- 4 Haziran 2016
- 1.088
- 873
- 43
- 33
- Konu Sahibi ZynpErgin17
-
İnşallah canım lekenin gelmesi değil nerden geldiği önemlidir sen yinede hiç kalkmaBelim standart gebelik agrısı yapmıstı sımdı agrım yok sadece goguslerım cok agrıyo ve sıstıler sureklı yatıyorum 2 gündür olmaz demi bisey bebek saglıklıdır yasıyodur demi
Tamamdır yatıyom hep isdende izin aldım pazartesı cuma ve onumuzdekı oersembe bebek ıcın cok onemlı sureklı kontrol var insallah bısey cıkmazİnşallah canım lekenin gelmesi değil nerden geldiği önemlidir sen yinede hiç kalkma
ya bide nasip . Düşecek bebeği ne yapsan durmaz. Düşmeyecek bebek de sana yapışır istersen zıpla düşmezİnşallah canım lekenin gelmesi değil nerden geldiği önemlidir sen yinede hiç kalkma
Bebek ve keseden değil doktor dedi kesenin etrafında herhangi bi kanama alanı yok dedi o yüzden tehlike yok dedi canımYa o lekelerin nerden geldiği önemli cnm bebek ve keseden olmasa sıkıntı yoktur ama yinede sende hep uzan
Orasıda dogruya bide nasip . Düşecek bebeği ne yapsan durmaz. Düşmeyecek bebek de sana yapışır istersen zıpla düşmez
Tabi bu süreçte çalışma dinlen cnmTamamdır yatıyom hep isdende izin aldım pazartesı cuma ve onumuzdekı oersembe bebek ıcın cok onemlı sureklı kontrol var insallah bısey cıkmaz
İnş amin inşİnsallah bendede olmaz allahım inşallah ya sende biran önce saglıklı kucagına al inşallah bebegını
Kese normal ama kesenın etrafında kanama belirtileri var benimBebek ve keseden değil doktor dedi kesenin etrafında herhangi bi kanama alanı yok dedi o yüzden tehlike yok dedi canım
Bebek ve keseden değil doktor dedi kesenin etrafında herhangi bi kanama alanı yok dedi o yüzden tehlike yok dedi canım
Demek ki yerleşme kanaması da olabilir. Kendini sıkma dinlen bol bolBebek ve keseden değil doktor dedi kesenin etrafında herhangi bi kanama alanı yok dedi o yüzden tehlike yok dedi canım
4 haftalık kese gorundumuKese normal ama kesenın etrafında kanama belirtileri var benim
Evet galiba ondan rahim büyüdüğü içinDemek ki yerleşme kanaması da olabilir. Kendini sıkma dinlen bol bol
canım bisey merak ettim ultrason görüntunde kese icindebkücuk beyaz bisey görüyomusun.eger gorüyosam bu lekeye bebegin sac kesesi deniyor ve bu bebegin varlıgı ve gelisimi acısindan önemli bir gelisme.6 haftaya kadar olusabilirmis gorunmuyosada korkmaKanama yok kahverengi lekenme var iste daha 4 haftalık oldugu ıcın kalp atısı duymadıgımızdan beklıyoruz ve bu bekleme korkunc bı hal alıyor zıhnımde
Ben de yaşadım Can'ım çok şükür hala hamileliğim devam ediyor . Korkma bakalım hemen ,ayakta durma , biryere uzanma otururken kalkarken dikkat et her kanama da çocuk düşecek diye birşey yok . Progestan falan başladı mı doktor ?4 hafta 4 günlük hamileyim ve sızıntı gibi kanamam var ama böle kırmızı felan değil leke gibi bebegın kalp atıslarını duyamadıgımız icin bir kc gun beklememiz gerektıgı soylendı cuma gunu yeniden kontrol var ve cok korkuyorum ilk hamileligim ve bebeğimi kaybetmek istemiyorum yıkılmış durumdayım çok istedik bu bebeği böyle bir durum yasamıs olan varmı yardımcı olabılırmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?