- 11 Haziran 2016
- 31
- 8
- 16
- 38
- Konu Sahibi ZynpErgin17
-
4 hafta 4 günlük hamileyim ve sızıntı gibi kanamam var ama böle kırmızı felan değil leke gibi bebegın kalp atıslarını duyamadıgımız icin bir kc gun beklememiz gerektıgı soylendı cuma gunu yeniden kontrol var ve cok korkuyorum ilk hamileligim ve bebeğimi kaybetmek istemiyorum yıkılmış durumdayım çok istedik bu bebeği böyle bir durum yasamıs olan varmı yardımcı olabılırmı?
Evet kahverengi başladı doktorum cuma gunu ve haftaya persembe 2 kez ard arda muayene istiyor agrı yok ama sızıntı kahverebgş kanama var cok korkuyorum eşim benden daha üzgün durumda bense yıkılmıs haldeyim çok üzgünüm anlatamam sanada cok gecmıs olsun
Doktor o şekilde bekletiyor bebek kesesi var ama kalp atışı duymadıgı için beklemek gerek diyor yoğun kanamaolursa kürtaj diyorağrı bende düşük gününden bir gün önce başladı ve düştüğü gün artmıştı ondan önce benim de olmadı. Umutsuzluğa kapılmayın hap kullanmanız lazım dediğim gibi perşembe geç olabilir
Doktor o şekilde bekletiyor bebek kesesi var ama kalp atışı duymadıgı için beklemek gerek diyor yoğun kanamaolursa kürtaj diyor
öncelikle sakin ol canım benim ilk bebegimde aylarca kahverengi akintim oldu hemde paket paket ped kullanacak kadar hicbirsey olmadı simdi cok sükür 12 yasında nasipte varsa o bebek bisey olmaz.ayaklarının altına yastık koy yat.Allah evladınızı size bagışlasın insallah.ayrıca kızımdan önce iki düşügüm var 7 ser ay arayla Allah yasatmasın tabiki ama cok üzmeyin kendinizi düsügün arkası hemen hamilelik oluyor genelde.4 hafta 4 günlük hamileyim ve sızıntı gibi kanamam var ama böle kırmızı felan değil leke gibi bebegın kalp atıslarını duyamadıgımız icin bir kc gun beklememiz gerektıgı soylendı cuma gunu yeniden kontrol var ve cok korkuyorum ilk hamileligim ve bebeğimi kaybetmek istemiyorum yıkılmış durumdayım çok istedik bu bebeği böyle bir durum yasamıs olan varmı yardımcı olabılırmı?
Bugun gittim doktora ordayken kanamam yoktu ama bebek kesesın etrafında kanama toplanması mevcuttu yerlesme kanaması ne onu bilmiyorum dusukte olabılır olmayabılırde dedi kalp atısı duymadan bırsey yapamam dedi yogun kanama olursa kurtaj dedi sadece insaşlah allah bagıslar bebegimi bana benşm gıbi tüm kadınlaraKürtaj yapar dememiştim zaten ben. Kalp atışı için daha erken ondan bekletiyor onu anladım bu kanama yerleşme kanaması mı yoksa bi sorun mu var onu öğrenmeniz lazım. Bunu da ancak doktorunuz söyler, en son doktora gittiğinizde kanamanız var mıydı? Varsa bir şey demedi ise her şey normal de olabilir bilemiyorum Allah bebeğinizi bağışlasın.
Tatlım ne renk akıntın?4 hafta 4 günlük hamileyim ve sızıntı gibi kanamam var ama böle kırmızı felan değil leke gibi bebegın kalp atıslarını duyamadıgımız icin bir kc gun beklememiz gerektıgı soylendı cuma gunu yeniden kontrol var ve cok korkuyorum ilk hamileligim ve bebeğimi kaybetmek istemiyorum yıkılmış durumdayım çok istedik bu bebeği böyle bir durum yasamıs olan varmı yardımcı olabılırmı?
