- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Geri cekilme korunma yontemi degildir. Aklinizda olsun bir dahakine.
Klasik korunurken oldu cularin favori yontemidir de ondan dedim :)Geri çekilmeyle korunuyorum mu demiş konu sahibi?
Bebek bereketiyle gelir derler..Üç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
Siz ne istiyorsunuz asıl?eşim aldırmaktan yana
Tam yeni bir ise girmişken ve ise ihtiyacımız varken şimdi nasıl yaparım ki bir hakkım var mı duysalar çıkarırlar beni daha bi hafta oldu gireliBebek rizkıyla gelir derler Allah'ım bir bildiği varkı korunmanızı rağmen olmuş
Doktor kurtajdan dolayı mı demişkurtaj tehlikeli bir işlembenim gorumceme bebeğin kalbi durduğu için kurtaj yapıldı ve o günden bu güne rahim ince kaldı ve bebeği olmuyor.tup bebekte embriyo gelişiyor ama eahme rytubamatacak derecede incelmiş.sebep kurtaj olması.bunu da göz önünde bulundurun
Nasıl yani hemn atıyor muAldirmayin sakin. Kalbi bile atiyordur...
Üç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
Maddi olarak hazır miydiniz peki?ben de korunurken sürpriz hamile kaldım
hiç hazır değildim, değildik
ilk bir-iki gün çok ağladım
şimdi, oğlumu gördükçe, ağladığım o iki gün için deli gibi pişman oluyorum
kendime sadece ağladığım için bile çok kızıyorum
bu çocuk için nasıl ağladın diyorum
gerçekten çok pişmanım, şunları yazarken bile ağlayacak gibi oluyorum
ve şimdi geri dönüp hayatıma bakınca
Allah onu hayırlı olduğu için bize vermiş
hayatımızı öyle olumlu yönde değiştirdi ki anlatamam
Allah size, korunduğunuz halde bir bebek veriyorsa bir sebebi vardır bence
bir de bu açıdan düşünün isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?