Hamileyim ve eşim benden uzaklaştı

benimucizem

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
118
51
13
Merhaba, kızlar biraz uzun olucak ama nolur bana akıl verin çok sıkıntıdayım. ben 8 aylık hamileyim. Bu aya kadar eşimle haftada bir 10 günde bir nadirde olsa bazen 2-3 günde bir birliktelik yaşıyorduk. Bazen ben istediğimde o hayır diyordu nedenini sorduğumda bana korktuğunu bebeğe zarar geleceğini düşündüğünü söylüyordu. Ama ben bunun olmayacağını söyledim gerekli yazılar okudum ve videolar izlettim ve içi rahatlamış normale dönmüştük. Ama bu ay tuhaf bi şekilde benden uzaklaştı. Bana dokunmuyor ben yatakta ona sadece sarıldığımda bile hemen rahatsız oldum diyip dönüyor uzaklaşıyor. Yada sabahları sarılmak istediğimde ona dokunmamla yataktan fırlaması bir oluyor. Bu çok zoruma gitmeye güvenimi kırmaya başladı. Dayanamayıp neden beni istemediğini ve uzaklaştığını sordum bana dönem dönem onunda canının istemediği zamanlar olabileceğini söyledi ama biz 2 yıldır beraberiz ve hiç böyle bi dönem olmadı aksine hep çok isterdi benden istekli olurdu. Neyse ben sordum benden kaynaklı olup olmadığını bana ‘seninle alakalı değil benimle ilgili’ dedi. Ben biraz daha sabrettim ama aynı soğukluk devam etti. Evde iki yabancı gibi olmaya başladık. Dayanamayıp tekrar sordum bir sorunun var mı bana anlatmadığın bir problemin var mı bana sarılmıyosun kaçıyosun ben sarıldığımda aniden uzaklaşıyosun sana zorla bir şey yaptıracak değilim ama 2 senedir beraberiz birbirimizi tanıyoruz sen böyle hiç yapmadın dediğimde bana bağırıp çağırdı kendi kendi kendine olay yapıyosun yok bişey diye. Ama bir öncekinde problem bende diyen adam bu sefer hiçbişey yok kendi kendine kuruyosun sorma artık demeye başladı. Ne yapacağımı şaşırdım kimseyede akıl danışamıyorum lütfen bana yardım edin.

Karnınız daha da büyüdüğü için video ve yazılara inancı kalmamış olabilir ve korkuları artmışta olabilir gibi geldi bana..
Hem bakın çok az kalmış şu halinizle bunu kendinize dert edinip sıkmayın canınızı..

Bebeğinizi kucagınıza aldıgınızda elbet hepsi geçecektir

Öyle mi dersiniz bende acaba artık beni beğenmiyor mu ve aldatılma ihtimalimden çok korkuyorum

Öyle mi dersiniz bende acaba artık beni beğenmiyor mu ve aldatılma ihtimalimden çok korkuyorum
Birden bire uzaklasması Korkuyor gibi sıçraması falan bana başka bir ihtimal vermiyor..
Aldatılsanız bunu daha önce farkederdiniz üzerine gitmeyin bence bırakın kendi gelsin..Ve çocugunuz olunca durum devam ederse o zaman başka ihtimallerdüşinebilirsiniz..Ama şu an bunlar uzak ihtimal..

bilmiyorum yapılacak herşeyi denedim artık mecburen uzakta kalıp onu izlicem beklemekten başka çarem yok gibi ama umarım kötü bir durumla karşılaşmam

Ne yazık ki … sizce hiçbişey yokmuş gibi mi davranmalıyım yoksa bende mi uzak durmalıyım
Ben olsam nasıl davranıyorsa ben de o sekilde davranırdım. Yapmacık olamam kimse kusura bakmasın.
Doğumunuza az kalmış zaten
Sağlıcakla alın kucağınıza evldınızı . Sonrasını zaten anlarsınız hic merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…