Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 hafta 4gunluk hamile oldugumu ogrendim dun ama kan testlerimde tsh 15 cikti korkuyorum bebege zarari olucak diye hic bu kadar yukselmemisti yardim(((
Doktor ne dedi. Tiroit ilacı başlar hemen sana merak etme ilacını alırsan dengeler hemen geçer. Gebelikte çıkıyor. Ben 25 mg la başladım 75 e kadar çıktım. Doğumdan sonra hiç kalmadı
Doktor Levotrion 150 mcg verdi kullaniyorum ama bi sikinti olur mu diyede icim icimi yiyor bi onceki hamileligimde boyle olmamisti 2hafta oncede 55e yukselmisti ama hamile oldugumu bilmiyordum
Tiroid yaygin bir hastalik. Gebeliklerde olabiliyor. İlacla duzene girer. İlacin bebege zarari yok. Kullanmazsaniz zarari var. İlaci yemeklerden once ayni sabah ac karnina alin ayni saatte almaya ozen gosterin.