Hamileyim ve boşanmak istiyorum

reengn878

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
16
-3
1
31
Merhaba arkadaşlar 10 aydır evliyim ve 5 aylık hamileyim . Hamilelik sürecinde eşimden çok soğudum herkes hormonlar diyor ama maalesef asla tahammül edemiyorum . Oda zaten hamileyim diye üstüme titremiyor . Ailem başka şehirde ben başka şehirdeyim bayramda onlara gittiğimizde ordan dönmek istemedim evime geldiğimde kendımı çok yalnız hissediyorum . Napıcam bilmiyorum . Eşimin ailesinide hıc sevmiyorum annesi beni 5 aydır bir kere bile görmeye gelmedi kötü bi hamilelik geçirdim mide bulantısı kusma falan yeni yeni azaldı hıc demedi ki yemek yapıyım varmı bişeye ihtiyacın diye . Kendimi değerli görmüyorum. Bu yüzdende boşanmak istiyorum sadece yapabilirmiyim güçlü olurmuyum diye çok düşünüyorum . Akıl verirmisiniz

Nasıl evlendiniz, görücü usulü müydü? Hiçbir paylaşımınız yok mu? Kayınvalide gelmesin aramasın problem değil de eşinizle olan ilişkinizi biraz daha objektif yorumlamaya çalışın. Tek sorun hamilelik sürecinde sizi el üstünde tutmaması mı? Öncesinde nasıldı? Bebeğe nasıl karar verdiniz kısa sürede?

Sana ne ki eşinin ailesinden, başını agritmiyorlarsa ne istiyorsun herkes kendi hayatına baksın, senin eşinle ciddi bı problemin var mı, yoksa tekrar düşün biraz daha bekle, gerçekten hormonlardan dolayı bı soğuma geliyor, iyice düşünmeden tepki verme, gebelikte daha fazla ilgi alaka beklediğin için mi bu tepki??

Merhaba arkadaşlar 10 aydır evliyim ve 5 aylık hamileyim . Hamilelik sürecinde eşimden çok soğudum herkes hormonlar diyor ama maalesef asla tahammül edemiyorum . Oda zaten hamileyim diye üstüme titremiyor . Ailem başka şehirde ben başka şehirdeyim bayramda onlara gittiğimizde ordan dönmek istemedim evime geldiğimde kendımı çok yalnız hissediyorum . Napıcam bilmiyorum . Eşimin ailesinide hıc sevmiyorum annesi beni 5 aydır bir kere bile görmeye gelmedi kötü bi hamilelik geçirdim mide bulantısı kusma falan yeni yeni azaldı hıc demedi ki yemek yapıyım varmı bişeye ihtiyacın diye . Kendimi değerli görmüyorum. Bu yüzdende boşanmak istiyorum sadece yapabilirmiyim güçlü olurmuyum diye çok düşünüyorum . Akıl verirmisiniz
Bana çok ciddi bir gerekceniz yok gibi geldi. Eğer eşiniz ile bir şeyleri paylaşamiyor, ortak bir yaşam suremiyor, birbirinizi anlamıyor, değer vermiyorsaniz bu çok ayrı. Ancak kayınvalidem gelmedi, yok yemek yapmadı, yok sevmiyorum vs.bunlar çok basit şeyler. Gelse pekala çok güzel olur ama gelmiyorsa da ne yapabilirsin ki? Bana da gelmedi kimse. Ben ise de gidiyordum işimi de hallediyordum hamileyken.

Bence de hormonlardan çünkü bende eşimle pek uyuşmuyorum

Neden bu kadar acele ettiniz ki? Çalışıyor musunuz?

Nasıl evlendiniz, görücü usulü müydü? Hiçbir paylaşımınız yok mu? Kayınvalide gelmesin aramasın problem değil de eşinizle olan ilişkinizi biraz daha objektif yorumlamaya çalışın. Tek sorun hamilelik sürecinde sizi el üstünde tutmaması mı? Öncesinde nasıldı? Bebeğe nasıl karar verdiniz kısa sürede?
Öncelikle merhaba canım derdime ortak olduğun için . Yani harcama yaptığım zaman sürekli beni kısıtlaması eski hayatımı özlüyorum aslında evlenmeden öncesinde arabam param vs herşeyim mevcuttu ama şuan çok kısıtlanmış kafeste gibiyim sanki . Üstüne birde hormonlar eklenınce çok kötü oldu . Mesela midem ağrıyor diyorum ben ne yapabilirim diye kenara cekılıyor Buda fazlasıyla zoruma gidiyor

Sana ne ki eşinin ailesinden, başını agritmiyorlarsa ne istiyorsun herkes kendi hayatına baksın, senin eşinle ciddi bı problemin var mı, yoksa tekrar düşün biraz daha bekle, gerçekten hormonlardan dolayı bı soğuma geliyor, iyice düşünmeden tepki verme, gebelikte daha fazla ilgi alaka beklediğin için mi bu tepki

