- 1 Mayıs 2017
- 1.224
- 1.283
- 133
- Konu Sahibi mformomdata
-
Hayır hiç ayrı koyduğum olmadı olabildiğince ilgili davranıyorum zaten bi kızımız var ve ikimizi de yeteri kadar meşgul ediyor. Sizinle aynı fikirdeyim ben de sadece aldatmayı ten teması olarak görmediğim için bu kadar içim içimi yiyor.Aldatmak sadece ten temasıyla mi olur ? Bu kişiden kişiye değişen bir soru bence esiniz sizi bariz derece de aldatmış üstelik siz de affetmissiniz suan yapacağınız eşinizi arayıp kıyamet koparmak ben olsan yapacağım bu olurdu kimse umrumda olmazdı yani. Ama şu da var ilişkinizde esiniz mutlu mi mesela Aylarca yalnız koyduğunuz oluyor mu ?ailenize çok mu düşünsunuz hani onun bunu yapma sebebi ne
Şu an il dışındaki ailemin yanındayız oda burada ve bağırıp çağırmadım bu sebepten ama dedim burdan dönünce artık seninle işimi bitireceğim dedim ama aileme şimdi yansıtırsam olaylar farklı boyutta geçer diye dişimi sıkıyorum.Aldatmak sadece ten temasıyla mi olur ? Bu kişiden kişiye değişen bir soru bence esiniz sizi bariz derece de aldatmış üstelik siz de affetmissiniz suan yapacağınız eşinizi arayıp kıyamet koparmak ben olsan yapacağım bu olurdu kimse umrumda olmazdı yani. Ama şu da var ilişkinizde esiniz mutlu mi mesela Aylarca yalnız koyduğunuz oluyor mu ?ailenize çok mu düşünsunuz hani onun bunu yapma sebebi ne
Ben de overrezerv yetmezliği var ve zamanla yarış içindeydim her an menapoz olabilir diye o yüzden tüp bebek mevzuunda acele etmem bu sebeptendi ve söz vermişti ona güvendim ve affettim fiziksel bişeyde olmayıncaEşinizin yaptığı yanlış ama sizin de güvenmeden
( ortada kesinlikle bir güven problemi var) tüp bebek yapmanız çok yanlış. Ne bileyim şimdi o bebeğe yazık değil mi ? Bence boşanmadan evvel mutlaka bir detaylıca konuşun.
Ya canım haklisin ben belki biraz iyi niyetli yaklaşıyorum bilmiyorum farkli bir yazışma olsa ayrilmayi dusun derim ama bu kadar zaman bosanmamissin. Cocuk doğduğunda zaten dogru düzgün sosyal medyaya bile giremeyecek. Gözünü sağlam korkutun bence bir daha bu tarz birsey olursa bosanacaginiza ikna olsun. Bu seferlik kızınız icin bir şans verin. Ben oğlumun baba diye aglayisina o kadar çok şahit oldum ki yüreğim kaldırmadı. Küçükken hic anlamıyorlar, baba diyince yaninda olsun istiyor, camda kapida baba diyip bekliyorlar. Bu dedigimde 1 yaşındaydı.Başka bir sorunumuz yok hatta kızıma çok ilgili bir baba çoğunlukla bana destek ama bu huyundan yıllardır çok yıldım evet instagramında twitter ında genelde erkekler ve borsacı kadınlar var borsaya ilgisi var diye ama o iki kız alakasız ve benim gönderimi beğenmeyen eşim onların ergen tweetlerini beğeniyor sebep ne yani amaç ne herhangi bi amacı yokmuş takip ederken kızlarda fenomen felan olsa bolca takipli yine derim merak etmiş 50 60 takipçisi olan kızlar yani ne gerek var bu sebepten defalarca bozuşmuşuz yani takip etmesen nolur of off kafam çatlayacak düşünmekten inanın annemlerdeyz farketmesinler diye ne yapacağımı şaşırdım
+1Eşinizin yaptığı yanlış ama sizin de güvenmeden
( ortada kesinlikle bir güven problemi var) tüp bebek yapmanız çok yanlış. Ne bileyim şimdi o bebeğe yazık değil mi ? Bence boşanmadan evvel mutlaka bir detaylıca konuşun.
