Hamileyim ve boşanmak istiyorum

Sosyal medya kullanan diger erkekler nasil saniyorsunuz ki? Kadinlarin fotografini, paylasimlarini tıklayıp begenmese bile bakmiyorlar mi? İnstagramda o kadar sacma sapan videolar paylasimlar var ki.
Esiniz ya sosyal medyayi hic kullanmayacak ya da sifresini size de verecek. Guven problemi olmayacak gibi degil bence gunumuzde. Size has bir durum degil. Hamileyken asiri hassas olabilirsiniz. Karsiniza alin konusun ciddi ciddi bu durumun sizin icin bosanma sebebi olabilecegini anlasin.

Zaten şuan içim içimi yiyor annemlerdeyiz şuan tepki veremiyorum anlamasınlar diye ama yarın buradan bizim eve geçeceğiz annelerde gelecek 2 aydır evi kullanmadığımız için temizliğe yardım etmek için pazartesiye kadar tahammül etmem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum hüngür hüngür ağlamak istiyorum ama ortamım yok. Pazartesi psikologa gitmek istiyorum birilerine 4 yıl önceden başlayıp ağlaya ağlaya anlatmaya ihtiyacım var

Adamın gözler felfecir imkanı olsa fiilen de yapacak. Ki yapmadığının garantisi de yok. Ve çocuk?
Allah yardımcın olsun çok zor durum..
Beni de o durum yiyip bitiriyor 4 yıl önce çok büyük yeminler etti fiili bişi olmadı diye ama 4 yıldır bu duyguyu bastırmışım şimdi anlıyorum da. Sanki başa döndüm aynı kuşkular aynı korkular geri geldi ya öyle de yaptıysa demeden duramıyorum askerken evliydik o askeri okulda asker öğretmen olmuştu başka bir ilde ben çalıştığım için yanına gidemedim, kadın astsubaylar felan da vardı bazen anlatırdı aralarında ahlak problemi olanlar olduğunu hatta evlilerle görüştüklerini felan o zaman güveniyordum sorgulamadım bile.ilk 4 yıl önce yakaladığımda acaba o da yapmış mıydı diye kuşkularım oldu aklıma onlar gelince. Yeminler etmişti hiç kimseyle konuşmam bile olmadı diye, şimdi yine inancım bitti tekrar o zamanları düşünüyorum elimde değil kafayı yiyecekmişim gibi geliyor

Son düzenleme:
Anlıyorum e o halde siz aldatılmış sayılmıyorsunuzki.
Ben de bir çok tweeti beğeniyorum karşıdaki erkekse bile ne bilim instagramda takip ediyorum falan. Üstelik kocamın instagramı bile yok. Kimi neden takip ettiğini sorun bakalım ne diyecek. Yani eğer bir konuşma bir flörtleşme yoksa, evliliğinizde başka sorun da yoksa boşanmayı falan düşünmeyin o halde.
Abartı olacak çünkü.

Adamın gözleri 4 yıldır fıldır fıldır yani yeni bir olay değil ki. Chow chow cinsi köpek gibi nerde karı kız varsa kuyruğunu sallaya sallaya koşuyor bu adam. Siz bilirsiniz, adam habire birileriyle konuşacak ben kenarda dururum kabullenirim derseniz boşanmayın, kendimi enayi yerine koyduramam derseniz boşanın.

Sizin adam onlara da göz koymuştur onlara da gevşemiştir diline de vurmuştur anlatıyor işte. Ona buna ahlaksız diyen adama bakın Allah aşkına. Ona mı kaldı milletin ahlakı sanki kendi peygamber?? Sen önce kendi yediğin haltlara bak milletin ahlakına namusuna öyle laf et diyemediniz mi?

tam bunları yazacaktım ama ağzımdan aldın hepsini, konu sahibi üzülüyor, görmezden geliyor hafifletmeye çalışıyor ama durum net olarak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…