NeYargiladigim için sormuyorum , lütfen sözlerimi doğru algılayan ;
Olan olmuş evet ama gerçekten anlamak için soruyorum.
1 yıllık evlilikte 50 lik evde onca kalabalıkta , evliliğimiz oturmamisken , eşinizin size saygısı yokken, hirpalarken neden hamile kaldınız ?
Üniversite mezunusunuz , neden calismadiniz ?
Esinizi bu denli vazgeçilmez yapan ne , böyle bir hayatı neden kendinize reva gördünüz ?
Onlarca soru geçiyor aklımdan bu şekilde.
Siz ve sizin gibi kişilerin seçtikleri bu hayatlar, evlilik oturmadan , sonu karanlık görünen evliliklerde neden çocuk sahibi olunuyor ?
1.eşimin tıbbı anlamda sorunları vardı .bebek olmasına engel bir durumu vardı ben gene de hap atıyordum.zaten tıbben çok zor hap atamadığım bir zamanda da bebek olmaz diy e düşünüp bir hata yaptım.ama Allah nasip etti oldu imkansız gibi görünen bir şey oldu .Yargiladigim için sormuyorum , lütfen sözlerimi doğru algılayan ;
Olan olmuş evet ama gerçekten anlamak için soruyorum.
1 yıllık evlilikte 50 lik evde onca kalabalıkta , evliliğimiz oturmamisken , eşinizin size saygısı yokken, hirpalarken neden hamile kaldınız ?
Üniversite mezunusunuz , neden calismadiniz ?
Esinizi bu denli vazgeçilmez yapan ne , böyle bir hayatı neden kendinize reva gördünüz ?
Onlarca soru geçiyor aklımdan bu şekilde.
Siz ve sizin gibi kişilerin seçtikleri bu hayatlar, evlilik oturmadan , sonu karanlık görünen evliliklerde neden çocuk sahibi olunuyor ?
2.kpss ye çalıştığım için özel bir yerde çalışmak istemedim.
3.eşim ailesinden çok etkileniyor bizim sorunumuz ailesi ve eşimin tutamadığı sözler baska bir sebeple kavga etmiyoruz sadece ikimiz mutluyuz beraber eğlenip güzelce vakit gecirebiliyoruz . Dün ailesini arayıp bizi aramayın bizim sizden başka problemimiz Yo k dedi . Rahat bırakın artık bizi dedi. Eşimde mücadele ediyor görüyorum.ama bayramda ailesiyle çok açık konuşup evi boşaltmalarini söyleyeceğim eşimde arkamda konuşalım dedi .