konu sahibesinin yorumlarınd bikere bile pişmanım sözünü okumadım..o halinden gayet memnun boşuna yorum yapıp vaktinizi boşa harcamayın..bu gibi durumlar toplum ahlakını bozan yasak günah ve ayıp konular öyle gögsünü gere gere dost hayatı yaşiıyorum hamileyim denemez...ki sen kendini savunmaya geçiyorsun.:burası türkiye evlilik dışı çocuk ülkemizde normal karşılanmaz kimsenin sana acımasını falan bekleme kendin ektin kendin biçeceksin....haaa burda hamile kalmana tepki gösteren arkadaşlara gaddar diyen üyeleride anlamış değilim..neyin avukatlığını yapıyorsunuz o zman herkes evlilik dışı çocuk yapsın oh ne ala bizim dinimize yakışan bu değil bu rezilliği savunmayın..konu sahibesininde evlenmekten başka çresi yok zaten evli gibi yaşıyormussun resmi nikah kıydırmanın neresi zorda bahane arıyosun ben eminimki imam nikahınızda yoktur ..bu imam nikahıda birliktelik yaşayanların günah keçisi oldu son zamanlarda.....
benim için eşim demeniz hiçbirşeyi değiştirmez o sizin eşiniz değil yasalar gözünde de toplum gözünde de Allah katında da...
oohh ne ala ya madem böyle kolaydı bizler neden bu kadar uğraşıyoruz eşim diyebilmek için söz nişan düğün vs.vs. işleriyle
hiç bir şey diyemiyorum bu yaşantınızı göğsünüzü gere gere sergilemenize de anlam veremiyorum . anneniz de çok ilginç aynı evde yaşamanıza ses etmiyor ne sanmıştı sevgilinizin sizinle kardeş kardeş yaşayacağınımı ?
Allahım sen herkese hidayet ver benimde bir kızım var ve gelecek artık beni korkutuyor...
biz tabii buna mahalle baskısı değil de
ahlak diyoruz
herkes istediği gibi yaşamakta düşünmekte özgürse buraya istediğini yazmaktada özgürdür
off mahalle baskısı ahlak bekçiliği gibi yorum yapmakta kimsenin hakkı değil o halde
ahlak bekçiliğiyle nitelendirilen yorumlarda demekki doğru
ortada bir ahlaksızlık olduğu kabul ediliyorki ahlak bekçiliğinden şikayet ediliyor!!!
off mahalle baskisi burda bile var!
adamın biriyle nikahsız aynı evde yaşayan ama ondan EŞİM!! diye bahseden, sonra üstüne hamile kalan, annem aynı ev olayına,
dini nikaha, yatıp kalkmaya ses etmiyodu ama bebek olayı çıkınca istemeeeemmm diyoooooor, ayy ne yapmalıyım kızlaaar.
sizce doğurunca bebeği sevgilimin ailesinemi verim ay yoksa evlensemmi, ama evlenmekde hiç istemiyorum.
hay Allah ah ne yapsamki, burda benim gibi öğrenciyken evlilik dışı birlikte yaşayan, aynı evi paylaşan üstüne birde hamile kalan arkadaşlarım vardır belki diye buraya yazıyorum, hani fikir verme açısından kıslaaaaar diye konu açan birini eleştirmek MAHALLE BASKISI mı oluyor????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?