Sana ne ki eşinin ailesinden, başını agritmiyorlarsa ne istiyorsun herkes kendi hayatına baksın, senin eşinle ciddi bı problemin var mı, yoksa tekrar düşün biraz daha bekle, gerçekten hormonlardan dolayı bı soğuma geliyor, iyice düşünmeden tepki verme, gebelikte daha fazla ilgi alaka beklediğin için mi bu tepki??
Eşimle ciddi problemim varmı dayak vs kötü bi alışkanlığı yok fakat fazla rahat Buda bana batıyor hormonlar duzelir mi doğumdan sonra bilmiyorum ama bayadır soğudum ondan ve sureklı kafamın bi ucunda boşanma var

Eşimle ciddi problemim varmı dayak vs kötü bi alışkanlığı yok fakat fazla rahat Buda bana batıyor hormonlar duzelir mi doğumdan sonra bilmiyorum ama bayadır soğudum ondan ve sureklı kafamın bi ucunda boşanma var
Hormonların bı normale dönsün rahatla sen ondan sonra düşünürsün bunu, inan hamileyim kocama sinir olmadan gebeliği bitirdim diyen kadın sayısı üç-bestir..
Sağlıklı karar vermek için sağlıklı bı evre değil

Bana çok ciddi bir gerekceniz yok gibi geldi. Eğer eşiniz ile bir şeyleri paylaşamiyor, ortak bir yaşam suremiyor, birbirinizi anlamıyor, değer vermiyorsaniz bu çok ayrı. Ancak kayınvalidem gelmedi, yok yemek yapmadı, yok sevmiyorum vs.bunlar çok basit şeyler. Gelse pekala çok güzel olur ama gelmiyorsa da ne yapabilirsin ki? Bana da gelmedi kimse. Ben ise de gidiyordum işimi de hallediyordum hamileyken.
Eski evimi kendimi yaşantımı özlüyorum başka bi şehire gelin geldim ve burda bunalıyorum eşimde fazla rahat . Ee hamileyim bu sürecide pek iyi geçirdim sayılmaz yeri geldi kavga etti yeri geldi ben bagırınca oda bana bagırdı bendede birikti biraz

Hormonların bı normale dönsün rahatla sen ondan sonra düşünürsün bunu, inan hamileyim kocama sinir olmadan gebeliği bitirdim diyen kadın sayısı üç-bestir..
Sağlıklı karar vermek için sağlıklı bı evre değil
Umarım :( yıl olmuş 2025 eşimde 30 yaşında bende bide onun olgunlaşmasını bekliyorum resmen gerçekten . Hamilelik süreci beni gerçekten yordu yazdığım gibi benimle kavgada etti yeri geldi üstede çıktı bagırdı çağırdı o yüzden dahada çok soğudum

Yani ben emin olamadım açıkçası geçerli bir sebep mi diye. Tamam evli kalmak zorunda değilsiniz okey de 5 ay önce çocuk yapmaya karar verip de 5 ay sonra eşimden soğudum deyip boşanmak istemek 🥴 bilemedim
Bence hormonlardan

Görücü usulü mü evlendiniz ,evlilik öncesi flört dönemi oldu mu?

Anoov erken başlamışsın daha bunun lohusalık dönemi var uykusuz geceleri var . Allah yardımcın olsun bende hamişim valla suan tek derdim yanıyorum ayaklarım falan alev atıyor nefes alamıyorum kocayı falan düşünecek durumda değilim 🤣

hamilelikten önce esinize hisleriniz nasılsı?

yani bana çok ciddi bir sorun gibi gelmedi. tabii ki değer görmeli ve değerli hissetmelisiniz özellikle hamilelikte. ama hamilesiniz diye de siz bağırdığınızda esinizin alttan almasını istemeniz tamamen hormonlara bağlı 😂

bence sakinleşin. hele bi bebeğinizi kucağınıza alın sağlıkla. esiniz bebek olduktan sonra sizi eksik hissettirir, desteksiz bırakırsa o zaman düsünürsünüz bunları.

ben de hamileyken sürekli cocugumu yalnız büyütmeyi düsünüyordum. ben rahat uyuyamazken esimin 10-15 saat deliksiz uyuyabilmesine sinir olur bilenirdim 😂 ama bebek doğduktan sonra iyi ki bu adamla evlenmisim dedim. beni de bazı düsüncesiz laflarıyla kırdı gebelikte. hala daha hiçbirini unutmadım. ama bebekten sonra o kadar cok destek oldu, saçma sapan triplerimi bile anlayıp rahatlattı ki yeniden aşık oldum resmen. o yüzden demem o ki biraz zaman verin. henüz çok yeni evliliğiniz de gebelik durumu da.. çoğu evlilik ilk 2 yıl düse kalka gidiyor zaten. bu duruma alışmak, birbirini tanımak için zaman vermek, sabırlı olmak gerekiyor.

Back
X