Canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin seni öyle iyi anlıyorumki herşey gönlüne göre olur inşAllah@deliha86
Çok sevindim senin adına, hayırlısı olsun, asla olumsuz düşünme, bu sefer olacak inşallah Rabbimin izni ile.
Benim üç kaybım var , belirtiler o kadar farklıydı birbirinden, bunlara takılma sakın.
Rabbim yüzünü güldürür inşallah.
Canım Allah razı olsun inşAllah öyle olur buseferCanimm inşallah bebeğini kucağına saglikla alirsin.
Hamile kalır kalmaz pıhtılaşma iğnesi kullanmam gerektiği için 22 şubatta kan testi yaptırdım 0.01 yani negatif çıktı.aslında son adet tarihim 15 ocak.yani geç döllenme ile hamile kalmışım.adetlerim zaten 37-55 gün arası olur düzensiz yani.sağol canım inşAllah busefer kucağıma alabilirimson adet tarihine göre mi 3 haftalik.
her gebelikte farklı oluyor diyorlar. dua et..Allaj bağışlasin inşallah sağlıkla kucağına al.
Son adet tarihime göre zaten üç haftalık değil3 haftalık gebelik olmaz 5in üzerinde bthcg değerin gelirse direk 4 haftalık hamile oluyorsun. Belirtilerde 6-7 haftada başlıyor.
Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
canım Allah binlerce kez razı olsun evet şükürler olsun iki kayıptan sonra hiç bekletmedi Rabbim beni.isteyen hiçkimseyi bekletmesin dilerimEski tecrübeler seni kötü etkilemiş malum ama aynısını yaşayacağını düşünme canım Rabbim hayırlı uğurlu daim eylesin seni tekrar tedavi için hastane kapısına düşürmeden vermiş MaşaAllah Subhanallah Dualarimda olacaksın canım benim Rabbi hebli mines salihin. Dualasmada varmıydin bilmiyorum ama yoksan bu duayı oku kendin için ben de okuyacağım senin için :)
Amin canım Allah razı olsunBelirtiler 6-7 haftada başlıyor.Korkmana gerek yok.
Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
İçini frah tut cnm bol bol dua et insallah rabbim saglikla kucagina almani nasip eder bebegini ozaman da burdan minik mucizen icin tebriklerde goz aydinliklarinda bulunuruz bizde insallah deyip darisida hayirlisiyla biz bebeis isteyenlere derizKızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Son adet tarihime göre zaten üç haftalık değil
canım Allah binlerce kez razı olsun evet şükürler olsun iki kayıptan sonra hiç bekletmedi Rabbim beni.isteyen hiçkimseyi bekletmesin dilerim
Sağol canım Allah razı olsun iki kayıp yaşayınca tedirginim ama sevindim mesajını okuyunca sanki gögüs acısı hamileliğin olmazsa olmazı gibi geliyordu27 haftalik hamileyim goguslerim hala acimiyor. Bu mutlaka olmasi hereken bir hamilelik belirtisi degil. Mesela hic asermiyorum da, baska belirtim de yok. Hamile degil gibiyim suan ama bebegim sukur ki cok saglikli. Olmadik seyleri kafaya takip bebegini strese sokma bence.
Seninde ne muradın varsa olsun inşAllahAmiiin Ecmain canım benim inşaAllah kontroller sorunsuz gider 500 tespih çektim bile Rabbim kabul buyursun
Allah a emanet olun bebisinle ve eşinle musmutlu olun inşaAllah :)
Amin canım inşAllah isteyen herkese tez zamanda nasip etsinİçini frah tut cnm bol bol dua et insallah rabbim saglikla kucagina almani nasip eder bebegini ozaman da burdan minik mucizen icin tebriklerde goz aydinliklarinda bulunuruz bizde insallah deyip darisida hayirlisiyla biz bebeis isteyenlere deriz
RABBim hakkinda hayirlisini versin oncelikler.Herseyin hayirlisini iste ALLAHtan tek tavsiyem.O en iyisini bilirKızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?