- 22 Kasım 2010
- 11.225
- 19.951
- 498
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Tum o bahsettiklerinizden dolayi hamile kalma ihtimali duzgun kullanildigi takdirde cok düşük o yuzden geri cekilme yontemiyle hamile kalmis olmasi daha yüksek ihtimal.Tahmin yürütmüşsünüz ama kesin bir sonuca varmışsınız. Belki konu sahibi hapla, spiralle, kondom ya da iğneyle korunuyordur.
Tabiki orası öyle ama deneme süresinde çıkarabilirler belki diye düşündüm, konu sahibi sırf bu yüzden doğurmayacaksa ne bileyim, hayırlısı olsunbence bunu yapmasın
bebek gibi temiz bir olaya, böyle bir saklama, gizleme karıştırmasın
konu sahibi dürüst olsun, Allah hayırlısını verirtiyatral_34
Çok engin bilgilerinizden af buyurarak söylüyorum ama hiç mi prezervatif ile korunurken hamile kalmış kadın duymadınız? O yöntemleri düzgün kullandıklarını nereden biliyorsunuz orada mıydınız? Garip bir ön yargı.Tum o bahsettiklerinizden dolayi hamile kalma ihtimali duzgun kullanildigi takdirde cok düşük o yuzden geri cekilme yontemiyle hamile kalmis olmasi daha yüksek ihtimal.
Kesinlikle aldırın derim.çocuk masrafıyla gelir.Biz tedaviyle olduk.yalnız.şimdiden bütçesi o kadar korkutuyor ki bizi biz 6 yıl hazırlığı yapmamıza rağmen kesinlikle rızıkmızık diyenleri dinlemeyin.İstenmeyen gebeliklerin tek çözümü aldırmakta
+1anladığım kadarıyla hamilesiniz
yapmayın
hamileyken başka bir hamile kadına "kesin" aldır demeyin
aldırsan daha iyi olabilir vb deyin ok
ama bu kadar katı olmayın bence
19 yaşında mısınız?? Ve 6 yıl korundunuz mu ?? Bu nasıl oluyor .Kesinlikle aldırın derim.çocuk masrafıyla gelir.Biz tedaviyle olduk.yalnız.şimdiden bütçesi o kadar korkutuyor ki bizi biz 6 yıl hazırlığı yapmamıza rağmen kesinlikle rızıkmızık diyenleri dinlemeyin.İstenmeyen gebeliklerin tek çözümü aldırmakta
İstemiyor doğursun mu?bizim planlı gebelikti 6 yıl önce başıma gelseydi kesinlikle aldırırdımanladığım kadarıyla hamilesiniz
yapmayın
hamileyken başka bir hamile kadına "kesin" aldır demeyin
aldırsan daha iyi olabilir vb deyin ok
ama bu kadar katı olmayın bence
Çok engin bilgilerinizden af buyurarak söylüyorum ama hiç mi prezervatif ile korunurken hamile kalmış kadın duymadınız? O yöntemleri düzgün kullandıklarını nereden biliyorsunuz orada mıydınız? Garip bir ön yargı.
İnsanlar bilmek istiyor, belki kendi kullandıkları yöntemdir.yahu bırakın
kadın hangi yöntemle korunmuşsa korunmuş
şu anki sorun o değil
yeterince üzülmüş zaten
geri çekilme ile korunmuşsa da dersini almıştır çoktan
burada bir bebek söz konusu
hala yok spiral mi, geri çekilme mi
Çok engin bilgilerinizden af buyurarak söylüyorum ama hiç mi prezervatif ile korunurken hamile kalmış kadın duymadınız? O yöntemleri düzgün kullandıklarını nereden biliyorsunuz orada mıydınız? Garip bir ön yargı.
Yanlış doğum tarihi yazmıştır diye umut ediyorum..19 yaşında mısınız?? Ve 6 yıl korundunuz mu ?? Bu nasıl oluyor .
Fakat prezervatif kullandığını düşünerek hamile kalan da pek çok kişi var ki bu kişiler sizin kendinden emin iddianızı boşa çıkarıyor. O kadar emin söylemişsiniz ki sanki şahit olmuş gibi, garip geldi.Prezervatif iliskinin basindan itibaren takılırsa ve takili olmasina guvebilerek ice bosalma olmazsa koruyuculugu gayet yuksek bir yontem. Internette azicik arastirmayla da bu engin bilgiye sahip olunabiliyor. Konu sahibi ille de bu yontemle hamile kalmıştır diye bir sey demedim zaten. Geri cekilme yontemiyle hamile kalan cok insan var ona istinaden yazdim. Ilk mesajimin muhattabi da direk kendisiyken neden ustune vazife oluyor insanlarin anlayan beri gelsin.
Inşallah oyledirYanlış doğum tarihi yazmıştır diye umut ediyorum..
O kisiler yanlis kullanıyor ustte bahsettigim gibi. Korunduklarini saniyorlar. Keza geri cekilmeciler de. Bu konuda ztn halen eminim. Ama kk da geri cekilmeciler cogunlukta :) hala cvp gelmedi gerci.Fakat prezervatif kullandığını düşünerek hamile kalan da pek çok kişi var ki bu kişiler sizin kendinden emin iddianızı boşa çıkarıyor. O kadar emin söylemişsiniz ki sanki şahit olmuş gibi, garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?