- 13 Kasım 2015
- 1.149
- 787
- 73
- 38
- Konu Sahibi muzeyyenmf
görümceniz inşallah bundan sonra okadar kalmaz ne kadar düşüncesiz insanlar var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla akşam konuşucam canım bilemiyorum görcezBilmediğim bi kayınım ve eltim mi var acaba dedim :) ay bu benim görümcemin kopyası.. çıkın o evden kurtarın kendinizi.. çekilcek çile değil.. bebeğinize de size de yazık vallahi.. eşiniz ne der acaba bu duruma?
Bişey değilSağol canım
Bu çok iyiymiş bi deniyelim bakalımBişey değil
Bu arada aklıma gelmişken hal ve davranışlarınız daha sempatik olsun öfkeli ama şirin
Hatta akşam eşin gelince hafiften sinirli ve şımarık bir şekilde "Aşkım madem ablanlar burada kalıyor çocuklarla malum bende de migren var buna kafa diyorlar arı kovanı değil nihayetinde bide hamilelik hormonları bastırınca istemeden huzura ihtiyacım oluyor. Ablanlar burda kalsın biz gidip onların evinde kalalım.Onlar anneleriyle hasret gidersinler bende migren krizine girmeden sinirlenmeden üzülmeden bebeğimizi huzurlu bir ortamda karnımda büyümesini sağlayım" dersin
Yani bul bir yolunu ama şikayet ederek değil hamile mağrur mazlum üzgün bir kadın olarak anlat durumu![]()
2+1 ev gayet de yeter salon yapmayıverin mesela.Açıkçası ben gider 1+1 evde otururum ama kv ile beraber oturmam.Kendi evim canım. Eşim evlenmeden önce yaptı bu evi. Ne istediysem de yaptı. Ama düğüne yakın kv evi ile ilgili sıkıntılar çıktı. Kendileri köydeydi daha doğrusu mahalle ama biraz şehir dışında. Zamanında kardeşinden almış kp bu evi ama geçen yıl kamu arazisi olduğu anlaşıldı falan bi suru şey çıktı. Bende isteyerek kabul ettim. Eşimin annesi benimde annem dedim. Kp vefat etti zaten kadın tek. Biz şuan birikim yapıyoruz çünkü evimiz 2+1 ileride bize yetmicek e çocukta var. Ayrı ev alıcaz inşallah. Görümcem annemi görmek için geliyor ama bi geliyor hiç gitmiyor durum boyle
Ahh resmen içimi benim yerime sen dökmüşsün bugün dertleşme yerim oldu burası bende kv ile zorla oturtuluyorum benim de yeni bebeğim oldu her imkanımız olduğu halde eşim evi ayırmıyor bende bir görümce var çok şükür evine yatmaya gidiyor sadece şimdi bazıları annesine geliyor normal diyecek ama onun bebeği benimkinden beş ay büyük bütün hamileliği boyunca annesinde yattı bende hamileyim bu arada aman rahatsız aman bişey olur beni kimse düşünmedi kalabalık misafir hiç bitmez benim karnımdaki can değilmiş gibi hizmetçi gibi herşeyi yaptım bir de herşeye karılır elinden bir iş gelmez bit yumurta kırmayı zor bilir ama her konuşa bir fikri de vardır tabi neyse benim de bebeğim oldu o bu sefer bebeğiyle bizde ben yine kızımı ağlata ağlata millete yemek hazırla yesin içsinler aman onun kızı yaramaz yoruluyor dinlensin lafa bak benim ezilmemdeki tek sebebi eşim o kadar sevdiğim Ada'ma resmen bakamıyorum artık herşeye zorladı tehditle küfürle ama artık bitti evi ayırmazsa kızımı da alıp gidicem burdan herkes de rahat eder artık ohh be içim rahatladı psikolojim bozuldu benim biraz uzun oldu küsura bakmayınKızlar nolur bana yardım edin ve bi akıl verin. Kv ile birlikte oturuyorum. Aslında anlaşıyoruz bir sıkıntımız yok. Görümcemler bütün yazı bizde geçirdi okullar tatill diye evine gitsede bir haftada geri geliyor. Ben migren hastasıyım ve görümcemin üç çocuğu var ama sanki çocuk değil canavar. Evde sürekli bağırış çağırış. Çok migren atağı yaşadım bu yüzden ama hep sustum. Şimdi hamileyim. Bu sabah eşimi işe gönderdim ve geri yattım saat erken diye. Yataktan sıçrayarak uyandım inanın. Tv nin sesi sonda evde kıyamet kopuyor sanki. sten baş ağrısıyla uyandım. Ya insan