Teşekkür ederim inşallah sakinleşebilirim dediğiniz doğru kızım anlayacak durumda değil babaya çok düşkün bebekte sabahtan beri çok az hareket ediyor stresten umarım her şey iyi olur.Ya canım haklisin ben belki biraz iyi niyetli yaklaşıyorum bilmiyorum farkli bir yazışma olsa ayrilmayi dusun derim ama bu kadar zaman bosanmamissin. Cocuk doğduğunda zaten dogru düzgün sosyal medyaya bile giremeyecek. Gözünü sağlam korkutun bence bir daha bu tarz birsey olursa bosanacaginiza ikna olsun. Bu seferlik kızınız icin bir şans verin. Ben oğlumun baba diye aglayisina o kadar çok şahit oldum ki yüreğim kaldırmadı. Küçükken hic anlamıyorlar, baba diyince yaninda olsun istiyor, camda kapida baba diyip bekliyorlar. Bu dedigimde 1 yaşındaydı.
Hakkınızda ins hayirlisi olur, lutfen ayrilsanizda ayrilmasanizda suan icin sakinleşmeye çalışın. Karninizda bebiste hissediyor suan olanlari. Komedi filmi acin, disarda hava alın, kitap okuyun kafanızı dağıtın
İyi de tatlım sadakat yetmezliği overrezerv yetmezliğinden daha önemli bir sorun, zaten varmış bir evladınız, şart mıydı bu adama 2. çocuk? Ha dersen ki zaten bosayacagimi bile bile yaptım, mikemmel spermlerini versin yeter, çocuklarımı maddi manevi ben ihya ederim, göze aldım herşeyi, eyvallah...ama zor yani...boşasan da öğretmenin vereceği nafaka 500 den fazla olmaz, kenarda milyonların yoksa 2 çocuk ziyan olurBen de overrezerv yetmezliği var ve zamanla yarış içindeydim her an menapoz olabilir diye o yüzden tüp bebek mevzuunda acele etmem bu sebeptendi ve söz vermişti ona güvendim ve affettim fiziksel bişeyde olmayınca
2. 'yi yaptığımda bi sorunumuz yoktu olay 4 yıl öncesinde olmuş ve bitmişti bi daha da öyle bir durum yaşamamıştık.İyi de tatlım sadakat yetmezliği overrezerv yetmezliğinden daha önemli bir sorun, zaten varmış bir evladınız, şart mıydı bu adama 2. çocuk? Ha dersen ki zaten bosayacagimi bile bile yaptım, mikemmel spermlerini versin yeter, çocuklarımı maddi manevi ben ihya ederim, göze aldım herşeyi, eyvallah...ama zor yani...boşasan da öğretmenin vereceği nafaka 500 den fazla olmaz, kenarda milyonların yoksa 2 çocuk ziyan olur
Anladım canım ama ben bu ülkede evliliğinde sorun olsun veya olmasın, her annenin, çocuklarının çıkarını gözeterek her ihtimale karşı maddi manevi "kendisinin tek başına" bakabilecegi kadar doğurması gerektiğini savundugum için anlayamiyorum belki de sadakati sabıkalı adamdan çocuk yapmayı... üstünden çok geçmemiş üstelik,. 4 yıl ne ki? ben 18 yıllık kocama hala asla yapmaz diyemem ki sabıkası da yok yani2. 'yi yaptığımda bi sorunumuz yoktu olay 4 yıl öncesinde olmuş ve bitmişti bi daha da öyle bir durum yaşamamıştık.
Bakamayacağım bir durum yok ben de çalışıyorum öğretmenim sıkıntı çocuklarıma bakamamak değil ki ben çocuklarımla ne yaparım demedim sadece ne yapacağımı bilmiyorum ve acaba hormonlarımdan mi abartıyorum fevri karar mi veriyorum sinir animda diye danışmak istedim sizlere.Anladım canım ama ben bu ülkede evliliğinde sorun olsun veya olmasın, her annenin, çocuklarının çıkarını gözeterek her ihtimale karşı maddi manevi "kendisinin tek başına" bakabilecegi kadar doğurması gerektiğini savundugum için anlayamiyorum belki de sadakati sabıkalı adamdan çocuk yapmayı...
