Bu saatten sonra dönmemek gerekiyor ama içimdeki acıyı durduramıyorum 40 yıl düşüneşem bu yaşadıklarım aklıma gelmezdiHadi sen bekledin. O sana geri döndü. Sen kabul edecek misin? Yaptığı gerçekten çok ayıp. Bir de hamilesiniz. Lütfen kendinizi daha fazla üzüp bebeğinize zarar vermeyin. tek temennim
Doğru söylüyorsunuz ona olan sevgimden o kadar eminkio yüzden rahat sanırım ama en ihtiyaç olduğum dönemde biraktiMalesef hayatta boyle kotu seylerde yasanabiliyor.hic uzulme aglama kendini bebisi dusun bak son aylarin uzuntuden erken dogum yaparsin Allah gostermesin bebegine birsey olursa daha cok uzulursun.esin seni ve yavrunu haketmemis.
Kaynanam arama tenwzzulunde bulunmuyor çevresindeki insanlara ne anlatysa kimse aramiyo beniAAA ne saçmalık seni annesigile biraksaymis o zamn baba evine bırakmak ne hiçte zaman kaybetmeden eski kiz ark ekleme falan bence sen bu işi hemen kabul etmeyip kaynanalara gitseydin
Ben artık ne arıyorum nede açıyorum telefonlarımı allah yardımcım olsun bana sabır versin ama bu hayatta hiç bir kötülük HESAPSIZ kalmazHamileyken esine sahip cikmayan sonra mi cikacak. Madem gittin orada kalmasini da bil. Iki sene sonra alacakmis mis mis , cocuk mu kandiriyor.
Insanlarin maddi durumu kotulesebilir de bu durumu halletmenin yolu bu degil. Terk ettim seni ama donecegim yersen . Sana iki sene sonra bakacagim gelirsen...
Ben artık ne arıyorum nede açıyorum telefonlarımı allah yardımcım olsun bana sabır versin ama bu hayatta hiç bir kötülük HESAPSIZ kalmaz
Bir yıllık evliyim kocamı çok seviyorum onun her dediğini yaptım sokağa çıkma dedi çıkmadım internet li telefonları elimden aldı hergün sabahlara kadar bekledim kendi de fazla dışarı çıkarmıyodu sahne alıyor kendisi gece işi yapıyor telefonunda şifre vardı onu bile elime alamazdim ama ben onu sevmekten hiç vazgeçmedim hep azarladı bazende çok güzel sevdiğini söyledi tuhaf kaynanamlar hattım değiştiği için numaralar silindi onlar istese ulasirdi herkse ayrıldığını söylemiş ben ona bir yıldır kendime bişey aldırmadm durumumuz kötü diye hergün ayaklarımı kremle dedi yaptım hergün gömleklerini ütuledim hamile hasta halimle neler yaptım ama bi trip yaptım diye dünyayı yakardı bağırırDi ama bi türlü bu adamdan sogumuyom nedennKocani seviyor musun kaynananlarla bi problem mi oldu niye böyle yaptı kocan önceside vardır herhalde kocanın davranışlarında son zamnlarda degisiklikler kavgalar mi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?