- 3 Mayıs 2020
- 915
- 1.083
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki sorun anne babada, konu sahibinden tek beklenen merhamet. Üniversite mezunuyum diye övünüyor ama 12 yaşındaki bir çocuktan bahsederken kullandığı ifadeler korkunçyazık çocuğa, çok üzüldüm
Kendi annenin ve babanın istemediğini üvey anne neden istesin?
Konu sahibine kızdığım noktalar oldu ama biryandanda haklı. Çocuklu adamla neden evlendin denmiş, evet doğru. Fakat adam çocuklu gibi davranmiyorki, baştan kendisi çocuğuna sahip çıkmıyor. Konu sahibinin sahip çıkmasını neden bekledi bazıları anlamadım?
Sorun tamamen öz anne ve babada, çocuğu atmışlar babaanneye herkes kendi keyfinde
Konu sahibinin yazdıklarını okudunuz mu? Nefretle kinle bahsediyor. Kimse ona anne ol demedi o çocuğun bir annesi var. Ölmüş olsa bile annesi olur bir çocuğun başkasına anne demesine gerek yok. Kadın hamile olduğunu öğrenir öğrenmez telaş içine girmiş. Çocuklu biriyle evlenmişse evine girip çıkmasını kabul edecek. Zaten bu tarzda biri de sahip çıkmasın çocuğa. Çocuk için tehlikeli.yazık çocuğa, çok üzüldüm
Konu sahibine kızdığım noktalar oldu ama biryandanda haklı. Çocuklu adamla neden evlendin denmiş, evet doğru. Fakat adam çocuklu gibi davranmiyorki, baştan kendisi çocuğuna sahip çıkmıyor. Konu sahibinin sahip çıkmasını neden bekledi bazıları anlamadım?
Sorun tamamen öz anne ve babada, çocuğu atmışlar babaanneye herkes kendi keyfinde
Ben de bir başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak istemem. O yüzden bekar bir adamla evlendim. Bunu siz tercih ettiniz. olacak olan herşeyi kabullenmek düşüyor size. Bu yavrunun bir annesi var ama bugün ölmeyeceğinin bir garantisi yok. Kadına birşey olsa, çocuk bizimle kalıcak diye düşünmediniz mi imzayı atarken? Siz de bir anne baba evladısınız. Babanız sizi "elin yedi kat yabancısı " için evine almak istemese buna hak verir miydiniz? Babam doğru olanı yaptı der miydiniz??Merhaba hanımlar dün buraya konu açmıştım hamilemiyim diye test pozitifmiş kan testimle onayladım bunu. Şimdi benim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var babaannesinde kalıyor çünkü ben 5 aylık evliyim daha ve kızın annesi sağ doğal olarak ben bakmak istemedim kızına, ergen 12 yaş bir kız çocuğuyla annesi dahi anlaşamazsan ben anlaşamam 28 yaşındayım ilk evliliğim ve ilk bebeğime hamileyim bu arada. Eşimin kızı babasına çok bağlı ve çok kıskanç bebeğimi ona nasıl söylemeliyiz bilmiyorum sevinemedim bile durumuma, bize gelmek istermi yada onu sevmez kaprisler yaparmı deneyimleri olanlar lütfen evap versin nasıl söyleyelim kıza bu durumu ve nasıl yaklaşalım ona?
Kız, babasının evine gelmek istese adam hayır diyecek değil. Konu sahibi de o yüzden dara kalmış zaten. Baba başından atmış, cocuğunu eve almayacak olsa, burda bu konuyu açar mıydı?yazık çocuğa, çok üzüldüm
Kız istese nedemekKız, babasının evine gelmek istese adam hayır diyecek değil. Konu sahibi de o yüzden dara kalmış zaten. Baba başından atmış, cocuğunu eve almayacak olsa, burda bu konuyu açar mıydı?
Konu üniv mezuniyetine niye geldi ya?Tabi ki sorun anne babada, konu sahibinden tek beklenen merhamet. Üniversite mezunuyum diye övünüyor ama 12 yaşındaki bir çocuktan bahsederken kullandığı ifadeler korkunç
Kız, babasının evine gelmek istese adam hayır diyecek değil. Konu sahibi de o yüzden dara kalmış zaten. Baba başından atmış, cocuğunu eve almayacak olsa, burda bu konuyu açar mıydı?
Siz buradan eve gelmek istemeyenin kız olduğunu ve soru sahibi hanımefendinin kızı kapıda kırmızı halılarla karşılayacağını mı anlıyorsunuz?Eşimin kızı babasına çok bağlı ve çok kıskanç bebeğimi ona nasıl söylemeliyiz bilmiyorum sevinemedim bile durumuma, bize gelmek istermi
Evet başlarındam atmışlar ama kız biraz diretse babası alıcak. Öyle olmasa bu konu niye açılsın ki? Baba hepten kızı yok gibi davranmıyor demek ki.Kız istese nedemek
12 yaşında kız nerde kalmak istiyorsun diyemi sorulur? Hadi öyle bir seçenek var soruldu diyelim. Seçenek ya anne ya da baba olur. Babaanne olmaz. Bayağı bayağı atmışlar çocuğu işte başlarından.
