Yok oyle degil soylemek istedigim tam olarak yazdigimdi Turkce karsiligini bilemedim artik.Bazen oluyor boyle.
evet bazı şeylerin türkçe ve türkiyede duruşlarını bilmediğiniz için konu sahibini şaşırtıcı şekilde savunuyorsunuz.
size katılan bazı üyeler de var ama nedense sizin kadar sert değiller..
Dostlar malum uyeniz ise gider, hepinize guzel gunler dilerim.Antenleriniz acik alginiz bol olsun:)) take it easy ppl adios!
Ozur dilerim Turkcem kotu degil ama aklima gelmiyor bazen.Inkar edemem.Sert oldugumu dusunmuyorum.Konu sahibinin de destekliyorum . Neden destekliyorum sadece birsey icin pisman olmadigi ve yaptigi seyin arkasinda durdugu icin. Bebegine saglik diliyorum umarim strese girmez :)
alemin zekisi sensin zaten. şimdi kim savunacak konu sahibini, kim saldıracak bize. gitme
merak etme o halinden gayet memnun :) ne alacan bebeğini görmeye giderken ?
bence Kuran-ı Kerim alın. lazım olacak...
bir hata yaptım çok pişmanımm yardım edin desede yardım etsek o halinden gayet memnun neyine destek verecem...yardıma ihtiyacı olan binlerce insan varken böylelerine hiç içim acımaz benim..bizde kızız bizimde sevdiğimiz vardı ama biz nikahsız kimsenin koynuna girmedik afedersin ama namus diye bi KAVRAM VAR...
....................................ben okudum arkadaşım.diğer bütün kitaplarda ortaktır ki bu 7 günahtan sadece birine dikkat etmemeni öneririm zira o 7 büyük günahın içinde 2 madde der ki;
''kibir gösterme ve öfke ile yıkıcı kırıcı olma''
yani hakikaten burayı en namuslu benim yarısına cevirmişsiniz ya pes dogrusu... Kızcagız ne demiş, resmi nikahsız birliktelik yasadım caiz midir mi demiş? Hey masallah herkes namuslu herkes cok dindar...
Arkadaşlar bu ulkede insanlar o bayıldıgınız "namus" olgusu yüzünden ölüyor,öldürülüyor öldürmeye teşvik ediliyor... çalmamak, hak yememek, adaletli olmak değil namus ama varsa yoksa kadınların bacak arasında öyle mi? Siz istediginizi yasayabilir istediginizden imtina edebilirsiniz ama insanları sırf sizin gibi düşünmüyor diye namussuz ilan edemezsiniz.
elhamdülillah..bu zmana kadar namusuma haram getirecek bişey yapmaım..bu yüzden aileminde eşiminde EtraFımdakilerrinde inci tanesiiyim...6 haftalıkta eşimden(resmi nikahmıyız) hamileyim kimsede çocuğuma veledi zina diyemez niye çünkü herşey usulünce ve rabbimin emrettiği gibi ollduğu için...
bir hata yaptım çok pişmanımm yardım edin desede yardım etsek o halinden gayet memnun neyine destek verecem...yardıma ihtiyacı olan binlerce insan varken böylelerine hiç içim acımaz benim..bizde kızız bizimde sevdiğimiz vardı ama biz nikahsız kimsenin koynuna girmedik afedersin ama namus diye bi KAVRAM VAR...
elhamdülillah..bu zmana kadar namusuma haram getirecek bişey yapmaım..bu yüzden aileminde eşiminde EtraFımdakilerrinde inci tanesiiyim...6 haftalıkta eşimden(resmi nikahmıyız) hamileyim kimsede çocuğuma veledi zina diyemez niye çünkü herşey usulünce ve rabbimin emrettiği gibi ollduğu için...
siz yapmamışsınız ama o yapmış..şimdi ne hakla yargılıyorsunuz konu sahibini,hangi yetkiyle? eğer namus birsinin "koynuna" girip girmemekle ölçülüyorsa yazık bize..
konu sahibi pişmanım yardım edin demiyor,annemi ikna edemiyorum diyor.ya da 1-2 namus bekçisi çıksın da beni yargılasın demiyor..namus diye bir kavram varsa vicdan diye daha ulvi bir kavram da var.
EE burası imtihan dünyası hepimiz sınavdayız herkes nefsinden sual edilicek önemli olan o nefse sahip çıkmak.. imam nikahı yook ben inanmıyorum yalan söylüyor o kadar tepki alınca söyledi onu...hem artık resmi nikah olmadan imam nikahı yapılmasıda yasak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?