Hamileyim :(

O zaman benimde cantamda biber gazi tasiyip adamlar sapiklik yapinca onlara sikmam, yerde kivranirlarken topuklu ayakkabiyla tekme atmamda normal karsilanmali... eee hakedene bende acimam. Her kusun eti yenmez dimi!

Konu sahibi, aileleriniz imam nikahınızı ve birlikte yaşadığınızı bildiklerine göre bu hamilelik çok şaşırtıcı olmamalı.
Anladığım kadarıyla dikkatli korunmadığınız için kızdı anneniz.
Evlenmenize bir engel yok zaten evlilik hayatı yaşıyorsunuz,
bebeği aldırmadığınıza göre doğurmaya karar vermişsiniz.
O zaman resmi nikahınızı yapın bu sıkıntılı durumdan kurtulun.
Okulu dondurabilirsiniz.
Ailelerde yardımcı olurlar elbet.
Olan olmuş bu saatten sonra çözüm odaklı düşünmek gerekli.

Bu arada sağdan soldan iki laf ezberleyip, anlamını bile kavrayamadığı öğretileri referans olarak kullanıp,
sığ zihniyetlerinin haklılık gerekçesi olarak gösterilmesi, son derece sakil ve temelsiz kalıyor.

Neden evliliği düşünecek halde değilsin ?

Annen erkek arkadaşını istemiyorsa,imam nikahına ve birlikte yaşamanıza nasıl razı oldu ?

Bunlara razı olduysa,resmi nikaha hayli hayli razı olması gerekmez mi ?

Ayağını yorganına göre uzat diye boşuna söylememişler bence ...
Yorgan madem bu kadar kısaydı , siz niye ayaklarınızı dışarı uzattınız da , şimdi üşüyorum diyorsunuz ?
Bile bile lades olup da sonra "ah vah" yapanlara kötü bir şey demiyorum artık. ALLAH yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

valla senden bişi anlamadım hem eşim diyorsun hemde evlilik istemiyorsun madem öyle ne diye kendini eşim eşim diyerek küçük düşürüyorsun ki mantıklı ol lütfen.ailenin böyle tepkisi vermesinide yadırgama ayrıca yapmışsın bir hata arkasında dur doğacak bebeğine yazık!olan olmuş en önce bir anne adayı olarak güçlü olmalı ve sevgilinle evlenmeyide göze almalısın.beraber olduğun adamla aynı evde yaşıyorsun ve hamile kalıyorsun evlililik gözünü korkutmamalı değişen pek bişi olucağını sanmıyorum sizin için.

Niye evlenmek istemiyorsun... Yatıp kalkıp dua etmen lazım, seninle evlenmek isteyen biri var.. Başkası olsa çoktan bırakıp gitmişti... Kalırdın öle ortada çocuğunla...

Bence vakit geçirmeden evlenseniz iyi olur... Eşin ! de fikrinden caymadan..

sahte bir konu değilse eğer..... bi imza atmaktan neden korkuyorsun ki.. aileni de anlamış değilim üvey annen mi yoksa ? dost hayatı yaşamana izin verdiğine göre...... resmi nikah olmadan imam nikahının bir hükmü yok zaten.. .. resmi nikahı kıy.. zavallı çocuğa da gayri meşru damgası sürme... ... fake bi konu bu.... hah..

9.sayfaya kadar okudum biraktim. Inanilmaz derecede celiskilerle dolu bir konu. Cok da yalan karistirilmis gibi geldi bana. Konu sahibi koseye sIkIstigi yerde kendini kurtarmis. Yok aslinda imam nikahi var da herkes biliyor da... Eeee? O zaman sorun ne? Imam nikahi var, herkes biliyor. Annen birlikte yasamaniza bisey dememis. Sorun resmi nikah yapmak mi simdi? Annen herseye he demis de resmi nikah lafina mi kavga ediyor? Ne tuhaf insanlarsiniz. Ne diyecegimi sasirdim. Allah akil fikir versin. Ya da aklini kullanabilmeyi nasip etsin ne diyim. Sinirlerim zipladi gece gece. Allah o sabiyi kurtarsin bari.

