Hamileyim :(

Aynı evde yaşıyorlar, dini nikah var ve bunu herkes biliyor, hamile kalınıyor ama anne evlenmeye izin vermiyor! Maddi durumu, eğitim durumu ıvırı zıvırı bahane ediyor.. Ama bunu düşünen anne, kızının istemediği damat adayıyla aynı evde yaşamasına göz yumuyor üstelik imam nikahlı! Bu ne perhiz, lahana turşusu derim ben buna..

Tanrım şaka gibisin canım benim kusura bakma sevişmesini biliyorsan sorumluluğunu al ki annen ayrı bir dünya erkek arkadaşın erkek haliyle kabullenmiş sen kalkıp kemküm ediyorsun millet yılarca uğraşır anne olamaz senin gibiler anne olur ama kemküm eder. Annene diyecek söz yok açıkçası. Sonra kürtaj yasağı geldi ve buna en çok ben kaşı çıktım da senin gibiler emin ol bu kararı haklı çıkartıyor. Yazık cidden yazık o bebeğe yazık bakamıyorsan doğur evlatlık ver evlatlık almıyorlarsa getir bana ben ben bakarım

artık hamilesin olan olmuş bence evlen hemen hadi bırakıp gitti doğumdan sonra seni adam, hiiç güvenme kimseye garantiye al bebeği d ekendini de annen ne diye istemiyor anlamadım orasını sevgilin istiyorsa bence sorun yok ne güzel işte evlen okulu bitir ilerde de bebişinle abla kardeş gibi gezersin..allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin ama lütfen resmi nikahını hemen yap düğün falan önemsiz nikahsız olmaz canım..sen ve çocugunnun hakları olsun ..

ben kimseyi sevgilisiyle ne yaptığıyla yargılamam.o senin hayatın ama madem ki böyle bişey yaptın keşke dikkat etseydin.şimdi bebeği aldıramazsın.evlenmeden doğursan o çocuk büyüdüğünde ne söyleyeceksin.niye evlenmek istemediğini anlamadım ben.madem adam evlenmek istiyo evlen gitsin.böyle pervasız davranıp doğurduğunuz çocukların psikolojisini düşünün biraz da.

''O evlenmemizi istiyor ama bn evlilk düşncek halde değilim annm istemiyr zatn ne bebeği ne eşimle evlenmemi''

eşimle evlenmemi böyle bir ifade duyacağım hiç aklıma gelmezdi

yapacak bişey yok evlenmelisin annen istediğini söylesin dursun şimdi yaptığı engellemeleri baştan yapacaktı geçmiş olsun

Canlarım benim sizin derdiniz ne ağzınıza mini eteği dolamışsınız? Yok gösterirsen bakarlar naraları? Bakın siz muhafazakar olabilirsiniz ama herkes böyle olmak zorunda değil. Şimdi mesela ben de açık bi toplumu temsil eden biri olarak ayyy bu kadınlar nası utanmadan taksime kapalı çıkıyolar ne kadar ezik öğğ temizlikçi gibi geziyolar sokakta bence bu kadınlara sokakta tekme atsalar müstehak kendilerini aşağılıyolar desem kızarmısınız? Evet. Ha bu asla benim düşüncem olamaz ama böyle düşünüp kapalı kesimi ezen de var! Siz kendinizden olmayan insanları dışlarsanız onlar da sizi iki kat dışlarlar.
Yok işte kapalı giyene kimse bakmıyo açık giyinene bakıyo ayy güldürmeyin beni bana plajda bikinimle kimse bakıp rahatsız etmezken %80i muhafazakar bir şehirde ayak bileğim gözüktü diye abaza gibi bakan en az 15 adam saymışımdır. Baskı cüreti arttırır. Eşofmanlayken de bakıyolar şortla da. Siz hiç erkek muhabbeti dinlemediniz galiba? Ben çook duydum lan şu türbanlılar da çok seksi oluyo içinde ne var merak ediyorum diye fantazi kuran adamları. Hatta bi resim var arabistanda kara çarşaflı iki kadına hayvan gibi bakan iki adam. Yani siz kendinizi kısıtladıkça onlar ileri gider. Mini etek giymezsin bu sefer saç rengi tahrik etti der saçını kapatırsın kıyafetinin rengi der...
Yapmayın bunu ne kendinize ne topluma. Yüceltmeyin şu adamları bu kadar. Yazık çok yazık ya kız etek giyerse bişe yaparlarsa oh olsun derim ne demek ya Yapmayın cidden kimse size etek giy ancak böyle modern olursun demiyo ama şu düşünceleriniz de gerçekten çağdışı. Gidin iran'da 3 ay yaşayın da gelin gelir toprağı öper taksimdeki mini etekli kızlara da teşekkür edersiniz abazalara insan olmayı başkalarının dış görünüşüyle ilgilenmemeyi öğrettikleri için. Belki de o kızlar yok olursa sıra size gelecektir?

