Ben açıkçası önceden olsa çoktaaan böyle birini kapı önüne koymuştum. Çok daha küçük şeyler için rest çekip ayrıldım daha önce başkasından. Ama artık evlendiğin çocuk yaptığın adama takdir edersiniz ki biraz daha zor konduruyorsunuz. Başlığı açarken belki de tam tersi beni yargılyacaklar, amaaaan ne var abartıyorsun çocukluk yapıyorsun diyecekler diye düşündüm ama deli değilmişi çoğu insan hak verdi. Uzun süre manipüle olumca emin olamıyorsunuz. Bir anda kestirip atacak gücüm olsa zaten gitmiştim. O da farkında bence gidemediğimin. Sizin etrafınızda hiç değişen erkek oldu mu?
Elbette evlendiğinde değişen erkek çok veya da onlar değişmiyorlar aslında oldukları yüzlerini gösteriyorlar sadece biz kadınlar herşeyi tam olsun isteriz

Ama bu mümkün değil. Elbette haklısınız bakın haklı değilsiniz demiyorum eşinizin yaptığı yanlış. Çok çok büyük bir yanlış. Evlendiğini idrak edememiş buyumemis. Veya da erken evlenmiş

evet eşiniz farkinda hamileliğiniz den de yararlanıyor ama bu herşeyi yapabileceği anlamına gelmez. Ben sadece bebek konusunda acele karar vermeyin diyorum onun hiç bir günahı yok..