- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi bynpikolata
-
Tamam bak iyiyken sor bu sefer üzme beni : (Yine düzelir o zaman
İnşallah iyi zamanınızda yine sorarım :)
Zamanlamam harikadırTamam bak iyiyken sor bu sefer üzme beni : (
IstAma işte siz bu mesajlaşmayı dert edeceğiniz için silinmiş
Doğudan Batı'ya geldi bir de eşi hamile yeni sivil memurlar asılır muhabbetini ben bile biliyorum
Siz gerilirsiniz diye silmiş bence de delil olarak da flash a atmış yoksa saklayınca eşine ne geçecek ki o mesajları
Gizlediği şeylerin altından ne çıktı
Aldatıldınız mı daha önce
Mesajlaşmada birşey yoksa büyütmeyin ama hoşunuza gitmediğini de söyleyin
Flash bellege konusma atmak ve bununla ilgili aciklamasi cok sacma. Acikcasi ben hamilelik duygusalligi ile abarttiginizi dusunmuyorum. Acikcasi lojman ile ilgili bir kisiyse numara almasini vs garipsemem fakat konusmalarin tamami lojmanla mi ilgili?
Doğudan gelen eşi hamile sivil memur asılır muhabbeti nedirAma işte siz bu mesajlaşmayı dert edeceğiniz için silinmiş
Doğudan Batı'ya geldi bir de eşi hamile yeni sivil memurlar asılır muhabbetini ben bile biliyorum
Siz gerilirsiniz diye silmiş bence de delil olarak da flash a atmış yoksa saklayınca eşine ne geçecek ki o mesajları
Ist
Aldatılmadım. En azından ben bilmiyorum oyle bisey varsada.
Gizledigi seylerin altında hep bu tarz seyler cikti. Mesela erkek arkadaism ile oturuyoruz deyip. 2 de kiz varmis yanlarinda nişanlı iken gibi gibi bircok sey sakladı yalan söyledi
Tatliyim şimdi Allah için boyu poşu devrilesice kıymet mı bilir. Konu sahibi bana da az bı yer acar misin ben de dertliyim de yeni konu acmayayim senin konudan yuruyum gitsin.Zamanlamam harikadır
Senin gibi tatlı bi kadına uzun süre dayanamaz o herif üzülme sen
Doğudan gelen eşi hamile sivil memur asılır muhabbeti nedir
Ben ilk kez duyuyorum ( memur değiliz )
Hadi silmis tamam da niye flasha atmis peki???
Hımmm üniformalı merakı yaniYeni gelen, özellikle rütbelilere sivil memur kızların yakınlaştığını dair çirkin dedikodular
Benim de askeriye ile ilgim yok ama ben duydum
Ama neden yalan söyledi
Eşim gece eve gelince X Y Z ile oturup iki bira içtik der yani kızları saklamaz zira çemkirmeyeceğimi bilir öbür arkadaş ise eşini o ortamda arar biz c ile oturuyoruz damdan ın da haberi var der
Sizden ve o arkadaşın eşindenndden gizleniyor da bana söyleniyor bence bunu biraz düşünmek lazım
Ada'm sırf üzülmeyin gerilmeyin diye söylemiyor sonra da yalancı oluyor
Guvensizlik cok kotu fakat konusmalar lojmanla alakali onemli seylerse unutmamak icin flasha atmis olabilir. Bu durumda olayi buyutmenize gerek de olmayabilir. Ama kaydedilen konusma siradan geyik muhabbeti veya onemli bilgiler barindirmiyorsa endiseli olmakta haklisiniz. Fakat her iki durumda da hamile hamile bu stresi hem kendinize hem de bebeginize yasatmaya degmez.Gözüken kısmı öyle evet. Ama ya devamı da varsa. Flasta gorduklerimde bisey yoktu. Ama ya o msjlasmanin devami da varsa. Nasıl sineye cekecegim ben bilmiyorum. Biseyde yapamıyorum bu halde
Iyi aksamlar.
Konuyu nasıl anlatacağım bilmiyorum. Esimle ilgili problemlerim var.
Esim evlendigimiz gunden beri bana cesitli yalanlar söylüyor. Bunları tabiki ben cok sonra farkediyorum.
Evlenmeden once kendisine şöyle dedim.
Hata yapabilirsin bunu kabul edebilirim dürüst olduğun takdirde dedim. Ama sakın yalan soyleme dedim ki zaten. Onun bu tarz biri oldugunu bilsem asla evlenmedim.
Esim askeri personel. 2 yil dogudaydi simdi batiya tayin olduk. O yeni tayin yerine gitti ev felan islerini halletmek icin ve orada askeride calisan sivil memur bir kadinla telefonlarini alip vermisler SOZDE lojman icin felan....
Neyse ben bunu tuhaf buldum 3 gunde telefon alis verisini ve sonucta sabit hat var oradan da ilsetisime gecilebilri. Neyse kem küm bir ton sey söyledi inandırıcı bulmadım ayrıca icimi gıcıklayan birsey oldu.
Sonra kadınla is icin msjlasmislar.
Sonra bir sekilde ogrendim ki o msjlasmanın devami var ve eşim o msjlari silmis. Sonra o silinen kısmıda flaş bellege atmis. Okudum msjlasmada birsey yok ama silmis benden saklamis bana yalan soyledi bu kadar msjlasma diye.
Hamileyim 6 aylık ve kendimi cok yanliz hissediyorum.
Ablamlara bahsettim ne var bunda felan dediler.
Abartma nsjlasmada bisey yok senden korktugu icin yapmistir dediler.
Daha da yıkıldım. Gercekten bende mi problem var.
Esimden bosanmak istiyorum. Yuzunu sesini duymak,görmek istemiyorum.
Guvenim hic kalmadı. Güvenmediğim biriyle ne yapacağım bilmiyorum. Ablamlarin bu sekilde tapki vermeleri kendimi daha da kotu hissetmeme sebep oldu. Kendimi cok yanlız hissediyorum. Kimsem yok sanki. Sizcede abartıyor muyum ? Msjlasmada abzurt bir sey görmedim diye bir adamin msjlasmasini saklaması affedilir birsey mi? Ki bircok birikmislik var.
Madem devaminda bisey yoktu silmeseymis canim dursaymis oda orda. Bence aciklama mantiksiz ama insan hamileyken coookk daha duygusal oluyor. Sana tavsiyem fevri davranma kendi iyiligin icin sakin kalmaya calis bak bakalim ne yapacakBi anlasam. Mantıklı bir aciklama yok.
Olaki ben msjlasmanın devamının var olduğunu anlarsam bi sekilde.
Flastan açıp gosterecekmis devamı bu diye.
Ki bi insan neden siler msjlari birsey yoksa?
Manyaksin yaTatliyim şimdi Allah için boyu poşu devrilesice kıymet mı bilir. Konu sahibi bana da az bı yer acar misin ben de dertliyim de yeni konu acmayayim senin konudan yuruyum gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?