Herseyi anlayabilirim.. sevgilin olusunu,onunla yatmani,yasin geregi ve henuz ogrenci olman geregi evliligi dusunmemeni .. hepsine aklim erdide .. universite okuyan bir insanin biseyleri istemiyorsa bunlarin olmamasi icin gerekli onlemleri almasi gerektigini bilmemesini anlamiyorum.. Sen okumus tabir edilcek bir insan veya o yoldasin.. Insanlara korunmadan birliktelik yasamayin, soyle yapin boyle yapin yollarini senin gostermen gereken sen neler yapmissin.. Ayrica ne evligigi dusunuyorsun nede anne olmayi.. Kusura bakma ama bukadar cahil olamazsin demi? Simdi ne kendini ne anneni duusnme zamani.. sen o karnindaki sucsuz gunahsiz melegi dusuneceksin.. evlenmeyi dusunmuyorsunda o cocugun bir nufus cuzdanina bir babaya iihtiyaci olucaginidami dusunmuyorsun ? yazik cok aciyorum gunahsiz yere su lanet hayata gelenlere.. baskalarinin hatalari sonucu dogmak dogarken olmek olsa gerek !!

RABBIMMM AKIL FIKIR VERSIN BU MILLETE. NE GENIS INSANLAR VAR YA, NE RAHAT INSANLAR VAR YA.

Hem hamile kaliyo, sonrada evlenmek istemiyorum diyo.

Kiyamet kopucak diyorlardi ama ooo coktan koptu da haberimiz yok.

Son düzenleme:
Evli gibi yaşayıp da evlemeyi düşünmeyen tipleri anlamıyorum, kusura bakmayın ama nerden geliyo bu genişlik?!

elin adamıyla yatmanıza değilde hamile kalmanıza mı tepki gösterdi o eşiniz degil sevgiliniz.
alan memnun satan memnun ohh ne mutlu

Ya valla ne diyeyim hemen bir yargılama hiç vakit kaybetmeden.Şaşırmadım.Bir de üstüne üstlük bu yazılan 51 tane beğeni alıyor.Ah sizi bekçiler sizi.Ne bekçisi olduğunuzu biliyorsunuz.Kolay gelsin.

Evli gibi yaşayıp da evlemeyi düşünmeyen tipleri anlamıyorum, kusura bakmayın ama nerden geliyo bu genişlik?!

yani bunu bende anlamiyorum. evli gibi yasiyorsun zaten atacagin tek bir imzami seni korkutuyor??

kaldiki sadece dini nikahi bu devirde dogruda bulmuyorum ben sahsen..bu sayede problemler cikiyor vesvese cikiyor ortaya..yok esimdi flortumdu..bas nikahi ne yaparsan yap bana gore..kimse ne itiraz edebilir ne konusabilir. kaldiki resmi nikah eslerin ikisininde haklarini korumasinda yardimci oluyor. bu adam cocuguyla ortada biraksa bu kadini ne tazminat talep edebilirsin ne de baska bir hak. Allah colugumuza cocugumuza akil fikir versin. bu konular cok korkutuyor beni dogrusu.

Allahım nasıl bi zamanda yaşıyoruz ya...
kız evlenmeden hamile kalıyo
karnında bi can olduğunu öğrendiği halde, kenisini çok sevdiğini iddia ettiği adamın evlenmek istemesini yadırgıyo...
kızının hamile olduğunu öğrenen annesi de, tek çarenin bebeğinin babasıyla evlenmesi olduğunu kabul etmeyip, sıradan bişeymiş gibi, bebekten kurtulmasını istiyo....
sonra da bu insanların günahlarının bedelini o doğmamış çocuk ödüyo...
Allah aşkına, ya uçkurunuza sahip çıkın ya da doğru düzgün korunun...
yitip giden bi eşya değil ki, can yahu...

Konun basını okudum sonrakı sayfaları es gecerek buralara kadar geldım en son okuduğum yazı ( kıyamet kopacak dıyorlardı kopmuş haberımız yok ) evet arkadasım aynen haklısın söylenıcek birsey yok okurken tüğlerım dıken dıken oldu gercekten dunyanın sonu sanırım cahıllığıne veremıyorum ben böyle bişeyı yasamıs olsam ki asla rabbım göstermsın bebeğıme sarılırdım sana tesellı vermekte ıcımdn ınankı gelmıyo arkadasın bırınede cok guldum gece gece zina sayılmıyo kanunen dıyo alllah cennet cehennem var orda devlet deyıl nefs var kuranı kerımde anlatıldığı gıbı konu sahıbıne söylıcek sözum yok esımle sohbet edıp fılım ızlıyoduk suan kızım dızımde uyudu kaldı konunun basını okudum hemen kızıma sarıldım irkildim 4 5 dakıkalık egonuz daha yazamıcam ve suan karnınızda dunyanın kırınden haberı olmayan bır bebek ve sizden habersiz evet evet sizden habersız dıyorum insallah rabbım tarafından hıssettıklerınızı o melek duymuyodur suan en buyuk talıhsızlığı sizin canınızda yesermesı benım atkadasım geldığınde kızıma sarılamıyorum 4 yıldır bebek sahıbı olmaya calısıyo rabbım annelığı hakedene versın

Konu sahibesinin babasına kadar varmış olay, hep beraber konu sahibesinin yaşadığı evi bulalım, babasının karşısına çıkaralım, bak okumaya diye gönderdiğin kızın neler yapmış diyelim, sonra olacakları hep beraber seyredelim.

Yahu, insanları yargılamak bize mi düştü? Günahtan, Dünya'nın sonunun gelmesinden bahsediyorsunuz, hemcinsinizi acımasızca eleştirirken, demedik laf bırakmazken bir düşünün bakalım kimin yaptığı daha günah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…