Üzücü olan zaten kızın bunu diretmek zorunda kalması.Evet başlarındam atmışlar ama kız biraz diretse babası alıcak. Öyle olmasa bu konu niye açılsın ki? Baba hepten kızı yok gibi davranmıyor demek ki.
Sizin benim yorumumdan bunu anladığınızı anlıyorumSiz buradan eve gelmek istemeyenin kız olduğunu ve soru sahibi hanımefendinin kızı kapıda kırmızı halılarla karşılayacağını mı anlıyorsunuz?
Ya babaanne belki fazla şımartıyo yada arkadaş çevresi, okulu, bunlardan memnun. Bunu da bilemeyiz kiÜzücü olan zaten kızın bunu diretmek zorunda kalması.
Çok masum geldiniz bana. Konu sahibinin dara girme sebebi eski eşten olan çocuğun eve gelebileceği korkusu. Siz de bu "gelebileceği" kısmını iyi bir şeymiş gibi anlamışsınız. Bu bir ihtimal olmamalı, biz de severdik dede anneanne her neyse ama ana baba hayattayken besleme gibi dıdısının dıdısının evinde kalmak çok da 12 yaş çocuğunun talebi gibi gelmiyor bana.Sizin benim yorumumdan bunu anladığınızı anlıyorumyanlış anlaşıldım. Demek istediğim aslında şu; kız ısrarcı bi şekilde baba da kalmak istese, demek ki baba evine gidebilicek. Konu sahibi niye darda kaldı o zaman? Madem kızın babasının evine dönme ihtimali yok, niye burda akıl arasın? Bide babaanneni yanında kız kendini daha mutlu hissediyor da olabilir. Annemin komşusunun torunu var mesela. Kızı annesine hergün gidiyor. Torun orda her istediği olduğu için, anneanne hiçbir şeyine hayır demediği için orda kalmak istiyor. Kız okula başladı da kendi evinde geçti düşünün. Yani bu konudaki kıza sunulan şartları da bilmiyoruz değil mi? Konu sahibi dara kalmış diyorum, siz kırmızı halıyla karsılayacagini mi anladiniz diyosunuz. Evet, öyle anladım. Bize de hali markasi sormak icin konu açtı zaten
![]()
Size nasıl geldiğim de çok umurumdaydı. Konu sahibine hak verdiğim tek bir nokta yok. Ona yaptığım yorumu okuyabilirsiniz. Gerçi yazılanı anlayacak kapasiteniz olmadığı kanısındayım. Yani okusanız da bişey değişmez. Anlamayana anlatmayı sevmiyorum iyi günlerÇok masum geldiniz bana. Konu sahibinin dara girme sebebi eski eşten olan çocuğun eve gelebileceği korkusu. Siz de bu "gelebileceği" kısmını iyi bir şeymiş gibi anlamışsınız. Bu bir ihtimal olmamalı, biz de severdik dede anneanne her neyse ama ana baba hayattayken besleme gibi dıdısının dıdısının evinde kalmak çok da 12 yaş çocuğunun talebi gibi gelmiyor bana.
Kapasitem yazılanların altındaki metinleri de anlayabilecek durumda, siz de her şeyin en iyisini görmeye eğilmişsiniz. "Babası istese kız eve gelebilir, demek ki kız istemiyor" diye Pollyanna bile düşünmez, çocuk 12 yaşında. Çocuk yani hani kararı ona bırakmak çok ütopik bir dünyanın ürünü. Ne diyelim mutluluklar pamuk şekeri dünyanızda, beni kapasitemle bırakabilirsiniz.Size nasıl geldiğim de çok umurumdaydı. Konu sahibine hak verdiğim tek bir nokta yok. Ona yaptığım yorumu okuyabilirsiniz. Gerçi yazılanı anlayacak kapasiteniz olmadığı kanısındayım. Yani okusanız da bişey değişmez. Anlamayana anlatmayı sevmiyorum iyi günler![]()
Konu üniv mezuniyetine niye geldi ya?
Ne alaka yani?
