Hamileyim...

chocolategirl

oooppss!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
2.657
78
363
41
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

adetlerim çok düzenlidir benim.. ama 10 gündür olamadım,çok düşük bir ihtimaldi,bir kere kaza olmuştu çünkü :) sabah uyanınca gidip test aldım ve yapar yapmaz iki çizgi de çok net belli oldu...yani anlayacağınız,hamileyim...doktora gitmedim henüz,şoktayım sanki... bunun için özellikle çabalamak bir kenara, olmasın diye dikkat ediyorduk,henüz hazır değildim eşim çok istemesine rağmen.ama görünce çok mutlu oldum. hayırlısıyla doğmasını nasip eder Allah inşallah....

tadını çıkar. sen istediğinde o nazlanır başıma geldi bilirim. hayırlı olsun sağlıkla anneciğine gelsin :ecrin_bebek:

Son düzenleme:

Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. İlk bebiş sanırım. Benimde adetlerim çok düzenlidir tam 11 gün geçti. Ben de yenilerdenim. Sanırım aşağı yukarı aynı sayılırız. Kan testi yaptırdın mı canım?

ne şanslısınız maşşlhhhhhh tek taşta bi kuş isteseydin böle olmazdı valla tatlım bizde yılardr istiyoz hep bekliyoz gelmiyo bizde bulaşırmı bu şans acaba?

tebrikler esinde cok sevinmistir mutlaka...guzel bi hamilelik gecirirsin umarim

bende dun yaptım ıkı cızgı cıktı cok belırgın acaba hamılemıyım ne olur yardım eyvahedigeldismile

cok merak edıyorum ılk bebegım olacak ne olur cevap verın ıkı kere yaptım ıkıncısde cok belırgın cıktı ıkı cızık yanı pzartesi dr gıtcem

evet cnm ilk hamilelik..henüz yaptırmadım,inşallah pzts günü gidiyorum doktora...senin de hayırlı olsun cnm..

ne şanslısınız maşşlhhhhhh tek taşta bi kuş isteseydin böle olmazdı valla tatlım bizde yılardr istiyoz hep bekliyoz gelmiyo bizde bulaşırmı bu şans acaba?

inş tez zamanda sizin de olur ,dua edeceğim...

tebrikler esinde cok sevinmistir mutlaka...guzel bi hamilelik gecirirsin umarim

ben artık deli bir adamım dedi ve telefonu kapadı duyunca...çıldırdı yani sevinçten..beklenmeyen hamilelik daha güzel oldu sanki,sürpriz yaptı bebeğimiz bize...

bende dun yaptım ıkı cızgı cıktı cok belırgın acaba hamılemıyım ne olur yardım eyvahedigeldismile

bence hamilesin cnm,hayırlı olsun...

herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ederim..darısı isteyen herkesin başına...

ay allahım herkeze tattırsın canlarım darısı basınıza bebişlerinizi alırsınız kucaklarınıza ınsalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3hihoyyyta.s.

ya canım benım tahmınımce gebelıgım 4.5 5 haf. bugun ılk defa dr gıttım bana hayırlı olsun dedı ıyı hos ne ultrasona aldı ne bır rahatsızlık sordu bana dedıkı 3 ay dolsun ole bakarım demezmı ay neye ugradıgımı sasırdım anladım ya ben bu dr degıstrcem yarın baskasına gıtcem ne olur cevap verın haksızmıyım :gitme:

Canım anlamadım yani, nasıl ultrasona almadı? Allah allaaah klava: Hangi hastaneye gittin, kan testide mi yapmadı???:1shok:

Son düzenleme:
hayırlı ugurlu olsun canım dua et darısıda bize olsun da bizde yazalımmm böle hamileyim diee inşallahhh olumunekankayizsmile :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…