iki kızından bulur üzülme.
Kaynanam psikolojimi alt üst etti. 3 senelik evliyim ve hamileliğimin son günlerini geçiriyorum.
3 senedir hep arkamdan eşimi doldurmaya çalışıyor. bunu fark ettiğimde çok üzülmüştüm , çünkü yüzüme öyle gülüyorki.
Kulaklarımla duymasam şahit olmasam belki yine inanmazdım.
Hamileliğim boyunca ne kaynanam nede 2 görümcem (2side bekar ve ve 29- 23 yaşlarındalar) bir şeye ihtiyacım varmı diye sormadılar. kaynanam kızım olacağını öğrendiğinden beri morali bozuk zaten. her doktora gidip gelmemde ilk sorusu kız mı oluyor.
Psikolojik baskısı çok fazla evlerimiz çok yakın. beni iş yaparken görünce eve kaçıyor. Fakat ben bir yere gidersem hemen eşimi arıyor nereye gidiyor ? haberin var mı? O kadar yoruldum ki bu ikiyüzlülükten , eşime çok duygu sömürüsü yapıyor, biz tartışınca keyfi yerine geliyor. çok garip şeyler yapıyor. Hamileyim ve bunları kafama çok takıyorum , neden böyle yapıyorlar neden bu kadar ilgisizler , hala benim gidip onla ilgilenmemi bekliyor. Çok yoruldum , bebek doğunca nasıl olacak , neler gelecek başıma düşünemiyorum. Allahtan eşim o kadar takmıyor bunları ama asla haklının yanında olamıyor.
Ne yapacağım bilmiyorum. Anlatsam daha bitmez..
İki kızından bulmasını umarak böyle bir hayat geçmez ki. Hem bunun konu sahibine ne faydası var?
Konu sahibi, en kısa zamanda durumu eşinle paylaşıp rahatsızlığını dile getir. Gerekirse görüşme. Kendini düşünmüyorsan bile bebeğini düşünmelisin.
Kaynanam psikolojimi alt üst etti. 3 senelik evliyim ve hamileliğimin son günlerini geçiriyorum.
3 senedir hep arkamdan eşimi doldurmaya çalışıyor. bunu fark ettiğimde çok üzülmüştüm , çünkü yüzüme öyle gülüyorki.
Hamileliğim boyunca ne kaynanam nede 2 görümcem (2side bekar ve ve 29- 23 yaşlarındalar) bir şeye ihtiyacım varmı diye sormadılar. kaynanam kızım olacağını öğrendiğinden beri morali bozuk zaten. her doktora gidip gelmemde ilk sorusu kız mı oluyor.
Psikolojik baskısı çok fazla evlerimiz çok yakın. beni iş yaparken görünce eve kaçıyor. Fakat ben bir yere gidersem hemen eşimi arıyor nereye gidiyor ? haberin var mı? O kadar yoruldum ki bu ikiyüzlülükten , eşime çok duygu sömürüsü yapıyor, biz tartışınca keyfi yerine geliyor. çok garip şeyler yapıyor. Hamileyim ve bunları kafama çok takıyorum , neden böyle yapıyorlar neden bu kadar ilgisizler , hala benim gidip onla ilgilenmemi bekliyor. Çok yoruldum , bebek doğunca nasıl olacak , neler gelecek başıma düşünemiyorum. Allahtan eşim o kadar takmıyor bunları ama asla haklının yanında olamıyor.
seni çok iyi anlıyorum.bizim aramızda 17 saat var ama beni rahatsız edecek bir şeyler buluyorlar...aramadığım sormadığım halde...
bende çok güler yüzlüydüm daha doğrusu saftım.kötü niyetleri yoktur diyordum ama hamileliğimin son günleri gelip beni çıldırtınca sakin sakin her lafımı söyledim en azından içimde kalmıyor artık. eşimde gözleri ile görünce bana inanmaya başladı şükür.
canım kardeşim sana tavsiyem ne kadar zor da olsa stresten uzak durmaya çalış Allaha havale et hepsini o en iyisini bilir.ama sessiz kalma artık.
o dönemde ve hamileliğimde yaşadığım stres yüzünden 3 ay çektim kızımdan. huzursuz gazlı hep ağlayan bir bebeğim var...(şimdi sakinledi) ve yaşın kaç bilmiyorum ama sana abla tavsiyesi onlar yüzünden eşinle kavga etme sen kaybedersin malesef...onlarda sizin kavgalarınızdan mutlu olurlar olan yine sana olsun...
Siz ordan taşınamayacağınıza göre bu kadının da huyu değişmeyeceğinden takmamayı öğreneceksin eşinle sorunun yok belli ki seni seviyor ama anasına da ne desin boşver beklenti içinde olma temizlikmiş filan yalnızsın gibi düşün ona yardıma zaten gitme eşine derse iki kız kardeşin var ben gebeyim kendi evimim işini zor yapıyorum de yatak yapacak mısım onu alcak mısın bu muhabbetlere girme alcaksa kendi alsım almazsa sen alursın çocuğuna bırak
O zaman kendi hakkini kendi savunacaksin. Boyle aglanmiyacaksin napicam ben diye.
Kızlar hamilelikte var tabi çok hassasım ben ilgi beklerken , üstüne niye gelmiyorsun diye surat yapıyor bana.
Evlerimiz çok yakın , 50 mt var aramızda ve kendi evimiz, eşim hayatta taşınmaz.
Ben cevap vermedikçe üstüme geliyor. Ne yapsam , nasıl yapsam bilmiyorum.
Bebeğime yatak yapacakmısın diye sordum, bana çeyizinde niye getirmedin dedi. Çok tuhaf bir kadın ama benim yanımda böyle
eşimin yanında hep duygu sömürüsü yapıyor. Eşimle paylaşsam da annem öyle şey yapmaz diyor.
En kötüsü de paylaşabileceğim kimsem yok hep içime atıyorum. Anneme anlatıp önü üzmek istemiyorum.
Tek isteğim eşimin adaletli olması , annesini kırmadan beni savunması, haklıdan yana olması.
Görümcelerim çoook fena , buraya gelince yerlerinden kalkmazlar, anneleri boşverin yapsın diyor kızlarına benim için... Nasıl insanların eline düştüm bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?