- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Şu triplere de hastayım. Allah hak edene veriyo bebek desem beddualar havada uçuşur, acınız var hassassınız ya çünkü. Ama şurda dertli hamile kadına sizin gibiler de anne olcak işte demekten hiç hicap duymuyosunuz pes.Yahu ben ve benim gibi bir dünya kadın var anne olmak için yıllarca her yolu deneyen, ama buna ramen olamayan. Allah'a her gün dua edip nolur benim de bir bebeğim olsun diyerek ağlayan bir de sizin gibileri var aman yok istemiyorum gezmemden,tozmamdan geri kalıcam
Aman özgürlüğüm kısıtlanacak rahat edemem diye istemeyen...Ne diyim hayat acımasız ve adaletsiz işte.
Siz de kendinize gelin haddinizi bilinŞu triplere de hastayım. Allah hak edene veriyo bebek desem beddualar havada uçuşur, acınız var hassassınız ya çünkü. Ama şurda dertli hamile kadına sizin gibiler de anne olcak işte demekten hiç hicap duymuyosunuz pes.
Hayat acımasız ve adaletsiz ama size tam da hak ettiğiniz gibi davranıyor bence. Kalbinizi temizleyin.
Yarın sabah aşılama için hastaneye gidicem. 15 gündür her akşam iğne oluyorum. Dün olduğum iğneden dolayı kramplarım oldu bütün gün. 14 gün sonra test yapılacak. Hamile olabilmek için o kadar çok dua ediyorum ki. Allahın bi lütfu kesinlikle. Korkularınız bana o kadar yabancı ki. Çocuğu olanlara bakıp üzülmek nedir ayrıca ? Ben çocuğu olanlara bakıp ne kadar şanslı olduklarını düşünüyorum...bikaç gun once hamile oldugumu öğrendim ve cok korkuyorum. artık özgür olamayacak mıyım, artık esimle özel hayatım olmayacak mı, doğumdan sonra artık beğenilmeyecek miyim, lohusayken aldatılır mıyım.. bin türlü soru var kafamda hamilelikten çok boyle şeyleri düşünüyorum. hamile olmadan önce cocugu olanlara bakıp üzülürdüm bu kafamdaki sorulardan dolayı ve benim de basıma geldi. beklediğim bi durum değildi. zamanla kabullenilir mi, dedikleri gibi doğunca aşırı sever miyim gözüm bişey görmez mi bu doğru mu? deneyimlernizi ve kabullenme sürecinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Hepsi normal ama "lohusayken aldatılma" endişesi kaygılandırıcı. Belki bunu eşinle paylaşabilirsin. Ancak onun vereceği güven seni rahatlatabilir. Onun dışında planlı olmasına rağmen ben de ilk öğrendiğimde özgürlüğümün kısıtlanacağı, kilo alacağım ve sigarayı bırakacağım konusunda çok gergindim. Hepsini atlattım ama kilo konusu hala korkulu rüyam...bikaç gun once hamile oldugumu öğrendim ve cok korkuyorum. artık özgür olamayacak mıyım, artık esimle özel hayatım olmayacak mı, doğumdan sonra artık beğenilmeyecek miyim, lohusayken aldatılır mıyım.. bin türlü soru var kafamda hamilelikten çok boyle şeyleri düşünüyorum. hamile olmadan önce cocugu olanlara bakıp üzülürdüm bu kafamdaki sorulardan dolayı ve benim de basıma geldi. beklediğim bi durum değildi. zamanla kabullenilir mi, dedikleri gibi doğunca aşırı sever miyim gözüm bişey görmez mi bu doğru mu? deneyimlernizi ve kabullenme sürecinizi paylaşırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?