- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi cokmutsuzuz
Bir tanesi de diyor ki adam boşanıp bu kadinla evlenmeliymisYuva yıkanın yuvası olmaz....dene istersen..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tanesi de diyor ki adam boşanıp bu kadinla evlenmeliymisYuva yıkanın yuvası olmaz....dene istersen..
Tabi tabi o isler de o kadar kolaydi zaten emin ol...O nikahı bebeğin hatrı için kıymalı diyorum. Çünkü o bebeğin günahı yok ama "evlilik dışı doğan çocuk" etiketiyle doğacak yazık günah. Ağır bir yükle neden doğsun ? Ben aldırsın ya da doğursun bişey diyemem, ama şunu biliyorum ki bir kadın için karnındaki bebeği aldırmak ondan vazgeçmek çok zor. Gerekirse formalite nikahı olur, ama o masum bebek de resmi nikah çatısı altında doğmuş olur.
Nikahli kadindan doğmuş olan 3 çocuk, bu sevgilinin karnındaki fetüsten daha mı değersiz yani...zihniyete bak...Bir tanesi de diyor ki adam boşanıp bu kadinla evlenmeliymispess
Saka gibi gercekten. Kadin kadının düşmanı.Yaziklar olsun. Ha o alçak adam zaten en buyuk pislik ben karisina ve 3 cocuguna üzüldümNikahli kadindan doğmuş olan 3 çocuk, bu sevgilinin karnındaki fetüsten daha mı değersiz yani...zihniyete bak...
Karısı da boşamaz bu alçağı....merak etme..Saka gibi gercekten. Kadin kadının düşmanı.Yaziklar olsun. Ha o alçak adam zaten en buyuk pislik ben karisina ve 3 cocuguna üzüldüm![]()
Aynısını söyledim. Kesin öyle olur.Karısı da boşamaz bu alçağı....merak etme..
Nikahli kadindan doğmuş olan 3 çocuk, bu sevgilinin karnındaki fetüsten daha mı değersiz yani...zihniyete bak...
Kandırılmasın efendim oda, kandırılmasın yani aklı yokmuda kandırılıyor?Çok üzücü bir olay ya. Konu sahibi genceik bir kız, kandırılmış, hamile kalmış. Bu ülkede evlilik dışı bebek büyütmek zor, sosyal baskı çok ağır. Bence o evli adam soumluluğu almalı, karısından boşanıp bu genç kızla evlenmeli o bebeğin istikbali için. Sahip çıkmalı.
Değersiz değil, o 3 çocuk kadar değerli olduğu için, resmi nikah çatısı altında doğmaya hakkı var diyorum. Gerekirse formalite nikah kıyılır bebeğin evlilik çatısı altında doğması için sonra boşanılır. Bebeğe yazık ki. Büyüdükçe kinlenir kardeşlerine, babasına "benim anneme neden nikah kıymadı" diye. İstanbullu Gelin diye bir dizi vardı mesela orda güzel işlenmişti bu konu, evlilik dışı doğan çocuk gayrimeşru olduğu için kardeşlerine ve babasına kin ve hınç doluydu. Travma yaratır bu.
Ben bizzat tanık oldum yakınımdan, 3 çocuğunu bırakıp hamile sevgilisiyle evlemndi, ondan bi çocuk daha yaptı, zamanla diğer 3 çocukda babasının yanına gitti, şimdi mutlu mesut yaşıyolar.Ha iyi kendi karısından boşanacak,3 cocuk sahibi adam baska kadını hamile bıraktı diye ona nikah kıyacak. Siz ya erkekleri tanımıyorsunuz ya da cok safsiniz bu anlattığınız filmlerde olur. Gerci filmlerde bile olmuyor resmen sacmalik bu ne ya
Kendi annesine hınç duysun önce....Değersiz değil, o 3 çocuk kadar değerli olduğu için, resmi nikah çatısı altında doğmaya hakkı var diyorum. Gerekirse formalite nikah kıyılır bebeğin evlilik çatısı altında doğması için sonra boşanılır. Bebeğe yazık ki. Büyüdükçe kinlenir kardeşlerine, babasına "benim anneme neden nikah kıymadı" diye. İstanbullu Gelin diye bir dizi vardı mesela orda güzel işlenmişti bu konu, evlilik dışı doğan çocuk gayrimeşru olduğu için kardeşlerine ve babasına kin ve hınç doluydu. Travma yaratır bu.
Ay ciddi olamazsın. Pesssssss artik yaaaaBen bizzat tanık oldum yakınımdan, 3 çocuğunu bırakıp hamile sevgilisiyle evlemndi, ondan bi çocuk daha yaptı, zamanla diğer 3 çocukda babasının yanına gitti, şimdi mutlu mesut yaşıyolar.![]()
Malesef kötüler her zaman kaybetmiyor. :/ üstelik 2.eş adamın evli olduğunu biliyordu, ilk eşle arkadaş sayılırdı, sofrasına oturmuşluğu var. Tencere kapak birbirlerini buldular.Ay ciddi olamazsın. Pesssssss artik yaaaa
Çok pardon da çocuğun alnında mı yazıyor evlilik dışı diye ..asıl bu şekilde düşündüğünüz için insanlar dışlanıyor ve üzerine bir de böyle adamlarla evlenmek zorunda kalıyor .konu sahibesi eğer kendine güveniyorsa doğursunO nikahı bebeğin hatrı için kıymalı diyorum. Çünkü o bebeğin günahı yok ama "evlilik dışı doğan çocuk" etiketiyle doğacak yazık günah. Ağır bir yükle neden doğsun ? Ben aldırsın ya da doğursun bişey diyemem, ama şunu biliyorum ki bir kadın için karnındaki bebeği aldırmak ondan vazgeçmek çok zor. Gerekirse formalite nikahı olur, ama o masum bebek de resmi nikah çatısı altında doğmuş olur.