demezmi bu kız hamile çocukları Bi susturayım diye. Neyse hiçbişi demedim sustum ama başımın ağrısından ayakta duramıyorum. Yine kendi odama kaçtım. Çünkü içerde kalabalığa tahammül etmek daha zor ve bianda kendimi kaybettim. Bütün odam darmadağın. Yatağım eşyalarım herşeyi fırlattım. Herkese bağırıp çağırdım. Kendime engel olamadım. Nasıl oldu bende bilmiyorum. Ağlamaktan içim çıktı. Ellerim hala titriyor ve hala içimde sinir patlamaları yaşıyorum. Kendimi odama kitledim. Geldiler kapıyı aç falan ama dinlemedim bağırdım çağırdım. Ya fazla mı tepki verdim bilmiyorum. Ams elimde eğildi o anda hiçbişi umrumda olmadı. Kızlar uzun oldu biraz kusura bakmayın
Allah kolaylık versin inşallah...Ahh resmen içimi benim yerime sen dökmüşsün bugün dertleşme yerim oldu burası bende kv ile zorla oturtuluyorum benim de yeni bebeğim oldu her imkanımız olduğu halde eşim evi ayırmıyor bende bir görümce var çok şükür evine yatmaya gidiyor sadece şimdi bazıları annesine geliyor normal diyecek ama onun bebeği benimkinden beş ay büyük bütün hamileliği boyunca annesinde yattı bende hamileyim bu arada aman rahatsız aman bişey olur beni kimse düşünmedi kalabalık misafir hiç bitmez benim karnımdaki can değilmiş gibi hizmetçi gibi herşeyi yaptım bir de herşeye karılır elinden bir iş gelmez bit yumurta kırmayı zor bilir ama her konuşa bir fikri de vardır tabi neyse benim de bebeğim oldu o bu sefer bebeğiyle bizde ben yine kızımı ağlata ağlata millete yemek hazırla yesin içsinler aman onun kızı yaramaz yoruluyor dinlensin lafa bak benim ezilmemdeki tek sebebi eşim o kadar sevdiğim Ada'ma resmen bakamıyorum artık herşeye zorladı tehditle küfürle ama artık bitti evi ayırmazsa kızımı da alıp gidicem burdan herkes de rahat eder artık ohh be içim rahatladı psikolojim bozuldu benim biraz uzun oldu küsura bakmayın
Ben annemde hiç kalamadım ki yurtdışındayım birde ahh evi ayırsa inat etti ayırmıyor ben burda mutluyum kapı orda gidersen diyor ne dersin bu Ada'ma ah ben bir yerim ağrıyor desem hemen bir ton laf seni en iyi ben anlarım inşallah herşey geçer de artık güzel olur de diyimAllah kolaylık versin inşallah...
Daha önceleri kv,börülce (görümce),tilki (elti) ile sorun yaşayanları hiç anlamıyor abarttıklarını düşünüyordum.İnsan başına gelmeyince dank etmiyor malesef
Vallahi 2 sene oldu evleneli bizimkiler yavaş yavaş yüzlerini göstermeye başladılar nihayet.
KP, kv kendi kızlarına gelince "aman kızım 1 ay daha kal bizim yanımızda"bize gelince"çok kalma haaa annengilde"...
Vallahi abartmıyorum o kadar çok haksızlığa maruz kaldım ki.
Sonunda olan yine bana ve eşime (başının etini yedim haklı olarak) oldu.
Hamileyim ama sağolsunlar bi nazlanamadım ay oran ağrıyor buram ağrıyor diyemedim.Onlarda çok tınmadı zaten.O yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Ayrı eve çıkma imkanınız varsa çıkın zira çekilecek dert değil bunların kahrı!!!!
Gerçekten böyle insanları anlamıyorum. Gelin görümce arasında bi sorun oldu diye, bi yuvayi dagitma hakkını nasıl buluyor bu insanlar. İki insan sevmis evlenmis siz nasıl babasının evine yolluyosunuz ?tipik gorumce atari,gorumce oldugun nasilda belli.sen kim oluyosunda gelini babasinin evine gonderiyosum.senin gibi gprumceler yuzunden aile zedeleniyor.cok biliyosa senin gibi gorumceler alsin anasini babasini yanina baksin.
hem sen babanin evini hala kendi evin gibi goruyosan o da gorur gider babasinin evine ne var yani kocasi sunepeyse.
insallah benim gorumcelerde dahil senin gibilerde kaynanayla yasamak zorunda kalir.bi tek sizin anneniz melek zaten demi...kendinize gelince cekemezsiniz kaynana derdi