- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Tam yeni bir ise girmişken ve ise ihtiyacımız varken şimdi nasıl yaparım ki bir hakkım var mı duysalar çıkarırlar beni daha bi hafta oldu gireli
Ben kizimin kalp atidini adet gecikmesinden 10 gün sonra duymustum.Nasıl yani hemn atıyor mu
ben istiyorum ama maddi yönünu düşününce olmaz diyorum dağılırızSiz ne istiyorsunuz asıl?
Ama ben bir hafta oldu gireliBu yasak değil mi? Daha geçen gün bir haber vardı kadın hamile diye işten çıkarılmış, kadın dava açmıştı ve kazandı.
Kurtajdan sonra rahim incelmesi ve rahimde yapisiklik cok sık oluyormus .Doktor kurtajdan dolayı mı demiş
Ciddi misin ben de sanki öyle şey hissediyorum gibiBen kizimin kalp atidini adet gecikmesinden 10 gün sonra duymustum.
Üç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
Ciddi misin ben de sanki öyle şey hissediyorum gibi
Kalp atışını siz hissedemezsiniz :))) küçücük onun kalbı pit pit atıyordur tabiki:)Ciddi misin ben de sanki öyle şey hissediyorum gibi
Borcunuz çok mu eğer doğurmak istersen çok mu zorlanırsınız,bence iyi düşünüp ona göre karar verin,istersen önce bir doktora git kaç haftalıkmış onu öğrenin.Maddi olarak hazır miydiniz peki?
Maddi olarak hazır miydiniz peki?
Tahmin yürütmüşsünüz ama kesin bir sonuca varmışsınız. Belki konu sahibi hapla, spiralle, kondom ya da iğneyle korunuyordur.Klasik korunurken oldu cularin favori yontemidir de ondan dedim :)
Kalp atışı 4-6 hafta içerisinde başlar.Nasıl yani hemn atıyor mu
İş yeri hamilesiniz diye çıkaramaz, ama 2 ay deneme süresi var. Başka bir sebep öne sürerek çıkabilirler, hamile olduğunuzu öğrenince.
Etik değil belki ama deneme süresi geçtikten sonra söylerdim hamile olduğumu, ben olsam.
Eğer doğurmaya karar verirseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?