- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Allah senide evlatlarınıda bolluk ve huzur içinde yaşatsınAmin Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bunun Bana özel bir davranış olduğunu zannetmiyorum Bu annelerin anneliğin Yapı taşın da var sadece şartlar çok zor olduğunda ortaya çıkıyor Sanırım
Sizin sorununuz maddiyat değil. Maddiyatınız borcunuz 3-5 yıl sonra bitince düzelecek ya da arabanızı satınca. Hazır değilim rahatım bozulacak diye düşünüp linç yememek için maddiyattan bahsetmişsiniz sanki. Yazdım tekrar yazıyorum bu çocuk şimdi olmazsa 10 yıl sonra olacak mı ? Cevap evet ise şu an ki çocuğa kıymak katil olmakla eşdeğer. Mamasını bezini alamayacak olsanız amenna ama sizin buna durumunuz müsaitmiş. Burada vicdan rahatlatmayın rica ediyorum. Yapmayacaktınız dikkat edecektiniz. Daha doktora gitmemişsiniz ya yasal süreyi geçtiyse merdiven altı bir yerde mi aldıracaksınız ? Siz rahatınız bozulsun istemiyorsunuz eşinizle birlikte bunu kendinize itiraf ederek işe başlayın.Demeyin öyle lütfen gerçekten üzülüyorum
Üç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
Lutfen kimseyi korkutmayin.oyle birsey yok her kkurtaj tehlikeli bir işlembenim gorumceme bebeğin kalbi durduğu için kurtaj yapıldı ve o günden bu güne rahim ince kaldı ve bebeği olmuyor.tup bebekte embriyo gelişiyor ama eahme rytubamatacak derecede incelmiş.sebep kurtaj olması.bunu da göz önünde bulundurun
Demek ki iflas etseler, birilerinin ölmesi gerekecek.
Bende doğum kontrol hapı ile korunuyotdum.Hiç beklemiyordum hamile kalmayı,öğrendiğimde neredeyse 2 aylık hamileydim.Yeni evliydik, herseyi kendimiz yaptık eşyaların taksidi bitmemişti.Aldırmaya kıyamadım, 7. Ayda işten ayrıldım çünkü aileler başka şehirdeydi ve doğuncada bakacak kimse yoktu.Aldığım üç beş kuruşu bakıcıya kreşe vereceğime kendim bakarım dedim.Kötü mü oldu hayır.İyikide kazara oldu bana kalsaen az 5 yıl çocuk istemiyordum ev kredisi çekecektik vs.Maldan mülkten kıymetli değil ki.Üç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
allah saklasın eğer aldırırsan rüyalarına girecek pişman olucaksın günahını zaten söylemiyorum bile.Rabbim rızkını verir yattığı kulunun belkide sana hayırlı ve uğurlu gelicek iyi düşün vicdan azabı çekmeÜç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
Diğer konularda size katılıyorum ancak döllenmeden sonra nöronal ağlar ilk 3-4 haftada oluşmaya başlar. 4-6 haftada kalp atımı başlayacağı için onu komut vermek durumundalar. Dolayısıyla acı çeker mi bilemiyorum ama evet kürtajda tamamen hissiz değildir embriyo.
Hangi bütçeden bahsediyorsunuz allah aşkına!Zaten ilk 6 ay sadece anne sütü bir bez marsafı kalıyor, onuda kendi bazı harcadıklarınızdan kısınca hissedilmiyor bile.İlk 2 yıl kıyafetler hep hediye gelmiş oluyor.Bebek arabası , yatağı vs dert değil altın vs mutlaka geliyor illa ki birşeyler geliyor.Şu bebek bakımını masraflı diyenleri gercekten anlamıyorum.KendiniZden kısacaksınız tabi.Kesinlikle aldırın derim.çocuk masrafıyla gelir.Biz tedaviyle olduk.yalnız.şimdiden bütçesi o kadar korkutuyor ki bizi biz 6 yıl hazırlığı yapmamıza rağmen kesinlikle rızıkmızık diyenleri dinlemeyin.İstenmeyen gebeliklerin tek çözümü aldırmakta
Bende aynisini düsündüm sinavda ama farkinda deil.umarim galip ayrilirsin sinavdan.konuyu ve yorumları okuyunca anladıgım rahatınız bozulmaması ıcın kurtajı dusunup maddıyat bahanesını one surmenız oldu.
bu hayatda herkesın bı sınavı var ıste
bakalım sız bu sınavdan gececek mısınız kalacak mısınız
Ben 6 yıl önce hamile kalsaydım aldırırdım.Bu dünyaya çocuk getireceksem ona bazı iyi hayat Şartları sunmam gerkecek hayat öyle dizilerdeki gibi sözlerdeki gibi değil maalesef.Çocuğum herşeyden eksik kalacak ben üzüleceğim o üzülecek hayat zor.İmkanlarımı iyileştirmeyene kadar yapmadım çocuk.Çalıştım evimi arabamı aldım kenara okul masraflarını koyduktan sonra düşünürüm.Sırf anne baba olmak için borçla harçla dünyaya çocuk getirmek bencillik.Hangi bütçeden bahsediyorsunuz allah aşkına!Zaten ilk 6 ay sadece anne sütü bir bez marsafı kalıyor, onuda kendi bazı harcadıklarınızdan kısınca hissedilmiyor bile.İlk 2 yıl kıyafetler hep hediye gelmiş oluyor.Bebek arabası , yatağı vs dert değil altın vs mutlaka geliyor illa ki birşeyler geliyor.Şu bebek bakımını masraflı diyenleri gercekten anlamıyorum.KendiniZden kısacaksınız tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?