- 13 Haziran 2011
- 12.706
- 7.799
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s canım br şekilde hamileliğini kullanacaksın gitmiceksin çünki gitmek istemiyorsun zorlamı gitcen brde 3 yılda 2 defa gelmesi de bana tuhaf geldi. sanki araya bir mesafe koyuyormuş gbi. bir şekilde güzelce konuş canım eşinle.
ne munasebet hep gıdıp kalmak olur muya.kabul etme arkadasım küserse küssün eşin.bu ne ya.hadı ayda yılda bır gıder evın uzaksa kalırsında boyle sıksık olmaz.üstelık gebesın .eşin anlayışlı olsun ıstemezsede kendı gıtsın tavrını koy
Bu hafta sonu öyle yapmayı düşünüyorum sen git ben gelmiyorum diycem
Zorla götürüyo işteBizim orda sana gelene gidilir. Güzelce çok defa anlattım ama ben güzel güzel konuşurken hemen lafi çeviriyo başka tarafından anlıyo ve kavga çıkarıyo
![]()
en doğrusu.yoksa önunu alamazsın.ınat edersede bırak gıtsın
gitmez ki adım kadar eminim
İşte bana da ters bi durum çok özler arada gider kalırsın da onda bi sorun yok ama sorun sürekli gitmemiz. sabah gidelim ablasına akşama kadar kalalım gene gıkımı çıkarmam karnım burnumda gece kalmak derdimİyilikten de kötülükten de anlamıyo
O zaman sen git,ben gelmeyecegim diyeceksin. Eger boyle devam ederse adam seni ablasigile pesinden her seferinde surukleyecek...
Sen artik"DUR" demesini bilmelisin.
Bu arada kafama takilan gorumcenlere gittiginizde hep beraber mi takiliyorsunuz....?
Evlendiginiz gunden veri yani 3 senedir hep boyle sIk sIk mi gittiniz ? Yoksa yeni birsey mi ?
Sensiz gitmesin zaten ama seni de zorlamasın.
Bu ne yahu! Hamile karısının rahatını değil de kendi keyfini mi düşünüyor?
Çok sinirlendim valla iyi bir kavga ile noktalardım bu işi.
Hatta herkesin içinde ablasının falan yanında ben hamileliğimin en zor zamanlarındayım.
Evimden başka yerde rahat edemiyorum ama beni düşünen yok maalesef diye laf sokun.
Herkesin içinde utandırmak en güzeli.
Bir aklı başında insan saçmaladığını anlatır beyfendiye belki..
Yok canım evliliğin başından beri böyle maalesef.
oraya her gitmeye kalkışımız kavga zaten son zamanlarda. Ben rahat edemiyorum dedim geçen gittiğimizde ablasına bu akşam döncez dedim. Arkamdan dönmüş eşime diyoki bu akşam kalcaksınız değil mi? Görümcemde de var arıza.
yok hep beraber takılmıyoruz. biz gündüz işimiz varsa onlarla uğraşıyoruz sonra ablalarına geliyoruz yemek bulaşık çay meyve ve uyku bu kadar :)