- 15 Nisan 2017
- 500
- 512
- 18
- Konu Sahibi bynpikolata
-
Hamileliğin dertlisi ile duygularınızı birkaç kat fazla yaşamanız normal. Eşiniz işe başladığında iş yerinde bir dolanırsınız olur biter. Canınızı sıkmayın, kocanıza odaklanmayın anne bebek kursları var belediyenin hastanelerin ücretsiz onlara gidin kafayı dağıtın
Konu sahibi kusura bakmasın seni hatırlamışken sorayım ; iyi misin , eşinle aran düzeldi miDeğil,saklaması demek ileriye gidecek demek. Bir de şunu anlamadım niye flash belleğe atar bir insan sizi üzmek istemem lakin eşiniz kadini önemsiyor gibi ya da mesajlamada lojman hakkında bilgi vardı oy bilemedim üzülmeyin bi adam için.
Değil,saklaması demek ileriye gidecek demek. Bir de şunu anlamadım niye flash belleğe atar bir insan sizi üzmek istemem lakin eşiniz kadini önemsiyor gibi ya da mesajlamada lojman hakkında bilgi vardı oy bilemedim üzülmeyin bi adam için.
Konu sahibi konuşmalarda bişey yoksa üzülme bu kadar
Muhtemelen kıskançlığınızdan tepkinizden çekindi
Neden kaydetmiş sordunuz mu
Çok mu sıkboğaz ettiniz siz bu adamıSordum. Kem küm...
Iste ben bu msjlasmanın bu kadar olmadığını anlarsam bir sekilde.
Bana açıp oradan göstermek icin msjlasmanın devamını oraya atmış.
Mantıklı mı ?
Ya artık dolmuşçu bile cebini veriyor
Ne var bunda
Tatildeyim az önce dolmuş durağından dolmuşçunun nosunu aldım arayacağım sabah
Lojman ile ilgili de görevli memurun telini çok rahat isterim yani
Sabit hatların açılmaması bu ülkede ilginç bir durum değildir ki
Devlet dairesindeki memurlar da iş için arayınca sabit hattan ulaşmayabilirsiniz der ceplerini verirler
Ülkenin öteki ucundaki adamlar benimle flört etmek için mi numaralarını veriyor yani
Sakin olun sağlıkla kucağınıza alın
Çok mu sıkboğaz ettiniz siz bu adamı
Aynı yerde çalışıyorlar. Birebir konusacak ilsetisime gececek durumda iken neden telefon numarası alinir ki bu işleri konusmak icin ? Orada mantıksızlık var. Yoksa tabiki bende ihtiyac dahilinde telefonumu verebilirim birilerine oda verebilir.
Yani durum eger normal olsaydı sizce saklanacak birsey olurmuydu? Msjlar silinir miydi ? Burada konu saptıyor bende
Teşekkürler
Oo düzeldi yine bozuldu çok geç kalmissin ben hızlı kadınımKonu sahibi kusura bakmasın seni hatırlamışken sorayım ; iyi misin , eşinle aran düzeldi mi
Şimdilik öfkeyle karar verme gözlemle inşallah düşündüğün gibi değildir.Evet bende o.sekilde düşündüm yani normal bir msjllaşmayı heleki is icinse neden silsin neden flaş bellege atsın bir insan?
Demekki sağlamasını gerektiren birsey var. Ve dedigin gibi neden flaş bellege atar hangi mantıkla??
Abuk subuk bahaneler söylüyor. Konusamiyor belkide o msjlasma o kadar bile degil devamı var.
Nasıl güvene bilirim ben artık bu adama? Msjlasmada bilgi felan yok tesekkur msji lojman hakinda olurmu olmaz mi konusmalari ne yaptım ki felan yani kısaca flörtüz msjlasma başlangıcı....
Gizlediği şeylerin altından ne çıktıBilmem etmedim aslında o kisilikte biri de degilim. Ama kendisi benden sürekli biseyler gizleyerek surekli yalanlar soyleyerek olan güvenimi 0 a indirdi
Yine düzelir o zamanOo düzeldi yine bozuldu çok geç kalmissin ben hızlı kadınım
Vallahi ben kocamin bir kadinla mesajlasmasini kabul etmiyorum. Ne sebeple olursa olsun. Numarasini aldi tamam. Mecburiyse yapicak bir sey yok. Cok acil bir durum konusulucaksa arar. Mesajlasio bunlari yedeklemek ne oluyor. Yanlis yapmiyorsa saklama geregide duymazdi zaten. He bosanma sebebi midir bu? Bilemiyorum. Kucuk seyler artik buyumus ve sabir tukenmisse olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?