- 28 Haziran 2015
- 1.908
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Özgüveninize ve umursamazlığınıza hayran kaldımBen 6 yıl önce hamile kalsaydım aldırırdım.Bu dünyaya çocuk getireceksem ona bazı iyi hayat Şartları sunmam gerkecek hayat öyle dizilerdeki gibi sözlerdeki gibi değil maalesef.Çocuğum herşeyden eksik kalacak ben üzüleceğim o üzülecek hayat zor.İmkanlarımı iyileştirmeyene kadar yapmadım çocuk.Çalıştım evimi arabamı aldım kenara okul masraflarını koyduktan sonra düşünürüm.Sırf anne baba olmak için borçla harçla dünyaya çocuk getirmek bencillik.
Arabası olan herkesin durumu iyi değil ki. Ne kadar gelirleri varsa giderleri de vardır. Belki eşi parasızlığa gelemeyen sıkıntıya düşünce değişen saldırgan olan bir insandır o yüzden korkuyordur. Diyorum ya bilemeyiz hayatını. İçindeki canı öldürmeyi istemek öyle kolay değil.Eşi 3200 tl maaş alıyormuş. Kiradalar ancak arabaları da var.
Rabbim bu bebegi size korunarak dahi verdiyse bi bildigi vardir eminim. Sizin icin belkide hayirli olan budur. Ve ben inaniyorumki bebek rizkiyla gelir ve ilk bebeginiz ona kiymayin o daha minicik ve kalbi eminim atiyordurÜç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
Üç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
Onu şimdi hissetmesin ultrason da duyulurCiddi misin ben de sanki öyle şey hissediyorum gibi
Son adet tarihini söyle 7 haftadan büyükse kalp atışı artık kesin varAslında çok katı değil manevi yönünüde düşünüyor. Bende aldırmayalım diyerek etkilemek istemiyorum .inanın o kadar kararsizki anlatamıyorum. Daha doktora gitmedik üç tane test yaptım üçüde çift çizgi cıktı. Ne kadarlık olduğunu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?