- 16 Haziran 2011
- 16.848
- 75.494
- 798
Geçenlerde de bir kadın linç yiyince bebeğimi kaybettim demişti. Sonradan yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Bilemiyorum.
Ne çirkin bir yorum. Menopozlu olunca noluyor? Kadın doğurgan olunca daha mı üstün oluyor? Yazık.Ayyy menopozlumuzun algıda mı sorununuz var anlamadım ben sizi
Sunu anlamadim.. yani anne birsey yapmiyorsa baba biraz para verirse ve arada gorurse anneye gore daha cok sey yapmis oluyor evet ama bu babaligini yeterli yaptigi anlamina gelmez.Ben anlatamıyorum galiba eşim maddi manevi tüm sorumluluğunu yerine getiriyor devamlı gidip görüyo kadın beş ayda iki kere kuru kuruya sadece aradı çocuk bile küstü konuşmuyor kadınla, nerden bana getirdiniz sorumluluğu şoktayım gerçekten, ilerleyen zamanda çocuk yapacağım benim için düündüğünüzün bin katınıda hepinize versin rabbim
şaka gibisin ne kadar tanıyorsun acaba benide ne yaran var senin ne biriktirdin anlmayadım negatiflik akıyo sendende benim üçte birim merhamet
brn
Pek inandırıcı gelmese de bebeği aldırma durumu ortaya bir şey atayım iyiden kişiliğimi ortaya koyayım birazda buna yazsınlar der gibi olmuşBugün kürtaj oldum vakum yoluyla, hepiniz rahat olabilirsiniz o iyi kalpli ayağı yapıp bana hamile halimle beddua edip ben iade ettiğimde yırtınanlarda. Empati yoksunları, hazır olmadığımı hissettim ve aldırdım kendi çocuğumu çekecek güçte değilken başkasının çocuğunu anası sağken yine bakmayacağım. O bir yerlerini yayarken ben onun sorumluluklarını yerine getirmeyeceğim. Baltanda böyle anlaştım bilginize
Malesef kendisiyle özelden yazıştık. Mahrem bi konu hakkında. Beni konuşturmak için saçma sapan şeyler soruyordu sürekli. En sonunda erkek mi acaba dedim. Biraz takip ettiği konulara baktım. Ve iyice emin oldum. Belden yukarı bişey yok. O kadınsa ben değilim o kadar eminim. Telefonu yanındaki bi kadına açtırmış da olabilir. Neyse beni ilgilendirmez ne olduğu da dikkat edin, özelden mesaj atarsa.@PrenseslerinAnnesi nin üyeliği yönetimce teyit edilmişti. Bilginize.
Üyenin yorumunda da bir taraf tutma olduğunu düşünmüyorum. Kendisi de 2 kız çocuğu olan bir anne.
Bu youtubeda dolanan fetuse ağlamaklı dublaj yaptirilan kürtaj vigeolarindan başka vakumla kürtaj yapan kaldı mı ya? Ben 15 yıl önce kürtaj olmuştum , o zaman bile hiç sormadılar vakumlu mu vakumsuz mu olsun diye....Bugün kürtaj oldum vakum yoluyla, hepiniz rahat olabilirsiniz o iyi kalpli ayağı yapıp bana hamile halimle beddua edip ben iade ettiğimde yırtınanlarda. Empati yoksunları, hazır olmadığımı hissettim ve aldırdım kendi çocuğumu çekecek güçte değilken başkasının çocuğunu anası sağken yine bakmayacağım. O bir yerlerini yayarken ben onun sorumluluklarını yerine getirmeyeceğim. Baltanda böyle anlaştım bilginize
Yazıklar olsun size küçücük bir çocuk hemde kız çocuğu yanınıza alıp baksanız ne olur yani. Bende 2 çocukla 2. Evliliğimi yaptım ve eşimin de kızı vardı 10 yaşındaydı o zaman annesinde kalıyordu annesinin ruh sağlığı pek iyi değildi ve ben kendim eşime dedim hayatım kızımızı da yanımıza alalım diye ve 3 yıldır bende tabiki annesini de görüyor yazın 3 ay gidip kalıyor ama bana da anne diyor ve yanımızda çokta mutlu benim kendi çocuklarımda var 3 çocuğumuz oldu sizde bu şekilde davranabilirdiniz hem anne olacağım diyorsunuz aynı şey sizin başınıza da gelebilirdi biraz empati yapınMerhaba hanımlar dün buraya konu açmıştım hamilemiyim diye test pozitifmiş kan testimle onayladım bunu. Şimdi benim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var babaannesinde kalıyor çünkü ben 5 aylık evliyim daha ve kızın annesi sağ doğal olarak ben bakmak istemedim kızına, ergen 12 yaş bir kız çocuğuyla annesi dahi anlaşamazsan ben anlaşamam 28 yaşındayım ilk evliliğim ve ilk bebeğime hamileyim bu arada. Eşimin kızı babasına çok bağlı ve çok kıskanç bebeğimi ona nasıl söylemeliyiz bilmiyorum sevinemedim bile durumuma, bize gelmek istermi yada onu sevmez kaprisler yaparmı deneyimleri olanlar lütfen cevap versin nasıl söyleyelim kıza bu durumu ve nasıl yaklaşalım ona?
