Hamileyim ve boşanmak istiyorum

mformomdata

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
1.224
1.283
133
Kızlar 28 haftalık hamileyim. Eşim 4 yıl kadar önce sosyal medyadan birçok Kadını stalklayıp onların gönderilerini beğeniyordu ve rastlantı eseri farkettim ve çok büyük olay çıktı çok uzun zaman barışmamız için beni iknaya çalıştı ve fiilen bir şeyi olmadığı için ikna oldum. Sonrasında bir tüp bebek sürecim oldu ve kızıma hamileyken bir kızla facebooktan konustuğunu fark ettim ama kıza sadece akıl veriyordu tüm mesajlarını okudum daha çok öğretmen kimliğiyle konuşmuştu yine affettim. Yine bugün twitter da ve instagram da hiç tanımadığı iki kızı takip ettiğini ve tweetlerini beğendiğini gördüm. Eşim ki benim tek bi gönderimi beğenmez öyle biri ve artık bardak taştı boşanmak istiyorum sizce çok mu saçma bu sebepler aklımı oynatmak üzereyim tatil sebebiyle annelerdeyim ne ağlayabiliyorum ne sinirimi tepkimi belli edebiliyorum napacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum. Bana lütfen bi akıl verin.

Adamın üç bariz olayı olmuş. Hadi akıl vermesi vs. neyse yani konuşabilir, bence sıkıntı yok onda. Ama bir kadını uzun uzun takip edip, gönderilerini tek tek beğeniyorsa bir adam, o kadından hoşlanmıştır yüksek ihtimalle.
Yani bilemedim, başka konuşmalarını okudunuz mu? Bir kıçı başı ayrı oynama durumu var mıydı? Hani normalinden çok daha kibar, fazlaca canım cicimli hitaplar falan? Öyleyse yazıyordur kadınlara yani.

Son düzenleme:
Hayır yoktu normal bi şekilde arkadaşım diyerek konuşuyordu kız kpss sınavına hazırlanıyormuş, diğer kızlarda beğendikleri de foto felan değil tweetlerini beğenmiş Ama sayfalarını stalklamış ara ara.

4 sene once böyleydi affettim diyorsunuz ayni hatayı yapmadığı sürece affetmissiniz, bir kişiyle öğretmen kimliğiyle akil verdigini söylüyorsunuz bu cok normal hepimiz öğretmenlerden fikir alıyoruz bayan erkek farketmeden. Diger 2 kişiyi tanimadigina emin misiniz o kişilerle muhabbeti var mi yok mu kimler onu öğrenin, butun gönderileri mi beğenmiş yoksa 2 3 gonderi mi, gonderinin ne ile ilgili olduğu bile onemli.
4 sene önceden guveni sarstigi icin malesef ilk aldatmistir diyoruz hepimiz. Gerçekten aldatılıp aldatilmadigini öğrenmelisiniz. Yapmadiysa karninızdaki bebeğe yazik babasiz büyüyecek, hormonlardan dolayı aldatmasa bile olayi buyutebilecek psikolojide olursunuz. Sakin karar vermeye calisin.

Böyle gözleri hep disarda olanlarin imkani olsa aldatacagina inananlardanim. Size genel olarak nasil davraniyor bilmiyorum. Lakin en azindan profesyonel bir yerden destek almanizi öneririm. Sadakatsizlik bosanma sebebidir elbet
Çözermi destek sizce aklımda o da var ama şuan resmen şuurumu kaybetmiş gibiyim

Valla belki benim düşüncemi yanlış bulabilirsiniz ama bence sosyal medyada birisi karşı cinsin ota b.ka her paylaşımı begenemez.orda bir pislik vardir.birebir aynı fikirde aynı renkte aynı zevkte olamazlar nitekim bosandigim adam olamadigin aldatmasinida hep böyle yakalamistim ..her paylaşımında kız bunu bu onu begeniyordu her paylaşımını foto şiir yazı çiçek böcek herşey ....

4 sene önce yaptığı sadece profillere bakmaktı ama bana çok dokunmştu o kadın isimlerini arattığını görmek benim için çok onur kırıcıydı. fiziksel aldatma değildir aldatma sadece bu da aldatmayı gözümde çok yalvardı evet diğer kızla öğretmen kimliğiyle konuşmuştu ama kızın gece 1 de mesaj atması ipleri kopardı o cevap vermemişti ama nerden buluyordu bu yüzü. Şimdikileri de tanımıyormuş öyle dedi kızların attığı tweetler bildiğin ergen tweeti tarzı 3-5 tanesini beğenmiş ama yıllarca aynı sebepten kavga ettik bozuştuk bu nasıl bir cesarettir hala aynı şeyi yapabiliyor. Hormonlarımdan mi bilmiyorum ama çok koydu sanki anlayamadığım her an boğazım düğümleniyor boğulacak gibiyim.