Tweet beğendi diye adam boşamaya karar vermek çok saçma. Hamilelikten kaynaklı hormonal sanırım. Sosyal medyaya girip rastgele video fotoğraf yazı beğenmeyen insan yok. Gereksiz kıskançlıklar içerisindesiniz.Kızlar 28 haftalık hamileyim. Eşim 4 yıl kadar önce sosyal medyadan birçok Kadını stalklayıp onların gönderilerini beğeniyordu ve rastlantı eseri farkettim ve çok büyük olay çıktı çok uzun zaman barışmamız için beni iknaya çalıştı ve fiilen bir şeyi olmadığı için ikna oldum. Sonrasında bir tüp bebek sürecim oldu ve kızıma hamileyken bir kızla facebooktan konustuğunu fark ettim ama kıza sadece akıl veriyordu tüm mesajlarını okudum daha çok öğretmen kimliğiyle konuşmuştu yine affettim. Yine bugün twitter da ve instagram da hiç tanımadığı iki kızı takip ettiğini ve tweetlerini beğendiğini gördüm. Eşim ki benim tek bi gönderimi beğenmez öyle biri ve artık bardak taştı boşanmak istiyorum sizce çok mu saçma bu sebepler aklımı oynatmak üzereyim tatil sebebiyle annelerdeyim ne ağlayabiliyorum ne sinirimi tepkimi belli edebiliyorum napacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum. Bana lütfen bi akıl verin.
Sanırım ben derdimi anlatamadım ben hamileliğime ah vah etmedim sadece durumu anlatıp evliliğimle ilgili verdiğim karar sizce fevri mi diye danışmak istedim yoksa çocukların sorun değil.Sizinki bile bile lades olmuş. İlk seferde affettiğiniz için karşıdaki kişiye şu imajı veriyorsunuz:'beb bunu affederim sorun değil'
Doğal olarak adam söz vermiş olsa bile sizden o rahatlığı almış ikincide üçüncüde dördüncü beşinci böyle gider bu.
Ne olursa olsun siz 2 çocuk annesi olmak istediğiniz için hamile kalmışsınız.
Şimdi ah vah etmenin anlamı yok.
Öyle mi düşünüyorsunuzTweet beğendi diye adam boşamaya karar vermek çok saçma. Hamilelikten kaynaklı hormonal sanırım. Sosyal medyaya girip rastgele video fotoğraf yazı beğenmeyen insan yok. Gereksiz kıskançlıklar içerisindesiniz.
Gece 1 de gelen mesajlar ve öncesinde verilip tutulmayan sözler var...konu sahibi yerden göğe haklı ama 2 çocukla affedip görmezden gelmekten başka çaresi yok şu anda...Bence de amaaan herkes yapıyor moduna girmesi şu an için herkesin yararına olacak gibi...Tweet beğendi diye adam boşamaya karar vermek çok saçma. Hamilelikten kaynaklı hormonal sanırım. Sosyal medyaya girip rastgele video fotoğraf yazı beğenmeyen insan yok. Gereksiz kıskançlıklar içerisindesiniz.
Tabi ki. Herkesin elinde telefon akşama kadar izlemedik video görmedik fotoğraf kalmıyor. Cinsel içerikli mesajlar varsa haklısınız derdim ama hepimiz tanımadığımız insanlarla gün içinde görüşüyoruz mesela şuan olduğu gibi.Öyle mi düşünüyorsunuz
Evet sosyal hayatta herkese mesafeli biri sanırım haklısın klavye de adam olabiliyorlar hoş bunun yazdığı bişi de yok anca stalk ve tweet beğenme amaBen bunu yaşadım...Boyle yapan biri sen ne kadar sorun cıkartırsan cıkart, ne kadar üzülürsen üzül, söylen devam ediyor, imam bildiğini okuyor..
Adam hoşlanıyor genckızlarla sohbetten...Aynı tarz biriyle beraberdim, beni de çok acıtmıştı mesajlar...Kız abi diyordu falan ama benimki bana söylemediği tarz tatlı yazmıstı...
Bu tarz adamlar gerçek hayatta kadınlarla ilişkilerde başarılı olamayan ama sanaldan yürüyüp kendini başarılı görmeye çalışan tipler...Sosyal hayatta saçmalar bunlar...
Ben dayanamadım ayrıldım, dayanamam da şu an olsa yinr kabul edemem...Onur kırıcı, değersizleştiriyor seni ve kaybetme korkusu bile yok...O 4 yılda da olmuştur da sen görmemişsindir...Bu tarz adamlar asla eşiyle sohbetle yetinmiyor, illa genç kız olacak, çünkü anca onlar beğenebilir onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?