Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Geçenlerde de bir kadın linç yiyince bebeğimi kaybettim demişti. Sonradan yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Bilemiyorum.

Evli bir adamdan çocuk sahibi olan bir kadın ; "ilk evliliğimden olan çocuklarımı kaybettim; o yüzden adamın evli olduğunu öğrenmeme rağmen, gebeliği sonlandırmadım, doğurdum" diyor ve çocuğunun nüfusta tanınmasını istiyordu bir programda. Programın tarihini hatırlamıyorum.

"İlk evliliğimden olan çocuklarımı kaybettim" sözünü duyan herkes kadına başsağlığı dilemişti. Birkaç gün sonra, çocukların ölmediği; kadının velayeti kaybettiği ortaya çıkmıştı.

Kadına, çocuklarının yaşadığını neden söylemedin denildiğinde; "velayeti kaybedince onları bir daha görmedim , benim için öldüler vb" tarzında birşey söylemişti.

Bazen kırıcı da olsa soru sormak önemli.

Olay neresinden tutulsa elde kalıyor. 28 yaşındaki bir kız 12 yaşında çocuğu olan biriyle evlenmiş. 12 yaşında çocuğu olan adam, o çocuğu istemeyen kadınla evlenmiş. Çocuğun annesi ona bakmıyor, babası da babaanneye bırakmış çocuğu. Eşinin çocuğunu istemeyen kadın hamile kalmış, burada linçlenince kürtaj olmuş.
Hikaye her açıdan sıkıntılı ama olan 12 yaşındaki çocuğa olmuş. Çocuğun velayeti babasında anlaşılan. Baba bakmak zorunda. Bu evlilik uzun sürecek gibi durmuyor zaten. Baba, bu çocuğu kabul edecek biriyle evlenip çocuğu yanına almalı.

Sunu anlamadim.. yani anne birsey yapmiyorsa baba biraz para verirse ve arada gorurse anneye gore daha cok sey yapmis oluyor evet ama bu babaligini yeterli yaptigi anlamina gelmez.

Buarada bebegi aldirdigindan babasinin haberi var mi bize kitir mi atiyorsun?

Pek inandırıcı gelmese de bebeği aldırma durumu ortaya bir şey atayım iyiden kişiliğimi ortaya koyayım birazda buna yazsınlar der gibi olmuş
Insanların vicdanına dokunucak konuyu buldun nerden nasıl güncel tutarım konuyu gibi bir şey bulup bulup yorum yapıyorsunuz
Ban bitince bu sefer ne diyeceksin acaba Merakla bekleniyorsunuz

Böyle bi hamilelik var mi oda meçhul
Ha varsa ve doğruysa daha da kötü olmak için uğraşmayın
Siz zaten o 12 yaşında çocuğa yaptıklarınızdan dolayı kötüsünüz
Kendi bebeğine bunu yapan haklisiniz başkasının kizina ne yapmaz
Allah kalbinize iyilik versin

Bide bunları yapıp bizleri suçlu duruma getiremezsin

insanın kendine yaptığını kimse kimseye yapmaz

@PrenseslerinAnnesi nin üyeliği yönetimce teyit edilmişti. Bilginize.

Üyenin yorumunda da bir taraf tutma olduğunu düşünmüyorum. Kendisi de 2 kız çocuğu olan bir anne.
Malesef kendisiyle özelden yazıştık. Mahrem bi konu hakkında. Beni konuşturmak için saçma sapan şeyler soruyordu sürekli. En sonunda erkek mi acaba dedim. Biraz takip ettiği konulara baktım. Ve iyice emin oldum. Belden yukarı bişey yok. O kadınsa ben değilim o kadar eminim. Telefonu yanındaki bi kadına açtırmış da olabilir. Neyse beni ilgilendirmez ne olduğu da dikkat edin, özelden mesaj atarsa.

Bu youtubeda dolanan fetuse ağlamaklı dublaj yaptirilan kürtaj vigeolarindan başka vakumla kürtaj yapan kaldı mı ya? Ben 15 yıl önce kürtaj olmuştum , o zaman bile hiç sormadılar vakumlu mu vakumsuz mu olsun diye....

