Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Olumsuzluklardan sonra gebe kalman beni bile heycanlandirdi.. Olumsuz düşünecek hiçbirşey yok ne dusunursen o gelir başına olumlu dusun.. O kdr istemissin olmamış,Allah sonra sana lutfetmis ne güzel bisey.. Bu arada aannemden de örnek vereyim bana gebe kaldığını fark etmemiş çay taşımış çay kesmiş fındık toplamış (tahmin ediyorsundur karadenizde işlerin ne kdr ağır olduğunu) ve bana hamile iken regl gormus 4 ay, sonrasında adeti kesilince doktora gidip öğrenmiş bana hamile kaldığını.. Ben anneme sıkıca tutunmusum dusun :) Allah'a sığın mutlaka koruyacaktır bebeğini. Doktor kontrolünü de aksatma.. Allah gönlüne genişlik versinKızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Canimmm gerçekten çok çok sevindim. Daha çok yeni o dediğin belirtiler 7 haftadan sonra başlar canım. Benimde hiç goguslerim acimamisti ve adet gecikmesi dışında hiç bir belirtim yoktu. Seni çok iyi anlıyorum bende bi tane boş gebelik gecirmistim ve ikinciye hamile kaldığım da hep bu da mı aynı olacak diye evham yapa yapa 25 haftaya geldim şu an canım . Allah sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin boşa evham yapma canımKızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
evet belirtileri şimdi kafana takma ya göğüslerim benim çok sonra acıdı midem bulanmaya başlamıştı o zaman 6. haftadan önce doğru dürüst bi belirti olmuyor. İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
tatlım yapma böyle kendini rahat bırak. olumlu düşün. kötü olacak diye stres yaparsan kötü olurKızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?