Hamileyim ve çok utanıyorum...

Her şeye elinizde dinle koşmayın yahu! Soru günah mı diye sormamış ki! Ayet filan alıntılamanın bir anlamı yok çünkü karşıdaki belki dindar değil, belki müslüman bile değil. Olmak zorunda da değil. Birisi böyle bir şey yapıyorum dinen caiz mi derse müminliğinizi konuşturursunuz.

Hormonlardan dolayı istek gayet normal canım

bildiğim kadarıyla hamilelikte hormonlar tavan yapıyor ve daha önce yapılmayan şeyleri bile ister oluyormuş kadınlar.. ne günah ne bişey sadece dikkatli olun.. utanmaya da gerek yok

Kızlar 14haftalık hamileyim ve herşy yolunda gidiyor. İlk başlarda cinsl istek yoktu aklıma bile gelmiyordu ama şuan çok fenaym hem Eşimle ilişkye giriyoruz Hem de arasıra ben klitoral mast yapıyorum. Önceden gelen bi aliskanlk da diyebiliriz ama canm da istiyor. Kendimden nefret ettim ya bebeğe bisey olucak Bnm yüzümden DİE çok korkuyorum ne yapicam ben :KK43: zararı olur mu mast yapmanın ya da haftada ne kadar olmalı
Yapma,genelde zararsızdır ama hem ilişki hem mast rahmini uyarabilir. Sık dişini ölmezsin

Onlar ki iffetlerini (edep yerlerini, Allah'ın haram kıldığı zinâ, eşcinsellik ve her türlü fuhşiyattan) korurlar. Yalnız eşleri ve cariyeleri bunun dışındadır. (Bunlarla cinsel ilişkiye girmelerinden dolayı) kınanmış değillerdir.Şu halde kim, bu sınırın ötesine geçmek isterse, işte bunlar, haddi aşan kimselerdir!" (Mü'minûn Sûresi: 5-7). Kuran haktır. Allah ıslah etsin dogru yolu göstersin. Konu da bana fake geldi ayrıca sanki dengesizin biri oyun oynuyor
Hanımefendi bu ayette iffetini korumaktan bahsediliyor yani başka erkeğe yada başka kadına karşı. Size eşiniz ve cariyeniz helaldir diyor kendi kendine yapmanın ne gibi bir günahı var konuyu saptırmayalım

Back
X