bela mi?Korkularinizin olmasi normal. Ben de cocuk cocuk diye ölüp biten birisi degildim,ben de endiseliydim hamileyken. Lohusayken aldatildim mi bilmiyorum,yakalamadimama evet ozgur olamadim,esimle ozelim diye bir sey de kalmadi. Bir insan getiriyorsunuz dunyaya,illa ki sizden eksilenler olacak.
Bu arada ben su anda hamile gorunce uzuluyorum ayy yazik diyekendisini nasil bir bela bekliyor bilmiyor gariban diyorum hatta. Allah kolaylik versin,cocuk sizin cocugunuz elbette dogunca seversiniz ama tum hayatinizin cocuktan ibaret olmasina izin vermeyin. Calisiyorsaniz deli gibi para biriktirin mutlaka. Gezebildiginiz kadar da gezin. Kolayliklar diliyorum
Bela olan cocuk degil ki,annenin yasamasi muhtemel olan seylerbela mi?
ben de çocuk diye deliren biri değilim ama bela çok ağır değil mi?
Daha çok başındasın. Hareketlerini içinde hissettikçe çok seveceksin. 4 ay önce doğum yaptım 27 kilo aldım hamileliğimde 103 girdim doğuma boyum 173. Hamileliğin son dönemleri bunalımdı. Ama kızım doğdu dünya benim oldubikaç gun once hamile oldugumu öğrendim ve cok korkuyorum. artık özgür olamayacak mıyım, artık esimle özel hayatım olmayacak mı, doğumdan sonra artık beğenilmeyecek miyim, lohusayken aldatılır mıyım.. bin türlü soru var kafamda hamilelikten çok boyle şeyleri düşünüyorum. hamile olmadan önce cocugu olanlara bakıp üzülürdüm bu kafamdaki sorulardan dolayı ve benim de basıma geldi. beklediğim bi durum değildi. zamanla kabullenilir mi, dedikleri gibi doğunca aşırı sever miyim gözüm bişey görmez mi bu doğru mu? deneyimlernizi ve kabullenme sürecinizi paylaşırsanız çok sevinirim
bikaç gun once hamile oldugumu öğrendim ve cok korkuyorum. artık özgür olamayacak mıyım, artık esimle özel hayatım olmayacak mı, doğumdan sonra artık beğenilmeyecek miyim, lohusayken aldatılır mıyım.. bin türlü soru var kafamda hamilelikten çok boyle şeyleri düşünüyorum. hamile olmadan önce cocugu olanlara bakıp üzülürdüm bu kafamdaki sorulardan dolayı ve benim de basıma geldi. beklediğim bi durum değildi. zamanla kabullenilir mi, dedikleri gibi doğunca aşırı sever miyim gözüm bişey görmez mi bu doğru mu? deneyimlernizi ve kabullenme sürecinizi paylaşırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?