Cok uzgunum ve yıkılmış durumdayım kendimden cok bebege ve eşime uzuluyorum istedik cok istedik allahım bu acıyı kimseye yasatmasınöncelikle sakin ol canım benim ilk bebegimde aylarca kahverengi akintim oldu hemde paket paket ped kullanacak kadar hicbirsey olmadı simdi cok sükür 12 yasında nasipte varsa o bebek bisey olmaz.ayaklarının altına yastık koy yat.Allah evladınızı size bagışlasın insallah.ayrıca kızımdan önce iki düşügüm var 7 ser ay arayla Allah yasatmasın tabiki ama cok üzmeyin kendinizi düsügün arkası hemen hamilelik oluyor genelde.
Kahverengi akıntı ama böle damla damla geliyo azcık birseyTatlım ne renk akıntın?
Bugun gittim doktora ordayken kanamam yoktu ama bebek kesesın etrafında kanama toplanması mevcuttu yerlesme kanaması ne onu bilmiyorum dusukte olabılır olmayabılırde dedi kalp atısı duymadan bırsey yapamam dedi yogun kanama olursa kurtaj dedi sadece insaşlah allah bagıslar bebegimi bana benşm gıbi tüm kadınlara
Çok teşekkür ederim inşallah bir şey yokturTamam şimdi oldu, bu açıklamaya göre az önce arkadaşın da söylediği gibi sakin olun, kesinlikle perşembe gününe kadar çok ayakta kalmayın. İyi düşünmeye çalışın. Zaten etrafındaki kanamayı görüp müdahale etmediyse bir bildiği vardır doktorun. Geçmiş olsun
Canım ben de daha dün öğrendim yarın iki katına çıkıp çıkmadığına bakılacak acilde. Aynen bende de kahverengi akıntı varKahverengi akıntı ama böle damla damla geliyo azcık birsey
Beta hcg bakılcak gene bende iste 4 haftalık hamılelige gore bormal cıktı ama kanama risk cuma nasıl gelir bilmiyorum insallah sendede birsey yokturCanım ben de daha dün öğrendim yarın iki katına çıkıp çıkmadığına bakılacak acilde. Aynen bende de kahverengi akıntı var
Bendede kese normal ama kesenin etrafında kanama var bebek kalp atısı duyulmadıgı ıcın doktor bırsey vermedı 1 hafta bekleyelım dedi en azından cumaya kadar dedi cuma tekrar gidecegim butun korkularımdan sıyrılmak ıstıyorum psıkolojım cökmüs durumda bu bebegi cok ıstedık Allahtan gelen hersey verende o alanda o ama inan yıkılmıs durumdayım şnsallah sen kucagına alırsın bebegını insallah bende alırım kucagımaBendeki 6 haftalık hamileyim. Birkaç gündür sızıntı şeklinde kanamam var. Perşembe günü doktora gittik. Keseden sorun yok, pazartesi günü tekrar gel keseden büyüme var mı bakalım dedi. Büyüme varsa hamilelik devam edecek. Progesteran verdi. Tuvalet dışında hiç ayağa kalkma dedi. Ağrılarım büyük oranda kesildi. Kanamam da pembe gibi oldu. Yarın sonucu öğreneceğim ama umudumu yitirmiyorum. Bu safhada psikojimiz çok önemli. Kendini yıpratma canım. Bu benim ikinci hamileliğim. İlki kromozom bozukluğu sebebiyle düştü. İlk düşükte çok yıkıldım. Şimdi düşerse yine çok üzülürüm ama daha dik duracağım. O bebek bir gün kucağımda olacak, inanıyorum.
öncelikle çok geçmiş olsun gittiğin doktor çok önemli canım bende de olmuştu ilk gebeliğimdi. Kalp atışlarını genelde 6 haftada ancak görürler. Benim de 4 haftalıkken kese vardı sadece ve bebek oluşmadığı için kahverengi leke oldu bir hafta bildiğin regl oldum. Daha sonra gittim yine birşey yoktu düşük başlamış dedi. Yerleşme kanaması çok az oluyormuş ama eğer kanaman fazlaysa başka bi doktora görün4 hafta 4 günlük hamileyim ve sızıntı gibi kanamam var ama böle kırmızı felan değil leke gibi bebegın kalp atıslarını duyamadıgımız icin bir kc gun beklememiz gerektıgı soylendı cuma gunu yeniden kontrol var ve cok korkuyorum ilk hamileligim ve bebeğimi kaybetmek istemiyorum yıkılmış durumdayım çok istedik bu bebeği böyle bir durum yasamıs olan varmı yardımcı olabılırmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?