Hamileyim:(

Tahmin yürütmüşsünüz ama kesin bir sonuca varmışsınız. Belki konu sahibi hapla, spiralle, kondom ya da iğneyle korunuyordur.
Tum o bahsettiklerinizden dolayi hamile kalma ihtimali duzgun kullanildigi takdirde cok düşük o yuzden geri cekilme yontemiyle hamile kalmis olmasi daha yüksek ihtimal.

Benim bir akrabagim bir kac ay önce bebek aldirdi. Kendisinin 3. Cocugu var ve 4. Ne o nede esi maddi manevi kaldiramayiz diye istemis. Cocugu aldirdilar. Cocuklar asiri tepki göstermis ve kendisi mantik acidan pisman degilse de Vijdani hic rahat degil. Kendisi son iki dogumdan sonra agir lohusalik depresyonu gecirdi. Tekratlanmasindan da korktular. Maddiyat bir yana bence en önemlisi sizin hani karari versenizde bunun arkasinda durabilmeniz. Ben sahsen kürtaj taraftari degilim,ama kimseyi yargilamak bana düsmez cünkü hayatinizi bilmiyorum. Lakin para her zaman kazanilir. Can her zaman bulunmaz. Kararinizi iyi düsünün. Hakkinizda hayirlisi

bence bunu yapmasın
bebek gibi temiz bir olaya, böyle bir saklama, gizleme karıştırmasın
konu sahibi dürüst olsun, Allah hayırlısını verir tiyatral_34
Tabiki orası öyle ama deneme süresinde çıkarabilirler belki diye düşündüm, konu sahibi sırf bu yüzden doğurmayacaksa ne bileyim, hayırlısı olsun

Kesinlikle aldırın derim.çocuk masrafıyla gelir.Biz tedaviyle olduk.yalnız.şimdiden bütçesi o kadar korkutuyor ki bizi biz 6 yıl hazırlığı yapmamıza rağmen kesinlikle rızıkmızık diyenleri dinlemeyin.İstenmeyen gebeliklerin tek çözümü aldırmakta

Arkadaşım oğluma öyle bir dönemde hamile kaldım ki anlatamam... Kürtaj randevusunda Dr kapıda beni karşıladı. O an karar verdim hayır doğuracağım alma dedim. Hayatım da verdiğim tek doğru karardı. Neredeyse hiç kıyafet almadım hala almıyorum 4,5 yasında su an arkadaşların çocuklarının ikinci elleri ile büyüdü gitti. Benim eşim eve bir kuruş desteği olmayan bir adamdı. Şu anda da arayıp sormuyor bile... Ama Allah hep yardım etti ve ediyor. Senin kararın ama aldırma.

Tum o bahsettiklerinizden dolayi hamile kalma ihtimali duzgun kullanildigi takdirde cok düşük o yuzden geri cekilme yontemiyle hamile kalmis olmasi daha yüksek ihtimal.
Çok engin bilgilerinizden af buyurarak söylüyorum ama hiç mi prezervatif ile korunurken hamile kalmış kadın duymadınız? O yöntemleri düzgün kullandıklarını nereden biliyorsunuz orada mıydınız? Garip bir ön yargı.

anladığım kadarıyla hamilesiniz
yapmayın
hamileyken başka bir hamile kadına "kesin" aldır demeyin
aldırsan daha iyi olabilir vb deyin ok
ama bu kadar katı olmayın bence

19 yaşında mısınız?? Ve 6 yıl korundunuz mu ?? Bu nasıl oluyor .

anladığım kadarıyla hamilesiniz
yapmayın
hamileyken başka bir hamile kadına "kesin" aldır demeyin
aldırsan daha iyi olabilir vb deyin ok
ama bu kadar katı olmayın bence
İstemiyor doğursun mu?bizim planlı gebelikti 6 yıl önce başıma gelseydi kesinlikle aldırırdım

Prezervatif iliskinin basindan itibaren takılırsa ve takili olmasina guvebilerek ice bosalma olmazsa koruyuculugu gayet yuksek bir yontem. Internette azicik arastirmayla da bu engin bilgiye sahip olunabiliyor. Konu sahibi ille de bu yontemle hamile kalmıştır diye bir sey demedim zaten. Geri cekilme yontemiyle hamile kalan cok insan var ona istinaden yazdim. Ilk mesajimin muhattabi da direk kendisiyken neden ustune vazife oluyor insanlarin anlayan beri gelsin.

İnsanlar bilmek istiyor, belki kendi kullandıkları yöntemdir.
Neye sinirlisiniz bu kadar?

Prezervatif iliskinin basindan itibaren takılırsa ve takili olmasina guvebilerek ice bosalma olmazsa koruyuculugu gayet yuksek bir yontem. Internette azicik arastirmayla da bu engin bilgiye sahip olunabiliyor. Konu sahibi ille de bu yontemle hamile kalmıştır diye bir sey demedim zaten. Geri cekilme yontemiyle hamile kalan cok insan var ona istinaden yazdim. Ilk mesajimin muhattabi da direk kendisiyken ve alintilayip hyr oyle korunmuyordum veya evet korunuyordum diye cvp verebilecekken neden ustune vazife oluyor digerlerinin anlayan beri gelsin.

Fakat prezervatif kullandığını düşünerek hamile kalan da pek çok kişi var ki bu kişiler sizin kendinden emin iddianızı boşa çıkarıyor. O kadar emin söylemişsiniz ki sanki şahit olmuş gibi, garip geldi.

O kisiler yanlis kullanıyor ustte bahsettigim gibi. Korunduklarini saniyorlar. Keza geri cekilmeciler de. Bu konuda ztn halen eminim. Ama kk da geri cekilmeciler cogunlukta :) hala cvp gelmedi gerci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…