Hamileyim ve esim beni terk etti

O koca musfettesıne dıyecek bisey bulamadım Kelimeler kifayetsiz. Sevgi denen sey hemen bitmiyor malesef. Ama emın ol bebeğin dogunca onu kocandan daha cok sevıceksın. Hayatının merkezi bebegın olucak. O adamıda allah bildiği gibi yapsın. Hamile bı kadına yaptıgı yanına kalmaz elbet.

He şunuda yazayım konunun gerçek olduğunu düşünmuyorum ne yani kocası hamile haliyle terk etmiş gideyimde kkda üyelik alıp konumu açayım demiş konu sahibi hani yardım içinde açılmış bir konu değil ben inanmadım

evcilik filan mı oynuyordunuz siz? bu nasıl evlilik ya. bi kere gel seni anana bırakıcam dedği zaman nasıl çıkıyosunuz o evden merak ettim. bi eşya filan değilsiniz siz farkında mısınız? azıcık bilinç ya.

Valla kızcaklar yine ama inandırıcı gelmedi hikaye.
Hangi kadın böle bi açıklamayı kabul ederki..
Ne yani geri dönünce kabul mü etceksiniz....
Nyse hayırlısı olsun nediiim

Hamile olsam eşim beni maddiyat için terk etse üstüne birde eski kız arkadaşlarını ekleyip beni engellese ondan buuuzzzz gibi soğurdum kinlenirdim ama üzülmezdim

Maddi olduğunu sanmıyorum birde kızları eklemiş. Seni bugün geri alsa yarın yine bırakacak bınun da farkında mısın?

Bazı arkadaşlar konunun gerçekliğine inanmamış, haklılar. Hiçbir kadının bu kadar (kusura bakmayın) aptalca davranmasına, ona yapılanları kabullenip karşı tarafın insiyatifine göre hayatını onun ellerine teslim etmesine inanmak istemiyor insan.

Ne demek annemlere gönderdi, ne demek ben sana bakamam dedi? Afedersiniz köpek yavrusumusunuz ki siz bakamam deyip sokağa attı?

Kendinize değer vermeyip üç kuruşluk adamları "seviyorum, kopamıyorum" diye tepenize çıkarırsanız o da gelir tepenize eder.

O çocuğu da babanızın evinden getirdiniz zaten, götürmüş atmış onların üstüne.

Siz de diyememişsiniz ki sen kimin evinden kimi kovuyorsun, iste ya da isteme bu çocuk senin çocuğun, bal gibi bakacaksın bu çocuğa. İstemiyorsan çek git, bu ev benim evim, nafakanı ödersin sonra canın ne istiyorsa onu yaparsın.

Bir de çok seviyorum demiyor musunuz insan saçını başını yolmak istiyor. Bana pislik muamelesi yapacak, çocuğumla beni eşya gibi kapının önüne koyacak insanın alnını karışlarım ben. Azcık kendinize değer vermeyi öğrenin ya

ohaaaa ay allam maddı durumu yokta ne cocuk yaptı.senın esın evlılıge hazır degıl gezcek tozcak canım sorumluluk almak istemedıgı icinde annene postalamıs.kıyamam annenın yanında büyüt beraber esın pislik bırıymıs

hem karım yanımda olmasın hem nafaka ödemeyeyimin çaresini böyle bulmuş sanırım. öyle bir dünya yok. sen annen babanın sorumluluğunda değilsin o adamın sorumluluğundasın yani maddi ihtiyaclarını ailen karşılamak zorunda değil. yapıcağın şey avukata danışmak. kafasına göre hareket edemez.

Keşke herkes üniversite okusa, güzel işlerde çalışsa, sonra da evlense. Çünkü kendini yetiştirmiş, okumuş, çalışan bir kadına bu şekilde yasak cok da fazla konulamaz. Konulursa da karşılığını alır. İnsanlar ne kadar farklı hayatlar yaşıyor.

Karnindakibide mı düşünmüyor...yazık ya! Allah aşkına üzülme bırak ne hali varsa görsün..ve eklediği bütün kızların ekran görüntülerini al.yaptığı bütün pis şeyleri kanıtlanman için delil topla ve o delillerle mahkemeye git sakin mahkemeye eli boş gitme..surundur canını yak, herkes cezasini çeksin.Yok öyle bir dünya. Sen evladın için güçlü ol dindik onurlu

Aileler nerde? Siz hangi çağda yaşıyosunuz? Çocuğunuza nasıl bi hayatı lâyık görüyosunuz? Bu konu fake ben diyim. Mümkün değil çünkü insanoğlu kendine bunu revâ göremez.

Sakın inanma seni 2 -3 sene evden ızaklaştıracak sonra aile bütünlüğü kavramına göre eve gelmiyor vs diye sana boşanma davası açacak ve ortada kalacaksın planını bile yapmış... sakın inanma üzülen sen olursun. Boşanma kavramını çoğu kadın kendine yakıştıramaz fakat evine geri dön ve boşanma davanı aç. Bende şuan 2 bebeğimle baba evindeyim büraz düşünmek ve kendime yol çizmek için zamanını bekliyorum ama kararım boşanma olursa evime geri gidip onu göndermeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…