Hamileyim ve eşim görümcemde yatıya kalmada ısrar ediyo :(

ne munasebet hep gıdıp kalmak olur muya.kabul etme arkadasım küserse küssün eşin.bu ne ya.hadı ayda yılda bır gıder evın uzaksa kalırsında boyle sıksık olmaz.üstelık gebesın .eşin anlayışlı olsun ıstemezsede kendı gıtsın tavrını koy

Zorla götürüyo işte Bizim orda sana gelene gidilir. Güzelce çok defa anlattım ama ben güzel güzel konuşurken hemen lafi çeviriyo başka tarafından anlıyo ve kavga çıkarıyo

Bu hafta sonu öyle yapmayı düşünüyorum sen git ben gelmiyorum diycem

Zorla götürüyo işte Bizim orda sana gelene gidilir. Güzelce çok defa anlattım ama ben güzel güzel konuşurken hemen lafi çeviriyo başka tarafından anlıyo ve kavga çıkarıyo

evet aynen bizim ordada öyledir bizdede gidene gidilir.sen 10 kere gidiyrsan o bir kere geliyorsa ya cidden bir mesafe koyma söz konusudur. canım Allah yardımcın olsun. ya seni böyle bir durumdada zorlaması eşin anlayışssız bir insan olduğunu gösteriyor.o diretiyorsa sende anlaması için diretceksin başka çaren yok ya zaten son evrelerin biraz anlayış olması lazım insanda hayret bişi ya.gerekirse tek gönder. amacına her türlü ulaşmış olacaksın.

Sensiz gitmesin zaten ama seni de zorlamasın.
Bu ne yahu! Hamile karısının rahatını değil de kendi keyfini mi düşünüyor?
Çok sinirlendim valla iyi bir kavga ile noktalardım bu işi.

Hatta herkesin içinde ablasının falan yanında ben hamileliğimin en zor zamanlarındayım.
Evimden başka yerde rahat edemiyorum ama beni düşünen yok maalesef diye laf sokun.
Herkesin içinde utandırmak en güzeli.
Bir aklı başında insan saçmaladığını anlatır beyfendiye belki..

O zaman sen git,ben gelmeyecegim diyeceksin. Eger boyle devam ederse adam seni ablasigile pesinden her seferinde surukleyecek...

Sen artik"DUR" demesini bilmelisin.

Bu arada kafama takilan gorumcenlere gittiginizde hep beraber mi takiliyorsunuz....?

yok hep beraber takılmıyoruz. biz gündüz işimiz varsa onlarla uğraşıyoruz sonra ablalarına geliyoruz yemek bulaşık çay meyve ve uyku bu kadar :)

oraya her gitmeye kalkışımız kavga zaten son zamanlarda. Ben rahat edemiyorum dedim geçen gittiğimizde ablasına bu akşam döncez dedim. Arkamdan dönmüş eşime diyoki bu akşam kalcaksınız değil mi? Görümcemde de var arıza.

Yok canım evliliğin başından beri böyle maalesef.

esin evlilige alisamamis daha anlasilan. Can sIkici bir durum ama baska yonlerden iyiyse sabret. Mumkun oldugunca da gitme. Ablasi da napsin, gelme dicek hali yok. Sonucta dusun sen gidiyorsun sIk sIk ama o da misafir agirliyor sIk sIk. Ve evler cok genis olmadigi surece zor bence. Bir de kizi varmis universiteye hazirlanan, ve kizin da isteristemez duzeni bozuluyordur. hadi onceden tek bekarmis, simdi de yanina seni takip goturuyor. Hele bide bebek olunca goturmek isterse soylersin yani hadi bana acimiyosun, onlarinda duzenini bozuyoruz diye.

Ve gitme sIkligini birden olmasa da yavas yavas dusurursunuz, o zaman alisir belki

Son düzenleme:

Ay çok gıcıkmış.
Orada döner ben döncez demiştim değil mi anlama sorunun mu var diye kavga çıkarırdım sanırım..

neden yatıya birinde kalma ihtiyacı duyuyor ki..
herkes evinde yatsın bırak baskasını kendi annemde bile kalmıyorum yatıya ..
evim olmasa,cok uzak bi yer olsa neyse .. alıskanlık yapmıs seninki ..
buna acil cözüm bul yoksa sonu gelmez ..

Biz sınava girecegımız zaman bırak yatılı mısafırı normal mısafırı bıle cagırmazdı annem, kımseye de gıtmezdı. Sınava kac gun kaldı surda ders calısır o kız da. ıllakı gurultu olur..valla ben olsam burdan gırerdım konuya olmadı sen kımseyı dusunmuyon madem kendı rahatını dusunuyon buyur kendın gıt derım, hastnelık bı durum olunca da gelırsın artık 3 saatte derım bak gıdebılıyor mu ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…