Hamileyim :(

Ben en azindan tekme vurmuyorum bu durumda bonusum kendime!En agir yorumu yazayim ben sana... her halti ye sonra gel buraya konu ac... bilmem tabi algida secicilik olsa gerek gozden kacmis

Son düzenleme:

saygısızca sormadık ki . babanız ne diyor dedik sadece. kolundan tutup illa söyle demedik .

Ben en azindan tekme vurmuyorum bu durumda bonusum kendime!En agir yorumu yazayim ben sana... her halti ye sonra gel buraya konu ac... bilmem tabi algida secicilik olsa gerek gozden kacmis

bakın bi kere konu sahibinki düşmek değil. sürekli o deyimi kullanıyorsunuz. onunki düşmek değil. o bile isteye yapmış bu işi. tecavüz yada cahilliğine gelip hamile kalsa , sevgilisi kaçsa , kimsesi olmasa o zaman düşmüş olurdu. ama konu sahibi hayatından memnun.o yüzden düşene tekme durumu yok ortada.
eleştiriyoruz sadece...

Yahu bir yıl öncesinin konusu değil mi bu. Konu sahibi girmiyor diye biliyorum. Şimdiye bebek doğmuştur bile, siz neyini yorumluyorsunuz ki konunun?

Değilmiş ama kafam karıştı şuan, ben mi yalnış hatırlıyorum 2 gùn ônce aynı başlıkla aynı içerikle bir yıl öncesinden kalan başka bir konu mu hortlamıştı?

Son düzenleme:
Şaşkınlık içindeyin çok zor bir durum.Neden birlikte oldum falan demeyeceğim olan olmuş ama yaşınız çok küçük belli bi olgunluğa ulaşsaydınızda sonra bu işlere girseydiniz en azından şimdiki gibi çelişkiler yaşamazdınız.
Annenizi de anllamadım olan olmuş sevgilinde sahip çıkıyo o nikahı öyle böyle yapacaksın çocuğun sonuçta bu nasıl mantık çocuk doğacak ortada mı kalacak yani.

Birde şu eşin mi sevgilinizmi el adamı muhabbeti de çok tuhafıma gidiyo bir imza el adamı olan sevgiliyi nasıl aileden biri yapar anlayamıyorum. Sonuçta alt tarafı bir imza resmi şekil.Nikahsız birlikteliği savunmuyorum yanlış anlaşılmasın lütfen ama bir imzayla bir adamın el adamı olmakta çıkması mantıksız geliyo arada bağ sevgi varsa bu imzaya falan bakmaz.

tekme vurulduğu tamamen senin hayal ürünün. herkes mantıklı olanı söylemeye çalıştı kendi tarzıyla. evlen dedi.
ha ister dinler bizi evlenir ister evlenmez başının çaresine bakar. ayrıca güzel, yapmadığın bir tek şey kalmıştı
oda başkalarının konularına bakıp nerden ne çıkarırım kimi nerden vururumdu. onuda yaptın.
senden hakketen çok iyi avukat olur, şeytanın avukatı..
ama bana sökmez, bu numaralar bende işlemez orda hata yaptın..
bide en ağır yorumu yazayım ben sana dememiş mi

canım örneği çok korkmanada gerek yok rabbim yardım eder bi an önce nikahlansan iyi olur çünkü bebeğinin bi resmiyeti olsun yazık hepinize

Hayir yazdigim yorum bir uye tarafindan yapildi zaten,bu arada hala tesekkur etmedin. Nokta yorumu icin bak birsey ogrenmis oldun hala ne bir tesekkur ne birsey??

konu sahibi aç gözünü annenin niyeti bambaşka seni büyük bir yanlışın içine sürüklemeye çalışıyor. sakın ola ki çocuğun nüfusu hakkında sahtecilik yapmayın bak annene bişey olmaz kanun önünde sen suçlu olursun

ya bırak canım, o burda mahalle baskısı vs. vs. laflarını serpiştirecek, modern! görünecek. olay bu.
kime neyi anlatmaya çalışıyosun..
asıl onun gözünde kızın durumu DÜŞMEK. o kızı DÜŞMÜŞ olarak görüyor. başka kimse değil. ama biyandan da
modern kafasına! bunu yediremiyor, burda kıza tavsiye verenlere bulaşıyor..

Çok doğru yazmışsın. Annesini ikna etsin başka bir çıkar yol göremedim.

Vay anasini forumda dedikoduya basladiniz level atladiniz kizlar kim tutar sizi DD

Kizi DUSMUS konumuna siz getirdiniz bana gore hic bi sorun yok. Dusmus degilse niye hayatini nasil yasadigini kendinize dert ettiniz? Ne ahlaksizligi kaldi ne halt yemesi bir suru yorum yapildi. Saygi cervevesinde yorum yapanlarda oldu ama saygiyi asanlarda oldu.

tüm yorumları okuyamadım.nikahsızım ve hamileyim ne yapıcam??? dememişsiniz zaten.yani derdiniz olan kısım bu değil.bu yüzdende işin o kısmı bizim derdimizde değil.sanırım herkes şuan onu tartışıyor.

bu hayat sizin,doğacak olan çocuk sizin.en doğru kararı kendiniz vereceksiniz.o konuda yorum yapmak benim haddim değil.umarım en doğru olan olur sizin için.

hanımefendi sadece şu noktaya çok takıldım.eşim (aramızda sadece nikah yok) demişsiniz.ama o vasfı taşıyabilmesi için insanın, ilk önce nikah olması gerekiyor aranızda.siz öyle görüyor olabilirsiniz.saygı duyarım.ama adı o değil...adı sevgili.

Sen bizden de dertlisin bu konuda

siz neden sürekli birilerine saldırma modundasınız ?

arkadaş başka bir konuyla karıştırmış. sonra da editlemiş zaten.

Ben size aciklamistim nedenini verdigim cevabi geri donup okuyabilirsiniz.Saldirma durumu yok bende karsit bir gorus savunuyorum sizde benimsemediginiz icin saldirmak oluyor adi.

Son düzenleme:

dedikodu mu :)

kızı düşmüş konumuna biz değil siz getirdiniz. sürekli düşene tekme lafı size ait...

saygı çervesinde yorum yapanlar dediğiniz "canım haklısın. anneni ikna et. sevdiğin adamdan hamilesin ne güzel" şeklinde yapılan yorumlar mı ?

biz eleştirince saygısız mı olduk ?

DÜŞMÜŞ gördüğümüzden değil, ortada doğacak masum bir bebek olduğundan. senin yaşadığın MODERN! ülkede olaya nasıl bakıyorlar bilemeyiz biz cahil insanlar ama bizim burda nikahsız doğan bir çocuk tüm okul hayatı boyunca, tüm çocukluğu boyunca çoook utanır.
annesinden de utanır zamanla. babasıyla annesinin neden düğün fotoğrafları yok, okulda mahallede yaşıtlarının ona neden sizin aileniz farklı dediklerini, neden diğer arkadaşları gibi normal bir ailede, ortamda olmadığını çook düşünür, kafasına takar, utanır..
ama olsun canım bu kadarcık, önemli olan MODERN! lik değil mi?
hem ilerde sizin ordaki doktorlar, mühendisler vs. gibi mesleği olduktan sonra, çevrelerinde saygın bir kişi gibi göründükten sonra
ne önemi var ki çocukluğunda yaşadığı acıların, utançların, kırgınlıkların..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…