Hamileyim :(

Yok oyle degil soylemek istedigim tam olarak yazdigimdi Turkce karsiligini bilemedim artik.Bazen oluyor boyle.

evet bazı şeylerin türkçe ve türkiyede duruşlarını bilmediğiniz için konu sahibini şaşırtıcı şekilde savunuyorsunuz.

size katılan bazı üyeler de var ama nedense sizin kadar sert değiller..

Dostlar malum uyeniz ise gider, hepinize guzel gunler dilerim.Antenleriniz acik alginiz bol olsun:)) take it easy ppl adios!

Ozur dilerim Turkcem kotu degil ama aklima gelmiyor bazen.Inkar edemem.Sert oldugumu dusunmuyorum.Konu sahibinin de destekliyorum . Neden destekliyorum sadece birsey icin pisman olmadigi ve yaptigi seyin arkasinda durdugu icin. Bebegine saglik diliyorum umarim strese girmez :)

merak etme o halinden gayet memnun :) ne alacaksın bebeğini görmeye giderken ?

bence Kuran-ı Kerim alın. lazım olacak...

Son düzenleme:
alemin zekisi sensin zaten. şimdi kim savunacak konu sahibini, kim saldıracak bize. gitme

Gitmek zorundayim ( para kazanmam lazimD E artik idare edin bensiz.Isimden kovulmak istemiyorum dogrusu. Hepinize bol eglenceler! Ayrica okulum var banlanmazsam bir kac gun sonraya gorusuruz

merak etme o halinden gayet memnun :) ne alacan bebeğini görmeye giderken ?

bence Kuran-ı Kerim alın. lazım olacak...

Bence herkes farkindadir ne yaptiginin , ben bebekleri severim. Dunyaya yeni bir can ,gulus , nese...:) adini bazilari veledi zina koysa bile. Cocuk cocuktur nazarimda. Baska isim takmam sahsen.

yani hakikaten burayı en namuslu benim yarısına cevirmişsiniz ya pes dogrusu... kızcagız ne demiş, resmi nikahsız birliktelik yasadım caiz midir mi demiş? Hey masallah herkes namuslu herkes cok dindar...

Arkadaşlar bu ulkede insanlar o bayıldıgınız "namus" olgusu yüzünden ölüyor,öldürülüyor öldürmeye teşvik ediliyor... Çalmamak, hak yememek, adaletli olmak değil namus ama varsa yoksa kadınların bacak arasında öyle mi? Siz istediginizi yasayabilir istediginizden imtina edebilirsiniz ama insanları sırf sizin gibi düşünmüyor diye namussuz ilan edemezsiniz.

....................................

Son düzenleme:
ya bu kız dinen de kanunen de zina yapmıyor ne bir zinadır tutturmuşsunuz sabahtan beri. dinen yapmıyor kızın söylediğine göre şartları yerine getirilmiş bir dini nikahı var etrafa duyurmaksa duyurmak aileler biliyor dini nikahı. kanunen de brisiyle resmi nikahsız birliktelik yaşamak ancak taraflardan biri veya ikisi evliyse zinadır. şimdi bu kıza neye göre zina yapıyor diyorsunuz ?

elhamdülillah..bu zmana kadar namusuma haram getirecek bişey yapmaım..bu yüzden aileminde eşiminde EtraFımdakilerrinde inci tanesiiyim...6 haftalıkta eşimden(resmi nikahmıyız) hamileyim kimsede çocuğuma veledi zina diyemez niye çünkü herşey usulünce ve rabbimin emrettiği gibi ollduğu için...

Son düzenleme:

iyi de kim size namussuz dedi... biri boyle mi imada bile bulunmadan siz neden namusluyum,namusluyum en namuslu benim havalarındasınız...
Herkesin namusu kendine, sizinki de öyle konu sahibi hanımefendinin de... kimse sizden bu kız namusludur değildir diye onay istemedi. Topikte pek cok kadının yaptıgı kızcagızı yargılamak olmus. isteyen evlenir isteyen evlenmez, size gore namussuzluktur bana gore değildir ama en temelde bu bir seçimdir ya.

Gencecik 19 yasında bir kadına parmak uzatmanın tutup onu taslamaktan hipotetik olarak ne gibi bir farkı var... nasıl bu kadar empati yoksunu olabiliyorsunuz?

EE burası imtihan dünyası hepimiz sınavdayız herkes nefsinden sual edilicek önemli olan o nefse sahip çıkmak.. imam nikahı yook ben inanmıyorum yalan söylüyor o kadar tepki alınca söyledi onu...hem artık resmi nikah olmadan imam nikahı yapılmasıda yasak....

siz yapmamışsınız ama o yapmış..şimdi ne hakla yargılıyorsunuz konu sahibini,hangi yetkiyle? eğer namus birsinin "koynuna" girip girmemekle ölçülüyorsa yazık bize..

konu sahibi pişmanım yardım edin demiyor,annemi ikna edemiyorum diyor.ya da 1-2 namus bekçisi çıksın da beni yargılasın demiyor..namus diye bir kavram varsa vicdan diye daha ulvi bir kavram da var.

burada konu sahibi arkadaş bu yüzden konu açmamış ya da sizler ne yaptınız dememiş.

kendinizi övmeye konu sahibini de yermeye gerek yok bu yüzden.

annesi erkek arkadaşıyla aynı evi paylaşmasına ikna olmuşta nikahamı ikna olmuyormuş...annesinin çocuğu kabul etmiceğini bile bile niye yapmış o zman..o kız annesinide takmıyor bence ..benim vicdanım merhametim böyle konularda tecavüze ugrayanlaradır..ama oda şu şekilde erkek arkadaşının evine falan gidipte tecavüze uğradım diyenlere oh iyi olmuş derim ben ..arkadaşım sen kızsın edepli ve ahlaklı olmak zorundasın..olmazsanda çevrenden böyle tepki alırsın..bu yüzden iyi kız kötü kız diye bir kavram var...

senin stresin bebeğine de yansır
olan olmuş geçmişi yargılamaktansa bundan sonra neler yapabilriz diye düşün
biraz sakin ve mantıklı düşünmeye çalış

şimdi hamile bir kadının daha anne karnındaki bebeğe bu sıfatı yüklemesinin hangi dinde hangi inanışta yeri vardır,lütfen biri söylesin? böyle büyük konuşmayın,kimin ne olacağını Rabbim bilir..sizin adınıza üzüldüm,doğmamış bebeğe dil uzatmak çok çok çirkin.

siz dindarsınız değil mi,hep dini vurgu yaptığınıza göre..yalnız kulları yargılamanın dinimizde yeri yoktur.

Korkulur sizin gibi insanlardan valla, içini dökmek için iki satır birşey yazmış kız, tavsiye bile beklemiyor muhtemelen, sadece iç sıkıntısını gidermek için yazmış, tutmuş aa ne ayıp nasıl insanlar var, bakın ben nasıl ahlaklıyım nasıl bir inci tanesiyime getirmişsiniz.

tamam imtihan dunyası da problem su ki siz yargıc değilsiniz, soruları da hazırlamıyorsunuz o nedenle cidden oturup insanlara parmak gostermekten yermekten vazgecin...

imam nikahı yok ve yalan soyledi diyelim, eee size ne? Madem imtihan dünyası, allah askına onunuze donun ve kendi imtihanınızla ilgilenin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…