hamileyim :(

ne yapmalıyım

• aldır

OY: 54 57,4%
  • doğur

OY: 40 42,6%

• Ankete Katılan
    94
O nikahı bebeğin hatrı için kıymalı diyorum. Çünkü o bebeğin günahı yok ama "evlilik dışı doğan çocuk" etiketiyle doğacak yazık günah. Ağır bir yükle neden doğsun ? Ben aldırsın ya da doğursun bişey diyemem, ama şunu biliyorum ki bir kadın için karnındaki bebeği aldırmak ondan vazgeçmek çok zor. Gerekirse formalite nikahı olur, ama o masum bebek de resmi nikah çatısı altında doğmuş olur.
Tabi tabi o isler de o kadar kolaydi zaten emin ol...
Merak etme.minareyi calan kılıfını da hazırlar dogurupta babanin soyadini verenler var var yani biliyorum

Nikahli kadindan doğmuş olan 3 çocuk, bu sevgilinin karnındaki fetüsten daha mı değersiz yani...zihniyete bak...

Değersiz değil, o 3 çocuk kadar değerli olduğu için, resmi nikah çatısı altında doğmaya hakkı var diyorum. Gerekirse formalite nikah kıyılır bebeğin evlilik çatısı altında doğması için sonra boşanılır. Bebeğe yazık ki. Büyüdükçe kinlenir kardeşlerine, babasına "benim anneme neden nikah kıymadı" diye. İstanbullu Gelin diye bir dizi vardı mesela orda güzel işlenmişti bu konu, evlilik dışı doğan çocuk gayrimeşru olduğu için kardeşlerine ve babasına kin ve hınç doluydu. Travma yaratır bu.

Çok üzücü bir olay ya. Konu sahibi genceik bir kız, kandırılmış, hamile kalmış. Bu ülkede evlilik dışı bebek büyütmek zor, sosyal baskı çok ağır. Bence o evli adam soumluluğu almalı, karısından boşanıp bu genç kızla evlenmeli o bebeğin istikbali için. Sahip çıkmalı.
Kandırılmasın efendim oda, kandırılmasın yani aklı yokmuda kandırılıyor?
Bir insanla yatağa girecek reddeye kadar geldiysen bi zahmet o kişi nedir necidir bil.
Kaldıki o aşağılık adamın karısının suçu ne ki üç çocukla ortada bırakılan terk edilen o oluyor??? Gerçi o kocasından kurtulması aslında bir nimet dahi olabilir.
Bu arada sayın kk üyeleri çoğu kişi dikkat etmemiş ama burada danışılan asıl mesele çocuğu aldırmak değil, alttan alttan adamı karısından boşatayım mı onu soruyor konu sahibesi şahıs!

Değersiz değil, o 3 çocuk kadar değerli olduğu için, resmi nikah çatısı altında doğmaya hakkı var diyorum. Gerekirse formalite nikah kıyılır bebeğin evlilik çatısı altında doğması için sonra boşanılır. Bebeğe yazık ki. Büyüdükçe kinlenir kardeşlerine, babasına "benim anneme neden nikah kıymadı" diye. İstanbullu Gelin diye bir dizi vardı mesela orda güzel işlenmişti bu konu, evlilik dışı doğan çocuk gayrimeşru olduğu için kardeşlerine ve babasına kin ve hınç doluydu. Travma yaratır bu.

Hanimefendi siz evlenmenin ne olduğunu biliyor.musunuz ? Ya da boşanmanın Allah aşkına söyleyin daha önce evlendiniz mi ha eger evlendiyseniz ve bunu savunuyor iseniz durum dahada vahim gercekten !
Formalite nikah mi? Evlenmek ya da bosanmak manavdan elma almaya benzemez oyle kolay degil o isler sizin su savundugunuz düşünceyi 83 milyonda 1 kisi savunmaz saka gibi gercekten

Ha iyi kendi karısından boşanacak,3 cocuk sahibi adam baska kadını hamile bıraktı diye ona nikah kıyacak. Siz ya erkekleri tanımıyorsunuz ya da cok safsiniz bu anlattığınız filmlerde olur. Gerci filmlerde bile olmuyor resmen sacmalik bu ne ya
Ben bizzat tanık oldum yakınımdan, 3 çocuğunu bırakıp hamile sevgilisiyle evlemndi, ondan bi çocuk daha yaptı, zamanla diğer 3 çocukda babasının yanına gitti, şimdi mutlu mesut yaşıyolar. :sinirli:

Kendi annesine hınç duysun önce....

Bizim ülkemizde kadınlar çocuk için para için şunun için bunun için diye türlü bahanelerle sevmedikleri adamla evli kalabilirler. Ama bir erkek ASLA sevmediği bir kadınla aynı evde kalmak istemez heleki başkasına gerçekten aşık olmuşsa. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum.
Karısını sevmeseydi boşanırdı. Bir kere o boşanmayacak bunu unut. He karısı öğrenirse o adamı boşar mı bilemem.

Doğuracaksan böyle bir adamı çocuğa baban diye tanıtma bence. Şahsen böyle bir adamın babam olmasını istemezdim.

He canım he tabi kesin mutsuzdur yatakları ayrıdır o 3 çocukta zembille indi zaten. Hiç.mi.araştırmadın hiç mi merak etmedin illa çıkardı ortaya mutlaka gece akşam konuşamıyordu işkillenmedin mi imkansız korunmakda mı çok zordu.

En önemlisi senin aklın mantığın yok mu anket açıp buradakilere soruyorsun aldırıp doğurmayı. Bu adam eşinden ayrımaz babasız büyütürüm diyorsan doğur kaldı ki hamile olmasan eşinden boşanmayacak madem mutsuz niye doğuracaksan boşanırım diyor niye bu sebeb olmadan boşanmıyor

O nikahı bebeğin hatrı için kıymalı diyorum. Çünkü o bebeğin günahı yok ama "evlilik dışı doğan çocuk" etiketiyle doğacak yazık günah. Ağır bir yükle neden doğsun ? Ben aldırsın ya da doğursun bişey diyemem, ama şunu biliyorum ki bir kadın için karnındaki bebeği aldırmak ondan vazgeçmek çok zor. Gerekirse formalite nikahı olur, ama o masum bebek de resmi nikah çatısı altında doğmuş olur.
Çok pardon da çocuğun alnında mı yazıyor evlilik dışı diye ..asıl bu şekilde düşündüğünüz için insanlar dışlanıyor ve üzerine bir de böyle adamlarla evlenmek zorunda kalıyor .konu sahibesi eğer kendine güveniyorsa doğursun

Back
X