımRahim ağzında sorun var mı? Serklaj felan dendi mi? Kaçıncı haftada kaybettin?
Başka çocuk doğurdunuz mu?Ben 16 haftada kaybetmiştim ama hiçbiri rahim ağzı demedi ozaman tabi su hiç kalmamıştı normal doğurdum sonrası kürtaj alındım parça var diye hepsi enfeskiyo olabilir kana bakıldı kanda o kadar düşük çıktı idrar istemediler tabi daha sonra kimisi yapısı çok ince olabiliyor denildi ufak kasilmada yırtılma yapabilir çok nadir bı durum yani şimdi yine gebeyim bu seferde leke geliyor onceki gebeligimde de olmuştu leke ama 10 haftalrda başlamıştı bu daha yolun başında böyle bakalım
Başka çocuk doğurdunuz mu
Hayır o ilk gebeliğim çatlatma iğnesi ile kalmıştım kaybettim şimdi ikinci kendiliginde oldu ama kese konumum yukaridaymis benim doktor betahcg durum iyi belki de zamanla buyuyp yerleşir dedi fakat ben bu gebeligimde de yine anlam veremedim çünkü adete iki gün kala tuhaflik olduğunu anldim su gelişi gibi sürekli su akiyordu vajinamdan ama tabi bu haftalarda kese yırtılması olmaz neden geliyor sürekli sıvı vajinadan altıma yapar mısın gibi bilmem aklıma hep o kötü seyelr geliyor şimdi kahverengi leke geliyor akıntıya bağladılar su gelmesini de bi inan hiç sevinemiyorum bile böyle leke de olunca sevinclerim kursağımda kalıyor kese konumu farklı yerde lekelenmeler felan bilemedim ya üzgünümBaşka çocuk doğurdunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?