Lise mezunu olsa normalmi olacaktı yada
Sadece size cevap vereceğim bir nebze empati yaptığınız için, burdan bana sallayan herkes başka birinin çocuğuna bakmaz bunu hepimiz biliyoruz polyannalar ve iyi kalpleri kendi başlarına gelince devre dışı kalır. Uzaktan sallamak her zaman kolay tabi, kadının hiçbir maddi sorunu yok ailesiyle yaşıyor çalışıyor nafakasında ödüyor eşim ama çocuğuna kullanmıyor o parayı bir gün olsun bişey lazımmı diye sormadı maddi hiçbirşey almadı ayda bir arayıp büyük insana yapar gibi hal hatır sordu sadece çocuğa kendini hatırlattı, ben ailemde boşananlardanda hiç böyle bi tutum görmedim bana nasıl güveniyorsun da inat uğruna başıma atmaya çalışıyosun kızını belki zulmedeceğim. Ben yapmam kendi evladımı bırakmam tanımadığım bir ortama. Onu öyle eksik bırakmam. Ben annesi değilim sorumluluğuda bana ait değil hiçbirşekilde mesul değilim hukukta bile bu böyle bakmakla yükümlü değilim at gözlüğünüzü çıkarın herkes. Ünv mezunu aklı başında bi kadınım, ilköğretim mezunu cahil cühela bir kadındır kendisi ve ben onlar boşandıktan sonra tanışmama rağmen kadın benimle sidik yarıştırarak mutsuz etmeye çalışıyor bunun içinde çocuğunu kullanacak kadar cani, Allah’ın vermediği annelik içgüdüsüylede roller taslayıp çocugu bağrıma basacak kadar hayalperest değilim sizler öyle yaparsınız, ahkam kesmek kolay hiçbirinizin boşanmayacagı garanti değil lütfen başkalarını linçlemek için böyle sıraya girmeyin o yüzden. Bana hamile iken beddua eden o hadsiz sanada sadece lafını iade ettim çok zoruna gitmiş gördümde
ünv mezunu olabilirsin ama aklı başında olduğuna inanmıyorum,olsaydın zaten bu çocuğu hamile kaldıktan sonra dert etmezdin en başta ederdin.Sadece size cevap vereceğim bir nebze empati yaptığınız için, burdan bana sallayan herkes başka birinin çocuğuna bakmaz bunu hepimiz biliyoruz polyannalar ve iyi kalpleri kendi başlarına gelince devre dışı kalır. Uzaktan sallamak her zaman kolay tabi, kadının hiçbir maddi sorunu yok ailesiyle yaşıyor çalışıyor nafakasında ödüyor eşim ama çocuğuna kullanmıyor o parayı bir gün olsun bişey lazımmı diye sormadı maddi hiçbirşey almadı ayda bir arayıp büyük insana yapar gibi hal hatır sordu sadece çocuğa kendini hatırlattı, ben ailemde boşananlardanda hiç böyle bi tutum görmedim bana nasıl güveniyorsun da inat uğruna başıma atmaya çalışıyosun kızını belki zulmedeceğim. Ben yapmam kendi evladımı bırakmam tanımadığım bir ortama. Onu öyle eksik bırakmam. Ben annesi değilim sorumluluğuda bana ait değil hiçbirşekilde mesul değilim hukukta bile bu böyle bakmakla yükümlü değilim at gözlüğünüzü çıkarın herkes. Ünv mezunu aklı başında bi kadınım, ilköğretim mezunu cahil cühela bir kadındır kendisi ve ben onlar boşandıktan sonra tanışmama rağmen kadın benimle sidik yarıştırarak mutsuz etmeye çalışıyor bunun içinde çocuğunu kullanacak kadar cani, Allah’ın vermediği annelik içgüdüsüylede roller taslayıp çocugu bağrıma basacak kadar hayalperest değilim sizler öyle yaparsınız, ahkam kesmek kolay hiçbirinizin boşanmayacagı garanti değil lütfen başkalarını linçlemek için böyle sıraya girmeyin o yüzden. Bana hamile iken beddua eden o hadsiz sanada sadece lafını iade ettim çok zoruna gitmiş gördümde
Malesef öyle bi yeteneğiniz yok. Size yalan söylemişler çok üzgünümKapasitem yazılanların altındaki metinleri de anlayabilecek durumda, siz de her şeyin en iyisini görmeye eğilmişsiniz. "Babası istese kız eve gelebilir, demek ki kız istemiyor" diye Pollyanna bile düşünmez, çocuk 12 yaşında. Çocuk yani hani kararı ona bırakmak çok ütopik bir dünyanın ürünü. Ne diyelim mutluluklar pamuk şekeri dünyanızda, beni kapasitemle bırakabilirsiniz.
Yok kendim söyledim onu, birinin bana söylemesiyle değil :) Babaya düşkün ama evde istenmeyen bir kız, kardeşi olunca eve gelir de huzur bozar diye tedirgin soru sahibi. Sizce neden kaygılı peki bu hanımefendi?Malesef öyle bi yeteneğiniz yok. Size yalan söylemişler çok üzgünümkonu sahibi niye tırsıyo o zaman kız başıma kalır diye? Var mı bi cevabınız? Babanın almadığı çocuk, ikinci eşe nasıl kalıyor? Bi anlatın da aydınlatın pamuk şekeri dünyamı
![]()