Huysuz olduğumu nerden çıkardınız?Esınızın tek sıkırısı sızı oyalamak,onun dısında huysuz olan sız gıbısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huysuz olduğumu nerden çıkardınız?Esınızın tek sıkırısı sızı oyalamak,onun dısında huysuz olan sız gıbısınız
Ben kadınlar kulübünü kadınların dertleşip, beraber çözümler bulduğu bir yer olarak biliyordum.Evet konuyu açtığımda bende ergen seviyesi tavırlarla benimle dalga geçen seks hayatımı merak edip bu konuda da dalga geçen insanlar gördüm.hiçbirini muhatap almadım ama Sizin bu cevabınız üzerine bende fikrimi söylemek istedim.dalga geçip beğeni alınca egonuz tavan yapıyorsa eğer b ir beğeni de benden gelsi n o şişmiş egolarinıza ve katı yüreklerinıze.ayreten hamile bir kadını üzmekten çekinmeyecek utanmayacak kadar da kalpsizsiniz..Ya neden bu kadar nefret dolusunuz..çaresiz kalmış bir insan..zaten hayatindan bıkmış buraya konu açıp fikir alip dertlesmek istiyor..ama yaptiginiza bakin ya sadece siz degil.. konuya yazan bir çok kiside aynı uslupta.. aşık olunca mantikli karar vermek zordur..gozun ondan başkasını görmez..olaylari akil süzgecinden gecirmessin..onla mutlu olayimda gerisi boş deyip katlanirsin bir cok fedakarliga yada sonradan pisman olacagin seyleri yapmaya..
Kiz zaten üzgün ve çaresiz en azindan düşüncelerinizi "KİBAR" bir şekilde söyleyin..ne bu kin yaa..herkesin hayati ayni degil elini kolunu bağlayan sebepler vardir..cesareti çok yoktur vs vs uzar gider..normal hayatta birisi size bu derdini anlatsa ahh ahhh vahhh vahh deyip dinlersiniz ama internet ortami ya yardır ne de olsa tanimiyosun..BU KADAR NEFRETLE ALAY EDERCESINE YORUM YAPMAYIN..
Mesleğim var ama şu an çalışmiyorum. Ailem hep arkamda çok şükür .Bu arada sizin mesleğiniz var mı çalışıyor musunuz?aileniz arkanızda mi?
Yanı sahipsiz mı sandılar nasıl olsa gidemez diye onu anlamaya calisiyorum
Rahat falan değilim.eşimin tıbbı anlamda sorunları vardı .bebek olmasına engel bir durumu vardı ben gene de hap atıyordum.zaten tıbben çok zor hap atamadığım bir zamanda da bebek olmaz diy e düşünüp bir hata yaptım.ama Allah nasip etti oldu imkansız gibi görünen bir şey oldu .Bebegim benim mucizem.Hayır bende büyük bir hata yaparak evlendim ama çocuk yapmak aklımdan geçmedi ya ne kadar rahatsınız .
vallahi benimde aklima bu geldiO kalabalıkta nasıl hamile kalabildiniz???
Hayı r bilmiyordum hatta eşim ve ailesi iştanbulda evimiz var demişlerdi bana.ama evleri dolandırıcıya kaptırdıklarını kimse bilmiyor. Eşimin annesi şeker hastası istanbul un havası ona iy i geliyormuş istanbul da dedikodu yokmuş o yüzden kalıyorlarmis.durumları da çok iy i aylık gelirleri 6 binden fazla .Evlenmeden önce biliyo muydunuz ailenin maddi geçimini eşinizin sağlayacağını?
Neden hepsi sürekli istanbul a geliyor.
Hayı r bilmiyordum hatta eşim ve ailesi iştanbulda evimiz var demişlerdi bana.ama evleri dolandırıcıya kaptırdıklarını kimse bilmiyor. Eşimin annesi şeker hastası istanbul un havası ona iy i geliyormuş istanbul da dedikodu yokmuş o yüzden kalıyorlarmis.durumları da çok iy i aylık gelirleri 6 binden fazla .
