- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Kan tahlili yaptir.Arkadaşlar her zaman sipariş verdiğimiz bir pastaneden 4 gün üst üste kıymalı pide yedim ama açık değil böyle kapalı kıymalar içinde falan.hiç dikkat etmemiştim daha önce.ağzmın içine sürekli kıtır kıtır birşeyler geliyordu biberdir falan diye geçiştirdim.bugün içini açıp bakayım dedim kıymaların bazıları çiğ pişmemişyani ben günlerdir çiğ et yiyormuşum.9 haftalık hamileyim korkuyorum açıkcası toxoplazma ve parazitten başına gelen oldu mu acaba
Kan tahlili yaptir.
Belli bir gün geçmesi gerekiyor mu kesin sonuç için.çok korkuyorum ya birdaha asla ağzıma sürmem çok ama çok üzgünüm şuanbal olsa baldan bikilir 4 gun ust uste nasi mideniz aldi Igm IGg degerlerine baktir
İnşallah ve ben bu pideden 10 tane yedim toplamda Allahım şuan kendime o kadar sinir oluyorum ki ofBir tanidigim iki hamileliği boyunca etli çiğ köfte yedi sıkıntısı olmadi.Bana sorarsan bende asla yemem ama yinede cok-da canınızı sıkmayın muhtemelen hemen bulaşmaz.Doktorunuza danisin
Hiç bir şey olmaz canım fırına girdiyse kırılmıştır az buçuk onun paraziti ...İnşallah ve ben bu pideden 10 tane yedim toplamda Allahım şuan kendime o kadar sinir oluyorum ki of
Toxoplazma testi yaptırmadım hiç o yüzden bilmiyorum bağışıklığım var mıDoktorunuza anlatin gerekirse o test ister. Daha once toksoplazmanizin sonucu ne cikti. Belki bagisiiginiz vardir
Çok teşekkür ederimKonu hakkında bir bilgim yok.
Sadece hayırlı olsun demeye geldim ❤❤
İnşallah canım öyle olmasını umuyorum,zaten 2 saat sonra kustum midem kaldırmadı giden girmiştir çoktan gerçi de bi umut işteHiç bir şey olmaz canım fırına girdiyse kırılmıştır az buçuk onun paraziti ...
Çiğdi maalesefTam çiğ değildir ya az pişmişdir..oluyor öyle pidelerde...ısı görmüş oluyor endişelenmeyin..
İnşallah canım ya inşallah birşey olmaz sabahtan beri sinirim çok bozuk bu meseledenÜzme kendini boş yere stres yapma bebeğin etkilenir bir şey olmaz korkma emin olmak için test yaptır istersen ama çok da takma bende hamileliğimde iyi pişmemiş et yemiştim farketmeden yani zararını bilmiyordum ilk zamanlar çok şükür bir şey olmadı
Bozma canım İnan bu yaşanan stresler bebeği daha kötü etkiliyor ben bu yüzden kaç defa kanama geçirdim stresten üzüntüdenİnşallah canım ya inşallah birşey olmaz sabahtan beri sinirim çok bozuk bu meseleden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?