Malesef kendisiyle özelden yazıştık. Mahrem bi konu hakkında. Beni konuşturmak için saçma sapan şeyler soruyordu sürekli. En sonunda erkek mi acaba dedim. Biraz takip ettiği konulara baktım. Ve iyice emin oldum. Belden yukarı bişey yok. O kadınsa ben değilim o kadar eminim. Telefonu yanındaki bi kadına açtırmış da olabilir. Neyse beni ilgilendirmez ne olduğu da dikkat edin, özelden mesaj atarsa.
Ekran görüntüsü alıp atmam gerekirdi galiba. Çünkü karşılıklı diyalogu okuyunca anlaşılıyor. O panikle ne yapacağımı şaşırdım. Profilimi mesajlara kapadım. Konuşmayı da sildimÖzel mesajın altındaki şikayet et butonunu kullanarak mesajı yönetime bildirdiniz mi ? Bildirirseniz yönetim gerekli işlemi yapacaktır.
Konuşmayı silseniz bile yönetim geri getirebilir belki. Sonuçta silinen konuları ve yorumları geri getirebiliyorlar. Ben de şüphelenmiştim o üyeden ve şikayet de etmiştim.Ekran görüntüsü alıp atmam gerekirdi galiba. Çünkü karşılıklı diyalogu okuyunca anlaşılıyor. O panikle ne yapacağımı şaşırdım. Profilimi mesajlara kapadım. Konuşmayı da sildim
Uyarı mesajı gelmiş bana bide erkek degil defalarca teyit edildi diye. Mesajları görebiliyorlarsa baksınlar. Sürekli ayrıntı sürekli detay soruyor saçma sapan. Sen anlat ki o da hayalini kursunKonuşmayı silseniz bile yönetim geri getirebilir belki. Sonuçta silinen konuları ve yorumları geri getirebiliyorlar. Ben de şüphelenmiştim o üyeden ve şikayet de etmiştim.
Ekran görüntüsü alıp atmam gerekirdi galiba. Çünkü karşılıklı diyalogu okuyunca anlaşılıyor. O panikle ne yapacağımı şaşırdım. Profilimi mesajlara kapadım. Konuşmayı da sildim
Konu sahibi kürtaj mi olmuşOlay neresinden tutulsa elde kalıyor. 28 yaşındaki bir kız 12 yaşında çocuğu olan biriyle evlenmiş. 12 yaşında çocuğu olan adam, o çocuğu istemeyen kadınla evlenmiş. Çocuğun annesi ona bakmıyor, babası da babaanneye bırakmış çocuğu. Eşinin çocuğunu istemeyen kadın hamile kalmış, burada linçlenince kürtaj olmuş.
Hikaye her açıdan sıkıntılı ama olan 12 yaşındaki çocuğa olmuş. Çocuğun velayeti babasında anlaşılan. Baba bakmak zorunda. Bu evlilik uzun sürecek gibi durmuyor zaten. Baba, bu çocuğu kabul edecek biriyle evlenip çocuğu yanına almalı.
YersenKonu sahibi kürtaj mi olmuş
Uyarı mesajı geldi. Bu kullanıcının erkek olmadığı defalarca teyit edildi diye. sürekli insanlarla özelden mesajlaşıyor. Onun mesaj kutusuna bakmaları yeterli olur sanırım.Özel mesajın ekran görüntüsünü almadan , şikayet et butonuyla bildirim de yeterli oluyor diye biliyorum.
Mesajı silmiş olsanız da ; Mune Hanım ve Kazen Bey'i ekleyerek,kendilerine durumu anlatan bir mesaj gönderin. Sistem yapısında yedekleme vardır belki , kontrol ederler.
Bana mesaj atmadı. Ben konulara yaptığı yorumlardan o kanıya varmıştım.Uyarı mesajı gelmiş bana bide erkek degil defalarca teyit edildi diye. Mesajları görebiliyorlarsa baksınlar. Sürekli ayrıntı sürekli detay soruyor saçma sapan. Sen anlat ki o da hayalini kursunKadın da olsa zaten o kadar açık konuşamam. Ama bu kadarı bile bana yetti canımın sıkılması için. Size de mi mesaj attı? Burdaki konuda da direkt kendini adamın yerine koymuş. Bu refleksi sadece bir erkek yapar bence. Yada konu sahibi erkekse ancak kadın da erkekle empati yapar.
Keşke baştan ben de yorumlarına baksaydım. Saf gibi mesajlaştım. Bide benim atmadığım bir mesajı sordu bana "yanlışlıkla". Benimle sohbet etmek için olduğunu bugün anlıyorum malesef.Bana mesaj atmadı. Ben konulara yaptığı yorumlardan o kanıya varmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?