Yaklaşık 1 yıllık evliyim ve 5 aylık hamileyim. Eşim 6 yıldır istanbulda çalışıyor ve kardeşi de istanbulda çalıştığı için ailecek kışları istanbul da geçiriyorlar.evin kirasını marketini senelerce eşim karşılamış.neyse evlenirken be n birlikte kalmak istemediğımi söyledim eşim de söz verdi kışın gelirler bi r iki hafta durup giderler diy e. Neyse be n inandım evden çeyizlerimi bile getirecek yer yoktu sadece kıyafetlerimi getirdim evlenirken..Aradan 2 hafta geçti aylar geçti eşim e dedim hani gidiyorlardı ne zaman gidecekler diye eşim sabret seneye kışa yeni evimize çıkacağız dedi ve beni gene oyaladı.6 ay birlikte geçirdik eşim ve ailesiyle 50 metre kare evde resmen hayatımın en kötü günlerini geçirdim. Ailesi çok yüzsüz ve yalancı insanlar. Meselâ tuvalete kapı tıklatmadan kayınvalidem bi r kaç kere girdi ay pardon kızım sandım falan filan dedi.kızıyla tuvalette kapı açık halde hem sohbet edip hem tuvalet yaparlar. Hayatımda kendi ailemde böyle birsey görmediğim için çok co k yadırgadım.namehram denilen birsey Yo k. kayınvalidem b ir kaç kez yatak odamıza da kapı tıklatmadan girdi .Eşime mesaj atıp artı k dayanamadığımı söyledim eşim ailesiyle konuştu kayınvalidem ağlayıp duygu sömürüsü yaptı falan filan. O gün tekrar dan karar alınıp ekimde kesin olarak ayrı eve çıkacağımızı kayınpederim söyledi. Ekim yaklaştı ve eşim e sordum ne zaman ayrı eve çıkacağız diy e eşim biz çıkmayalım evin herşeyini ben aldım ailem çıksın dedi. Âmâ ailesiyle hala konuşmadı. Madem ayrı eve çıkacaklar eşyalarını götürsünler bebegimin kıyafetlerini koyacak yerim yok dedim .bu sefer bana işte zaten bebek doğunca gelecekler getirdikleri bavulları nereye koyacağız diy e şaçma sapan bir şey söyledi ne alaka dedim evde 100 bavul esyalari pazar malzemeleri var onların bi r iki haftalık gelecekleri bavulları mı sıgdıramayacagız dedim gene beni kandırıyor bence ailesi ayrı eve çıkmayacak .ve ayreten eşimin kardeşi sadece haftada 1 işe gidiyor aylık bin tl anca alıyor.lütfen yardım edin yalancı ve huysuz bi r eşle nasıl başedebilirim bilemiyorum. Boşanmaktan başka çözüm var mı?
Amin inşaallah.Evet evlenecek kızlar iyi okusun ders alsın .inanmasınlar.Offff.. Çok kötü bir durum. Allah sabır versin. Tam tavrınızı koyun. Eşinizle ciddi ciddi konuşun ve ayrı eve çıktığınızda sakın ailesininden bir kişiyi bile kabul etmeyin.
Evlenecek kızlar dikkatli okuyun bu gibi konuları. Sakın erkeklerin evlendikten sonra böyle yaparız vb. vaatlerine inanmayın. Çoğu bu konularda yalan söylüyor ve sizi kandırıyorlar...
Ovv görumcem çok çok fena ve aşırı kurnaz ve fesat biri. Onun yüzünden eşim tarafından defalarca hırpalandım . Kayınvalidemin memleketteki lakabı da çıngıraklı sarı yılan. O da öyle tehlikeli biri işte. Ne yapacağım bilmiyorum. Âmâ çözülmezse boşanacağim.B en üniversite mezunuyum rahat bir şekilde iş bulabilirim ve bebeğime bakabilirim. Âmâ insallah iş o raddeye gelmez .çünkü esime karşı sevgim var .