- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
- Konu Sahibi muzeyyenmf
Kızlar nolur bana yardım edin ve bi akıl verin. Kv ile birlikte oturuyorum. Aslında anlaşıyoruz bir sıkıntımız yok. Görümcemler bütün yazı bizde geçirdi okullar tatill diye evine gitsede bir haftada geri geliyor. Ben migren hastasıyım ve görümcemin üç çocuğu var ama sanki çocuk değil canavar. Evde sürekli bağırış çağırış. Çok migren atağı yaşadım bu yüzden ama hep sustum. Şimdi hamileyim. Bu sabah eşimi işe gönderdim ve geri yattım saat erken diye. Yataktan sıçrayarak uyandım inanın. Tv nin sesi sonda evde kıyamet kopuyor sanki. sten baş ağrısıyla uyandım. Ya insan demezmi bu kız hamile çocukları Bi susturayım diye. Neyse hiçbişi demedim sustum ama başımın ağrısından ayakta duramıyorum. Yine kendi odama kaçtım. Çünkü içerde kalabalığa tahammül etmek daha zor ve bianda kendimi kaybettim. Bütün odam darmadağın. Yatağım eşyalarım herşeyi fırlattım. Herkese bağırıp çağırdım. Kendime engel olamadım. Nasıl oldu bende bilmiyorum. Ağlamaktan içim çıktı. Ellerim hala titriyor ve hala içimde sinir patlamaları yaşıyorum. Kendimi odama kitledim. Geldiler kapıyı aç falan ama dinlemedim bağırdım çağırdım. Ya fazla mı tepki verdim bilmiyorum. Ams elimde eğildi o anda hiçbişi umrumda olmadı. Kızlar uzun oldu biraz kusura bakmayın