He şunuda yazayım konunun gerçek olduğunu düşünmuyorumne yani kocası hamile haliyle terk etmiş gideyimde kkda üyelik alıp konumu açayım demiş konu sahibi hani yardım içinde açılmış bir konu değil ben inanmadım
Akkin yolu bir
ohaaaa ay allam maddı durumu yokta ne cocuk yaptı.senın esın evlılıge hazır degıl gezcek tozcak canım sorumluluk almak istemedıgı icinde annene postalamıs.kıyamam annenın yanında büyüt beraber esın pislik bırıymıs8 aylık hamileyim ve esim beni terk etti annemin yanına gönderdi memlekete daha sonra aradı ve maddi durumumuz bozulduğu için seni terk ettim sana bakacak gücüm yok dedi ama bir ay bir yıl iki yıl bilemiyorum sabret alıcam dedi çok sevdiğim den tamam dedim sonra beni hiç arramdi ben onu arayınca engelledi ve beni azarladı canım o kadar çok aciyorki internet adreslerine eski kız arkadaşlarını eklemiş
Karnindakibide mı düşünmüyor...yazık ya! Allah aşkına üzülme bırak ne hali varsa görsün..ve eklediği bütün kızların ekran görüntülerini al.yaptığı bütün pis şeyleri kanıtlanman için delil topla ve o delillerle mahkemeye git sakin mahkemeye eli boş gitme..surundur canını yak, herkes cezasini çeksin.Yok öyle bir dünya. Sen evladın için güçlü ol dindik onurlu8 aylık hamileyim ve esim beni terk etti annemin yanına gönderdi memlekete daha sonra aradı ve maddi durumumuz bozulduğu için seni terk ettim sana bakacak gücüm yok dedi ama bir ay bir yıl iki yıl bilemiyorum sabret alıcam dedi çok sevdiğim den tamam dedim sonra beni hiç arramdi ben onu arayınca engelledi ve beni azarladı canım o kadar çok aciyorki internet adreslerine eski kız arkadaşlarını eklemiş
Malesef ki gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?