- 12 Kasım 2020
- 118
- 51
- 13
- Konu Sahibi benimucizem
Merhaba, kızlar biraz uzun olucak ama nolur bana akıl verin çok sıkıntıdayım. ben 8 aylık hamileyim. Bu aya kadar eşimle haftada bir 10 günde bir nadirde olsa bazen 2-3 günde bir birliktelik yaşıyorduk. Bazen ben istediğimde o hayır diyordu nedenini sorduğumda bana korktuğunu bebeğe zarar geleceğini düşündüğünü söylüyordu. Ama ben bunun olmayacağını söyledim gerekli yazılar okudum ve videolar izlettim ve içi rahatlamış normale dönmüştük. Ama bu ay tuhaf bi şekilde benden uzaklaştı. Bana dokunmuyor ben yatakta ona sadece sarıldığımda bile hemen rahatsız oldum diyip dönüyor uzaklaşıyor. Yada sabahları sarılmak istediğimde ona dokunmamla yataktan fırlaması bir oluyor. Bu çok zoruma gitmeye güvenimi kırmaya başladı. Dayanamayıp neden beni istemediğini ve uzaklaştığını sordum bana dönem dönem onunda canının istemediği zamanlar olabileceğini söyledi ama biz 2 yıldır beraberiz ve hiç böyle bi dönem olmadı aksine hep çok isterdi benden istekli olurdu. Neyse ben sordum benden kaynaklı olup olmadığını bana ‘seninle alakalı değil benimle ilgili’ dedi. Ben biraz daha sabrettim ama aynı soğukluk devam etti. Evde iki yabancı gibi olmaya başladık. Dayanamayıp tekrar sordum bir sorunun var mı bana anlatmadığın bir problemin var mı bana sarılmıyosun kaçıyosun ben sarıldığımda aniden uzaklaşıyosun sana zorla bir şey yaptıracak değilim ama 2 senedir beraberiz birbirimizi tanıyoruz sen böyle hiç yapmadın dediğimde bana bağırıp çağırdı kendi kendi kendine olay yapıyosun yok bişey diye. Ama bir öncekinde problem bende diyen adam bu sefer hiçbişey yok kendi kendine kuruyosun sorma artık demeye başladı. Ne yapacağımı şaşırdım kimseyede akıl danışamıyorum lütfen bana yardım edin.