Şimdi şöyle, ben de karşı cinsle konuşurum. Ama her konuştuğumla aramda bir şey yok. Hatta hiçbiriyle yok. O yüzden o kızla konuşması normal bence.
Ama stalk olayını sorun eden kadınlar var. Herhangi bir kadının fotoğrafına falan bakmasını, yazdıklarını takip etmesini ben sorun etmezdim. Ona bakma, şunu okuma vs. diyerek fazla kısıtlamış ve bunaltmış olurum. Yani onun bana kısa giyme demesi gibi bir şey olurdu ki bu çok can sıkıcı, kabul edilemez. Ama bu eski sevgili olur, flört olursa o zaman olay çıkarırım. Ne bileyim Kylie Jenner'a baktı diye terör estirmem yani. Ama dediğim gibi geçmişte bir bağı olduğunu düşünürsem o zaman dellenirim.
Şimdi sizinkinde de böyle bir durum yok. O zaman aldattı diyemem ben, yani kendi ölçütlerime göre. Ben olsam boşanmaya götürmezdim durumu ne yalan söyleyeyim. Ama derseniz ki sevmiyorum artık, soğudum, o ayrı.

Sevgi problemim yok ama ne bileyim insan eşinin rahatsız olduğunu bile bile böyle yapar mı üstelik hamileyim ve bu yüzden defalarca aramız bozuldu. Sosyal hayatta kısıtlamam kızlı erkekli takılırlar okul ortamında ama bu sosyal medya olayları bana çok ağır geliyor bilmiyorum abartıyor muyum

Hımm, o zaman olay sadakatsizlikten çok, hoşlanmadığınız bir şeyi sürdürme çabası. Doğru mu anlamışım?
Biraz da hormonlar var tabi, şu an yoğun yaşıyor olabilirsiniz. Sizin hassasiyetinizi umursamaması sorun, evet.
Ama dediğim gibi ihanetlik bir durum göremedim ben. Acaba oturup bir kere daha mı konuşsanız? Hemen boşanmaya gitmek yerine böyle sanki daha makul olur gibi geldi. Bakarsınız hala umursamıyor, o zaman daha ciddi adımlar atarsınız.
Tabi yine siz bilirsiniz, sonuçta ne yaşadığınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Çözermi destek sizce aklımda o da var ama şuan resmen şuurumu kaybetmiş gibiyim

Söyle söyliyim: Burda bir cok kez bosanma esiginden dönen ciftleri görüyoruz. Sorunlu taraflar oldugu gibi devam ettigi icin is hep yine bosanmaya geliyor. Bosanma fikri masaya geldiyse profesyonel destek ile Kurtulacagi var mi diye bakilabilir. Yoksa da iki tarafin en az zarari alacak sekilde ayrilmaya gayret edilebilir. Siz su anda hamile oldugunuz icin cocuk icin de daha saglikli karar alabilirsiniz. Bir cok bosanma maalesef cok cirkinlesiyor. Onu da engellemeye gayret göstermek lazim

Arkadaşlar ben instagram kullanmıyorum ama eskiden açıp sonra kullanmadığım hesabım var. Bazen eski arkadaslari stalklamak için açar bakarım Ne zaman açsam da ana sayfamda meme,popo, güzel kızlar vs görüyorum sosyal medya kullanip da bu kadınlara hiç bakmayan erkek var mı acaba? Ben de bunu merak ediyorum.

Soylediklerinizde haklısınız ama insanlara görgü kurallarını biz ogretemeyiz gece 1 de yazacak kadar umursamaz bir insanmış demek ki.
Slayklamasi surekli bunu yapıyorsa hoş değil. Dikkat etmeniz gereken baska bir husus erkeklerin gönderilerinide begeniyor ve slaykliyor mu cunku bazi insanlar yorumu yapan insanı merak edip inceliyor kadin erkek farketmeden.Boşanmak yerine iyi bir ders verin, ben bosanmazdim ama yanınada bırakmazdım. Baska bir sorununuz olmadigini düşünerek söylüyorum.

Konu sahibi arkadaş, bence abartıyorsun. Çek bi konuş, hoşuma gitmiyor yapma diye ama bu boşanma gerekçesi değil bence. Şimdilik tabi. İşi abartıp kadınlara mesaj atmaya başlarsa o zaman sıkıntı.

Aldatmak sadece ten temasıyla mi olur ? Bu kişiden kişiye değişen bir soru bence esiniz sizi bariz derece de aldatmış üstelik siz de affetmissiniz suan yapacağınız eşinizi arayıp kıyamet koparmak ben olsan yapacağım bu olurdu kimse umrumda olmazdı yani. Ama şu da var ilişkinizde esiniz mutlu mi mesela Aylarca yalnız koyduğunuz oluyor mu ?ailenize çok mu düşünsunuz hani onun bunu yapma sebebi ne

Başka bir sorunumuz yok hatta kızıma çok ilgili bir baba çoğunlukla bana destek ama bu huyundan yıllardır çok yıldım evet instagramında twitter ında genelde erkekler ve borsacı kadınlar var borsaya ilgisi var diye ama o iki kız alakasız ve benim gönderimi beğenmeyen eşim onların ergen tweetlerini beğeniyor sebep ne yani amaç ne herhangi bi amacı yokmuş takip ederken kızlarda fenomen felan olsa bolca takipli yine derim merak etmiş 50 60 takipçisi olan kızlar yani ne gerek var bu sebepten defalarca bozuşmuşuz yani takip etmesen nolur of off kafam çatlayacak düşünmekten inanın annemlerdeyz farketmesinler diye ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…