Hamileyim ve kanamam var

Kanama cok az böle lekelenme gibi kahverengi iste daha 4 haftalık oldugu için birsey yapamıyorlar kese var ama kesenın etrafında kanamada var sankı adet olacakmısım gibi bu cuma ve onumuzdekı persembe yogun kontrol altında gececek inşallah birsey olmaz bebegımı kaybetmek istemiyorum

Cnm korkma her lekelenme düşükle sonuçlanmaz bol.bol şu iç ayaklarına yastık koy uzat

İnşallah allah bebeğini sana bağışlar stres yapma uzanıp ayaklarını hafif havada tut. Dinlen kesinlikle benim başıma geldi seni çok iyiy anlıyorum

Cnm korkma her lekelenme düşükle sonuçlanmaz bol.bol şu iç ayaklarına yastık koy uzat
Su anda yatıyorum 2 gundur bır sey yapmıuorum sadece wc icin kalkıyorum insallah birsey olmaz korkunc uzuntulu bir durum ve daha 2 aylık evliyim esim benden cok ıstedı bu bebegı o daha cok uzuluyor aglayarak geldi hastaneye ben zaten uzgunum yıkıldım onu oyle gorunce

Merhaba bende bişey sormak istiyorum 11 haftalık 5 günlük hamileyim bndede kanama vardı kahverengi lekelenmeler vardı doktora gittim progynex adlı bi iğne verdi 3 günde bir yaptır dedi bugün birincisini yaptırdım ilk başta hiç bişey yoktu ama zaman geçtikçe ağrı yapmaya başladı şu an yataktan kalkamıyorum yürüyemiyorum eşimde çalışıyo bu iğnenin bu kadar ağrı yapması normal mi? Acil cevap verebilir misiniz lütfen çok korkuyorum

V
ay canım benim inşallah hiç birşey olmaz ama eğer adet gibi olursan mutlaka git. Şu anda çok mu ne kadar gün içinde
Yok sızıntı gıbı kucuk kahverengı damla damla kanama var hanı adetın bıterde sonunda leke gelırya ole bısey agrımda yok ama korkusu kabustan farksız

Yok sızıntı gıbı kucuk kahverengı damla damla kanama var hanı adetın bıterde sonunda leke gelırya ole bısey agrımda yok ama korkusu kabustan farksız
Korkma canım nasibinde ne varsa onu görürsün. Bak ben düşük yapıp kürtaj oldum. Şimdi yine hamileym asla isyan etme sabırla bekle

Korkma canım nasibinde ne varsa onu görürsün. Bak ben düşük yapıp kürtaj oldum. Şimdi yine hamileym asla isyan etme sabırla bekle
İsyan etmıyorum ama ilk hamilelik istedik bu bebegı allahım nasıl uygun gorurse onu yasayacagız sanada cok gecmıs olsun ve sımdı allahım cocugunu kucagına almayı nasıp etsin insallah

İsyan etmıyorum ama ilk hamilelik istedik bu bebegı allahım nasıl uygun gorurse onu yasayacagız sanada cok gecmıs olsun ve sımdı allahım cocugunu kucagına almayı nasıp etsin insallah
Amin cnm sen güçlü ol her zaman. Sadece çoğalırsa hemen git. Belin ağrıyo mu

Su içmeye bile kalkamıyorum su anda yatıyorum sürekli bebegıme bırsey olmasın ya allahım ne olursun
Benim de öğrendiğim de 5 haftalıkti ondan önceki 4. Hafta benimde oluyodu kahverengi akinti. Benim normal de de oluyodu kahverengi akinti o yüzden hamilelik aklima gelmemişti simdi 11 haftalık olduk hala ara sıra oluyo kahverengi akinti. Ama iste tehlikeli değil dedi doktor bary olmadi allaha sukur

Amin cnm sen güçlü ol her zaman. Sadece çoğalırsa hemen git. Belin ağrıyo mu
Belim standart gebelik agrısı yapmıstı sımdı agrım yok sadece goguslerım cok agrıyo ve sıstıler sureklı yatıyorum 2 gündür olmaz demi bisey bebek saglıklıdır yasıyodur demi

Ya o lekelerin nerden geldiği önemli cnm bebek ve keseden olmasa sıkıntı yoktur ama yinede sende hep uzan

İnsallah bendede olmaz allahım inşallah ya sende biran önce saglıklı kucagına al inşallah bebegını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…