Yazıklar olsun size küçücük bir çocuk hemde kız çocuğu yanınıza alıp baksanız ne olur yani. Bende 2 çocukla 2. Evliliğimi yaptım ve eşimin de kızı vardı 10 yaşındaydı o zaman annesinde kalıyordu annesinin ruh sağlığı pek iyi değildi ve ben kendim eşime dedim hayatım kızımızı da yanımıza alalım diye ve 3 yıldır bende tabiki annesini de görüyor yazın 3 ay gidip kalıyor ama bana da anne diyor ve yanımızda çokta mutlu benim kendi çocuklarımda var 3 çocuğumuz oldu sizde bu şekilde davranabilirdiniz hem anne olacağım diyorsunuz aynı şey sizin başınıza da gelebilirdi biraz empati yapın

Özel mesajın altındaki şikayet et butonunu kullanarak mesajı yönetime bildirdiniz mi ? Bildirirseniz yönetim gerekli işlemi yapacaktır.

Özel mesajın altındaki şikayet et butonunu kullanarak mesajı yönetime bildirdiniz mi ? Bildirirseniz yönetim gerekli işlemi yapacaktır.
Ekran görüntüsü alıp atmam gerekirdi galiba. Çünkü karşılıklı diyalogu okuyunca anlaşılıyor. O panikle ne yapacağımı şaşırdım. Profilimi mesajlara kapadım. Konuşmayı da sildim

Konuşmayı silseniz bile yönetim geri getirebilir belki. Sonuçta silinen konuları ve yorumları geri getirebiliyorlar. Ben de şüphelenmiştim o üyeden ve şikayet de etmiştim.

Konuşmayı silseniz bile yönetim geri getirebilir belki. Sonuçta silinen konuları ve yorumları geri getirebiliyorlar. Ben de şüphelenmiştim o üyeden ve şikayet de etmiştim.
Uyarı mesajı gelmiş bana bide erkek degil defalarca teyit edildi diye. Mesajları görebiliyorlarsa baksınlar. Sürekli ayrıntı sürekli detay soruyor saçma sapan. Sen anlat ki o da hayalini kursun Kadın da olsa zaten o kadar açık konuşamam. Ama bu kadarı bile bana yetti canımın sıkılması için. Size de mi mesaj attı? Burdaki konuda da direkt kendini adamın yerine koymuş. Bu refleksi sadece bir erkek yapar bence. Yada konu sahibi erkekse ancak kadın da erkekle empati yapar.

Özel mesajın ekran görüntüsünü almadan , şikayet et butonuyla bildirim de yeterli oluyor diye biliyorum.

Mesajı silmiş olsanız da ; Mune Hanım ve Kazen Bey'i ekleyerek,kendilerine durumu anlatan bir mesaj gönderin. Sistem yapısında yedekleme vardır belki , kontrol ederler.

Konu sahibi kürtaj mi olmuş

Uyarı mesajı geldi. Bu kullanıcının erkek olmadığı defalarca teyit edildi diye. sürekli insanlarla özelden mesajlaşıyor. Onun mesaj kutusuna bakmaları yeterli olur sanırım.

Bana mesaj atmadı. Ben konulara yaptığı yorumlardan o kanıya varmıştım.

Ben boşanmış çocuğu olan bir adamla evlenmezdim çünkü bende başkasının çocuğuna bakmak istemem o sorumluluğu almam. Sanırım bu çocukta sizle beraber yaşıyor. Siz evlenmeden önce söylemişmiydiniz bakmak istemediğinizi?

Bana mesaj atmadı. Ben konulara yaptığı yorumlardan o kanıya varmıştım.
Keşke baştan ben de yorumlarına baksaydım. Saf gibi mesajlaştım. Bide benim atmadığım bir mesajı sordu bana "yanlışlıkla". Benimle sohbet etmek için olduğunu bugün anlıyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…