- 11 Haziran 2016
- 31
- 8
- 16
- 38
- Konu Sahibi ZynpErgin17
-
Kanama cok az böle lekelenme gibi kahverengi iste daha 4 haftalık oldugu için birsey yapamıyorlar kese var ama kesenın etrafında kanamada var sankı adet olacakmısım gibi bu cuma ve onumuzdekı persembe yogun kontrol altında gececek inşallah birsey olmaz bebegımı kaybetmek istemiyorumMrb
öncelikle çok geçmiş olsun gittiğin doktor çok önemli canım bende de olmuştu ilk gebeliğimdi. Kalp atışlarını genelde 6 haftada ancak görürler. Benim de 4 haftalıkken kese vardı sadece ve bebek oluşmadığı için kahverengi leke oldu bir hafta bildiğin regl oldum. Daha sonra gittim yine birşey yoktu düşük başlamış dedi. Yerleşme kanaması çok az oluyormuş ama eğer kanaman fazlaysa başka bi doktora görün
Cnm korkma her lekelenme düşükle sonuçlanmaz bol.bol şu iç ayaklarına yastık koy uzat4 hafta 4 günlük hamileyim ve sızıntı gibi kanamam var ama böle kırmızı felan değil leke gibi bebegın kalp atıslarını duyamadıgımız icin bir kc gun beklememiz gerektıgı soylendı cuma gunu yeniden kontrol var ve cok korkuyorum ilk hamileligim ve bebeğimi kaybetmek istemiyorum yıkılmış durumdayım çok istedik bu bebeği böyle bir durum yasamıs olan varmı yardımcı olabılırmı?
İnşallah allah bebeğini sana bağışlar stres yapma uzanıp ayaklarını hafif havada tut. Dinlen kesinlikle benim başıma geldi seni çok iyiy anlıyorumKanama cok az böle lekelenme gibi kahverengi iste daha 4 haftalık oldugu için birsey yapamıyorlar kese var ama kesenın etrafında kanamada var sankı adet olacakmısım gibi bu cuma ve onumuzdekı persembe yogun kontrol altında gececek inşallah birsey olmaz bebegımı kaybetmek istemiyorum
Su anda yatıyorum 2 gundur bır sey yapmıuorum sadece wc icin kalkıyorum insallah birsey olmaz korkunc uzuntulu bir durum ve daha 2 aylık evliyim esim benden cok ıstedı bu bebegı o daha cok uzuluyor aglayarak geldi hastaneye ben zaten uzgunum yıkıldım onu oyle gorunceCnm korkma her lekelenme düşükle sonuçlanmaz bol.bol şu iç ayaklarına yastık koy uzat
Amin şnsallah benim gıbı tum anne adaylarını korusun allahım hepimize evladımızı bagıslasınİnşallah allah bebeğini sana bağışlar stres yapma uzanıp ayaklarını hafif havada tut. Dinlen kesinlikle benim başıma geldi seni çok iyiy anlıyorum
Kanama yok kahverengi lekenme var iste daha 4 haftalık oldugu ıcın kalp atısı duymadıgımızdan beklıyoruz ve bu bekleme korkunc bı hal alıyor zıhnımdeDoktor bana kahverengi lekeden korkma kırmızı kanamadan kork demişti
ay canım benim inşallah hiç birşey olmaz ama eğer adet gibi olursan mutlaka git. Şu anda çok mu ne kadar gün içindeAmin şnsallah benim gıbı tum anne adaylarını korusun allahım hepimize evladımızı bagıslasın
Yok sızıntı gıbı kucuk kahverengı damla damla kanama var hanı adetın bıterde sonunda leke gelırya ole bısey agrımda yok ama korkusu kabustan farksızV
ay canım benim inşallah hiç birşey olmaz ama eğer adet gibi olursan mutlaka git. Şu anda çok mu ne kadar gün içinde
İçini ferah tut inş bsey olmaz dinlen bol bolKanama yok kahverengi lekenme var iste daha 4 haftalık oldugu ıcın kalp atısı duymadıgımızdan beklıyoruz ve bu bekleme korkunc bı hal alıyor zıhnımde
Su içmeye bile kalkamıyorum su anda yatıyorum sürekli bebegıme bırsey olmasın ya allahım ne olursunİçini ferah tut inş bsey olmaz dinlen bol bol
Korkma canım nasibinde ne varsa onu görürsün. Bak ben düşük yapıp kürtaj oldum. Şimdi yine hamileym asla isyan etme sabırla bekleYok sızıntı gıbı kucuk kahverengı damla damla kanama var hanı adetın bıterde sonunda leke gelırya ole bısey agrımda yok ama korkusu kabustan farksız
İsyan etmıyorum ama ilk hamilelik istedik bu bebegı allahım nasıl uygun gorurse onu yasayacagız sanada cok gecmıs olsun ve sımdı allahım cocugunu kucagına almayı nasıp etsin insallahKorkma canım nasibinde ne varsa onu görürsün. Bak ben düşük yapıp kürtaj oldum. Şimdi yine hamileym asla isyan etme sabırla bekle
Amin cnm sen güçlü ol her zaman. Sadece çoğalırsa hemen git. Belin ağrıyo muİsyan etmıyorum ama ilk hamilelik istedik bu bebegı allahım nasıl uygun gorurse onu yasayacagız sanada cok gecmıs olsun ve sımdı allahım cocugunu kucagına almayı nasıp etsin insallah
Benim de öğrendiğim de 5 haftalıkti ondan önceki 4. Hafta benimde oluyodu kahverengi akinti. Benim normal de de oluyodu kahverengi akinti o yüzden hamilelik aklima gelmemişti simdi 11 haftalık olduk hala ara sıra oluyo kahverengi akinti. Ama iste tehlikeli değil dedi doktor bary olmadi allaha sukurSu içmeye bile kalkamıyorum su anda yatıyorum sürekli bebegıme bırsey olmasın ya allahım ne olursun
Belim standart gebelik agrısı yapmıstı sımdı agrım yok sadece goguslerım cok agrıyo ve sıstıler sureklı yatıyorum 2 gündür olmaz demi bisey bebek saglıklıdır yasıyodur demiAmin cnm sen güçlü ol her zaman. Sadece çoğalırsa hemen git. Belin ağrıyo mu
Ya o lekelerin nerden geldiği önemli cnm bebek ve keseden olmasa sıkıntı yoktur ama yinede sende hep uzanBenim de öğrendiğim de 5 haftalıkti ondan önceki 4. Hafta benimde oluyodu kahverengi akinti. Benim normal de de oluyodu kahverengi akinti o yüzden hamilelik aklima gelmemişti simdi 11 haftalık olduk hala ara sıra oluyo kahverengi akinti. Ama iste tehlikeli değil dedi doktor bary olmadi allaha sukur
İnsallah bendede olmaz allahım inşallah ya sende biran önce saglıklı kucagına al inşallah bebegınıBenim de öğrendiğim de 5 haftalıkti ondan önceki 4. Hafta benimde oluyodu kahverengi akinti. Benim normal de de oluyodu kahverengi akinti o yüzden hamilelik aklima gelmemişti simdi 11 haftalık olduk hala ara sıra oluyo kahverengi akinti. Ama iste tehlikeli değil dedi doktor bary olmadi allaha sukur
Uzanıyorum ayaklarımın altınadanyastık koydum bebek kesesı ve buyuklugu normal ama ıste lekelenme var korkuyorum bende cokYa o lekelerin nerden geldiği önemli cnm bebek ve keseden olmasa sıkıntı yoktur ama yinede sende hep uzan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?