Hamileyim :(

Rabbim insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder. Iyi dusunmeye calissan.. aslinda aklini baska seylerle mesgul etsen keske ..bi hobi edin yeni bi enstruman ogren bisey yap ama dusunme...

Hayırlısı ile kucağına al.
Kötü düşünme. Ayrıca göğüs acısı falan 8. Haftadan sonra başlar. Kendini dinleme seni mutlu eden şeylerle ilgilen. Şu anda bebeğinin senden tek beklediği bu.

canım benim Allah tamamına erdirsin hayır ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.sen üzüldükçe bebeğin de üzülüyor böyle yapma.her hamilenin göğüsleri acır diye bir kural yok benim hiç olmadı mesela.biz ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemeyiz.o yüzden evhamlanma ve kendini üzme sadece dua et ve gerisini Allah a bırak.inşallah bu kez bebeğine kavuşacksın ben öyle hissettim nedense.bu senin için bir imtihan bunu unutma ve tevekkül et.

Bende hamilelik belirtisi falan hiç yoktu. Göbeğim büyüyene kadar hamile olduğumu unuturdum hep

Bu arada hep olumlu düşün ki huzurlu bir bebek olsun. Her olumsuz düşünceni hissediyor o minik kalp

Bebek istediğini biliyorum başlığa şaşırdım o yüzden başta ama okuyunca tedirginliğini anladım...Bu durumlarda kaderci olmaktan başka insanın içini ne rahatlatır bilmiyorum, veren de O alan da O diyeceksin canım, ol dedi ise olacak, hayırlısını dile, bir de her hamilelik başka, aynı kadının hamilelikleri bile farklı oluyo benim de göğüslerim ağrımadı belim ağrıdı,3 hafta çok erken zaten, inşallah gönlüne göre olur hersey

Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin. ..seni anliyorum kaygilanman cok doğal ..inşallah sorun yaşamadan kavusursun bebeğine...

Olumsuzluklardan sonra gebe kalman beni bile heycanlandirdi.. Olumsuz düşünecek hiçbirşey yok ne dusunursen o gelir başına olumlu dusun.. O kdr istemissin olmamış,Allah sonra sana lutfetmis ne güzel bisey.. Bu arada aannemden de örnek vereyim bana gebe kaldığını fark etmemiş çay taşımış çay kesmiş fındık toplamış (tahmin ediyorsundur karadenizde işlerin ne kdr ağır olduğunu) ve bana hamile iken regl gormus 4 ay, sonrasında adeti kesilince doktora gidip öğrenmiş bana hamile kaldığını.. Ben anneme sıkıca tutunmusum dusun :) Allah'a sığın mutlaka koruyacaktır bebeğini. Doktor kontrolünü de aksatma.. Allah gönlüne genişlik versin

Herkesin hamileligi farklı, kendine ozel.. şöyle olacak diye bir kural yok ki. Zaten belirtilerin başlaması için daha erken. Ben de ne güzel rahat bi hamileligim olucak demiştim. 6. Haftada bir başladı, hala devam ediyor.
Allah sana da hayırlısı ile tamamına erdirmeyi nasip etsin. Hamilelik başından sonuna kadar hem çok güzel hem de çok stresli bir bekleyiş. Sıkıntılı olmayan bir hamilelik gecirmeme rağmen, kalbim kıpır kıpır oğlumun gelmesini bekliyorum.
Allah sana da en güzelini nasip etsin. Dualarım seninle ...

Canimmm gerçekten çok çok sevindim. Daha çok yeni o dediğin belirtiler 7 haftadan sonra başlar canım. Benimde hiç goguslerim acimamisti ve adet gecikmesi dışında hiç bir belirtim yoktu. Seni çok iyi anlıyorum bende bi tane boş gebelik gecirmistim ve ikinciye hamile kaldığım da hep bu da mı aynı olacak diye evham yapa yapa 25 haftaya geldim şu an canım . Allah sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin boşa evham yapma canım

Benimde hiçbir belirttim olmuyırdu tek adet gecikmesi sıkma canını olur İnşAllah canım

Canım o belirtiler hep olmuyorki..
Benim ilk çocuğumda bütün hamilelik belirtileri vardı bulantı, iştahsızlık, aşerme vs.
İkincide sanki hamile değil gibiydim hiçbiri olmadı
Rabbim tatlı ve sağlıklı bir bebişi kucağına almayı nasip etsin

hamileliğini doktorun biliyordur ilaç falan birşey verdimi tedbir amaçlı genelde erken haftalarda kalp durması olan hamileliklerde bir sonraki için kan sulandırıcı veriyorlar yada bakıldımı kan pıhtılaşması da en büyük etken erken kayıplara benimde bildiğim iki düşüğüm var sonra zaten tedaviyle oldu tedbir amaçlı kullandığım ilaçlarım var doktorum verdi ve o ilaçların zararı yok bunları yazdım sakın yanlış anlama kötü maksatlı değil bende aynı şeyleri yaşamış biri olarak imkânın varsa tesbirini al diye inşallah sağlıcakla bebeğini alırsın kucağına

benim 9 ay boyunca göğsüm ağrımadı.
midem 3 hafta bulandı tek.
karnım pek çıkmadı.
bebeğim geç tekmeledi..
yani hamilelik belirtilerini okumana bile gerek yok.
zira ben yaşamadım hiçbirini. hatta adet ağrım vardı hamile olduğumu görünce testte çok şaşırdım ve sevindim
sağlıkla, hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inş..

oncekı yasadıgın olumsuzluklardan korkman evham yapman cok normal oncelıkle
ama her seferınde aynı olacak dıye bırsey yok dusunsene bu guzel gunlerını stresle gecırıyorsun kı cok ıyı bılıyorsun kı stres en tehlıkelı sey
sen ınan, sabret... bol dua et hayırlısını ıste
allahım ınsallah ısteyen herkese evlat nasıp eder...
korkma kotu seyler dusunme bu guzel anlarının tadını cıkar hatta sımarıklık yap :)

İlla göğüsler acıyacak diye bir kaide mi var?
Belirtiler bünyeye göre değişir.
Tek bir belirti yaşamadan 9 ayı tamamlayanlar var bu kadar kafanıza takmayın.
Hamileliğiniz hayırlı olsun.

hamileliğimden öğrendiğim tek bişi var.. her hamilelik kendine özgüdür...

evet belirtileri şimdi kafana takma ya göğüslerim benim çok sonra acıdı midem bulanmaya başlamıştı o zaman 6. haftadan önce doğru dürüst bi belirti olmuyor. İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.

tatlım yapma böyle kendini rahat bırak. olumlu düşün. kötü olacak diye stres yaparsan kötü olur

Hayırlısı olsun
oncekı kayıplarından dolayı tedırgın olman cok normal ama dılerım bu sefer hersey cok guzel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…