Son düzenleme:
Sevgili nur38,
ben de ne düşünüyorum biliyormusun? Senin gibi hemcinsi tecavüze uğradığında, hmm bi bakalım önce kız ne yapmış da irkekler azmış diyen, erkeklere bu kadar geyşa ruhlu tavırlarla yaklaşıp yeri geldiğinde onları baş tacı yapıp herşeyi bilen ilah deyip, yeri geldiğinde bacak görünce çükünü tutamayan masum köylü muamelesi yapan bi kadının, üçüncü sayfada senin gibi zihniyetlerin yetiştirdiği toplumun kurbanı bi şekilde işkenceye uğramış,dayak yemiş, ezilmiş hor görülmüş bir haberini görürsek eğer müstehak diyoruz biz de canım. Eee erkek ama o değil mi hak etmişsindir kesin bişe yaptıysa
He pardon sen namuslusun inci tanesisin herkes sen herşeyi usulüne uygun yaptın topluma uygun yaşıyosun diye takdir ediyor dimi. Umarım ilerde kız çocuğun olup senin zihniyetinin baskısı yüzünden cüretli bir kız olup dıştan namuslu görünüp her haltı yemez. Ya da birsürü başka şey.
off off daha neler yazardım ama sildim arkadaşlar kadın mini etek giyenlere içten hayranlık duyup yapamadığı için çirkefce bir dışavurum yapmış. Neyse ben susayım ya

Biz sana hangi istiridyenin incisisin diye sormamistik! KOnuyu oraya sen getirdin!

varmış demek ki.

bir gerçekten tecavüze uğramak var.

bir de tecavüze uğruyormuş gibi yapmak var.

vay be böyle bir kavramı erkek egemen bir sistem bile üretmemişken bir hemcinsimiz üretiyor ne acı.

Evli çiftlerden tek farkımız nikah olmaması demişsin.
İşte zaten "evli" o şekilde olunuyor nikahla yani. O fark insanları evli yapıyor.
Senin kimliğinde bekar yazdığı sürece bekarsın sen.
Sevgilinden hamile kalmışsın yani bir an önce evlenmeye bak ne diyim 4 aylık çocuğu öldüremezsin herhalde.

Gerçi nikahsız çocuk yapan biri için çocuk da pek bişey ifade etmez yani aynı evde yaşıyorum diye sevgilisini kocası sanıyor çocuğu da oyuncak bebek sanabilir.

canım yanlıs anlama senı kınama derdınde degılım fakat bu yaptıgın cokta normal bırsey degıl yanı ,adam ne guzel evlenemk ıstıyormus daha ne ıstıyorsunkı ,eger senın yaptıgını ben yapsaydım ne annemın ve aılemın nede cevremın yzuzne bakabılırdım utanctan olurdum heralde

Son düzenleme:
Olmuş ile ölmüşe çare yok. Bana her ne kadar ters gelse bile bu kimseyi kötü bir insan yapmaz benim gözümde. Kimse dinimizi dört dörtlük yaşamıyor. Bende buna dahilim. Üzüldüğüm tek nokta, güzel memleketim Türkiyemin bu hale gelmesi Küçük yaşlarda başlayan bu merak, özenti "modernleşme"...yüreğim burkuluyor gerçekten. Kimin eli kimin cebinde bell değil.

- Bu mu çağdaşlık? Bu mu özgürlük?

Son düzenleme:

Yemin ederim aklımdan geçenleri yazmışsınız.

4 aylik çocugu aldirmak çok barbarca olur !!! (ben zaten genel olarak kurtaja karsiyim da neyse) bu saatten sonra yapacak birsey yok bebek dogmadan nikah yapin... okuluna da bir çare bulmalisin... annenlede arayi duzeltmeye bak hamilelik sureci yenidogan vs annenden guç alirsin ona çok ihtiyacin olur...

Kadınların tecavüze uğraması, taciz edilmesi, şiddet görmesi neden yaygınlaşıyor biliyor musunuz?
Sizin gibi düşünenlerin zihniyetinden dolayı...

Kusura bakmayin ama bir bayan olarak tecavuz hakkinda yazdiklarinizi okuyunca sinirlenmemek elde degil... Tecavuz kadar hayvanca bir davranis var mi acaba? bunun hiçbir ozuru olamaz ! tecavuz eden de tahrik etti diye suçunu hafifletmeye çalisiyor ya bunun tahrik etmeyle alakasi yok gozunuzu açin adam sapigin teki NOKTA...
Konu sahibini de baya elestirmissiniz herkes sizinle ayni goruste olmayabilir insanlara karsi biraz daha toleransli olmalisiniz, size gore dogru olanda çogu insana gore de yanlis olabilir... Yasam tarzi sizinkinden farkli olan insanlara birazcik SAYGI tecavuze ugranayan bayanlara birazcik SAYGI, KADINA SAYGI... Erkekleri kadinlardan ustun goruyosunuz anlasilan sizin gibiler yuzunden feminist olucam bu gidisle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…